Instagram : @peejburhan

hiburan hari ini~

mood adalah penat dan malas..
so xde mood nak update...
checkout keyword..tah la..somehow lately ni mcm menghiburkan pulak keyword ni..
so ini adalah keyword untuk hari ini...

miahahah..x abis ngan isu cips..
dah masuk kots benggali la pulak..lawak je aku rasa..
i mean apa yang dorang pikirkan masa google tu kan..
maksudnya..adakah bf baru dia adalah benggali..n dia nak tau lebih maka google..
atau adakah dia adalah benggali n nak tau apa komen orang terhadap aset dia..
pernah x wonder???ke aku je suka berpikiran jauh...

ok la..tu je..ta-ta

9 Comments:

wani ezryl * said... [Reply to Comments]

hahaha kelakar je. mungkin org itu sedang buat tesis psl perkara tersebut >:DDD
tp musykil jugak; apakah yang menyebabkan keyword tu membawak viewers ke blog ko? wahaha :P

shasha said... [Reply to Comments]

hahahah..lawak tul..apa la yg dia expect bila google word tu haaa?? dah la 2 hits lak tuh...ke ada 2 org yg google word yg sama??

Deqna said... [Reply to Comments]

mcm2 kan?....tapi pesal lah leh pulak ker blog ko kan? ko pernah citer pasal kote benggali ke kat blog ko nie? muahahahaha

chics said... [Reply to Comments]

tolongla interview aku kalau ada orang nak buat tesis pasal benda2 macam ni hehehe

Nonoy said... [Reply to Comments]

hahahaha bodoh gila org skarang.

greenieycactus said... [Reply to Comments]

oh ni keyword google yg awak tepek kat blog awak tu ker..haha seram seh..mcm ramai gila seks kowt..kaka

nasaoji said... [Reply to Comments]

terbayang la pulok...uuwweeekkk...mual sehhhh!!!...

darling8tabby said... [Reply to Comments]

aiyoo dah k*t* benggali lak dah skrang ...macam2 kan..

peej said... [Reply to Comments]

wani - sebab aku pernah tulis pasal tu kat blog ni..tp mcm lawak tiba2 nak google tu..


shasha - tu la kan..atau org yg sama masih dgn gian yang sama..


deqna- pernah nok..kau jgn x tau..


chics - kenapa??kau ada contoh ke??miahahha


noy - tu la kan..


cactus - tu la kan..


nasaoji - over kau siap terbayang..


darling - tu la kak..makin menjadi2 pulak dorang ni..haha

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...