Instagram : @peejburhan

huish mmg dasar pemalas~

gila la malas melampau hari ni..
heheh..hari ni je ke..mcm hari2 je malas..
malas nak update la ...
pic kat laptop..aku pakai pc biasa ni..
nak update x bergambar mcm idea xde..
malas nak pikir2..otak penat..
cea tah apa yg penat kan..mcm la isu negara je kena pikir..

tadi bgn2 je liza msg nak jumpa..
mmg rasa nak jumpa..
tp punya la kemalasan nak bersiap keluar semua..haih..pengsan..
ni konon nak teman noy potong rambut pun x bergerak2 lg ni..
serious aku gila..hari tu mood happy melampau..
pastu semalam mood emo melampau..
ni hari ni mood malas melampau pulak..
mmg melampau2 aku ni kan..

see..gile merepek punya update...abaikan...
saje je gedik..
konon nampak la mcm berupdate blog ni..heheh..

:: quiz aku buat kat fb..gila biadap weyh..teruk bebenar.. ::

12 Comments:

darling8tabby said... [Reply to Comments]

akak pun tgh malas...hari malas sedonia kot :p

~salwaredzuan~ said... [Reply to Comments]

cik peej panas2...
drpd dulu saya tak phm..so arini br bpeluang nk tanya awak laa...wat the kesboll tu maksud dia aper?

Nonoy said... [Reply to Comments]

saya dapat 50% plus je buat quiz tu.. :D
u really pemalas lah kesboll kominomik.
me so 50% 50%. so kire, kalau malas kejap kejap. KESBOLL!

kakakdegil said... [Reply to Comments]

malas itu indahhh
ni pun tengah rasa malas..
kadang kadang, biler bukak baju nak salin pakai baju tidur..
malas datang.. terus pakai spender jer jalan keliling rumah
freedom rasa.. wakaaaa

Tijah said... [Reply to Comments]

ok la nih. aku lagi malas mau update. mari pose sunat weh. (lari topik...)

lil^RED799 said... [Reply to Comments]

hahahhahha mmg biadab!!!! almost 100% lak tuh
tak menahannnn

Iekan78 said... [Reply to Comments]

tk yah la malas....
nnt aku tk tau nk baca blog sape!!

green apple said... [Reply to Comments]

aku tak berani buat laziness quiz ni, tetiba dangggggg 99.7% lazy.

hilang mood aku nak puasa rejab.



tetiba je alasan nak batalkan pose.

peej said... [Reply to Comments]

darling - tu la..malas melampau2 semalam..orang ajak2 keluar pun malas je nak bergerak..


salwa - oh tu ada entry pasal mama..dia kan x dgr..so kita org cakap lain..tiba2 dia cakap kesboll..mcm lawak la tiba2 kesboll..apakah kesboll..so mcm sedap lak perkataan tu..tu yg terbawak2 guna jadi, 'what the kessboll'...kira mcm mencarut..tp org x paham kan..so xde la mencarut..:D


nonoy - tipu dow quiz tu...kau pun sama aje pemalas ok..


kakakdegil - kau dok sendiri boleh la weyh..aku kalau berjalan pakai panties aje..mau esok kelaur berita kat tv3..satu keluarga mati terkejut..haha lariksssssssssss..


tijah - gila mood malas melampau..pose sunat pun malas..mcm mana tu..org sunat suka..wah tiba2 kan..haha


lilred - biadap gila kan..benci aku..


iekan - xde kak..kadang2 malas tu datang..x dpt di tolong punya..


greenapple - haha..tu la..menyesal aku buat weyh..

nasaoji said... [Reply to Comments]

huyoo...amik ko..tahap kemalasan melepasi tahap dewa dah tu...

wani ezryl * said... [Reply to Comments]

kite skang bukan mood pemalas sbb pemalas, tp pemalas sebab hectic. maka sbb tu komen2 kat blog2 len adalah lambat, blog pun xbrape nk update.. haihs. camne nih.

peej said... [Reply to Comments]

nasaoji - hahhaha..kan..biadap gila quiz tu..


wani - tp kau masih rajin..sebab rajin kau komen entry aku satu..

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...