Instagram : @peejburhan

hari senang lenang~

hoih dah x tau nak letak tajuk apa kan..
so lantak..letak je title merepek mcm tu...
oh kami plan nak ke mid valley..mission mencari barang untuk panggilan pulau..
tapi sampai sana..parking semua full ok..kecuali kat premier..the gardens ke apa..
so gigih la..elok je sampai kat situ..lampu dah tukar kuning..kira dah half full la kan..
kereta elok je berderet2 lagi..
so terus x jadi la..x kuasa la haih...
sebab tu la aku x pernah suka mid valley..sebab punya la hazab nak mencari parking semua..

so kita orang decide nak ke OU aje..
so kesana la pergi...
mulakan mission mencari2..dan jumpa..oh suka..
x sabar2 ni nak pakai..haha..
minum2 kejap..




sambil2 call kak zue..
sebab tau dia kerja area sana..
n duduk area2 tu jugak...
cakap dia akan sampai around 5pm..
sekali 4ish dah sampai..
rupanya dia cuti..sebab ada interview ke apa..
so lepak2 n shopping2..

pastu ke chili's pulak..
oh rasa nak nangis..sebab terbayang2..burger sedap itu..
tp masih kenyang n konon diet kan..wah diet ke..
so kami hanya order triple play untuk makan 3 orang..




lepas lepak berjam2 kat situ...
gerak ke sasa pulak..sebab mereka2 ada barang nak beli..
kak zue pulak nak fake eyelashes kan..heheh..
god punya la besar ou tu..penat ok..
selalu aku ke new wing aje..
ni nak ke sasa..berjalan ke old wing..penatt..x suke..
dah la aku satu mcm punya mengantuk..
so mcm x bermaya je nak jalan2..

:: bosan maka snap2 pic sendiri di sasa..ok buruk..mcm rupa kambing je ni.. ::
:: masa nak menapak balik ke new wing..sambil jalan sambil snap..sempat je dorang nampak aku pegang camera..posing sakan.. ::

lepas tu balik..
oh suka gila..
ikut penchala link..then ke duke..
fuh 10 minutes dah sampai setiawangsa...
suka nye..no traffic semua...
tah la.even ada 2 tol..so rm 4 la..
tp aku rasa berbaloi untuk 10 minutes aje..
kalau nak ikut kl..ngan segala jam mak nenek..
sempat la meroyan lapan ploh kali kan..
so di sini aku nak cakap..i love DUKE..
wah tiba2 kan..
ok ta-ta..

12 Comments:

deadgorgeouszaza said... [Reply to Comments]

oh my ex-bf namanye duke..
sebaitu..
huhu....b tu tak suke sangat nama highway duke tu, even slalu je gune duke

si G.E.D.I.K.S said... [Reply to Comments]

pout tu...
haishh....

hahahaah..
lawa betul...*pujian ikhlas ni*


jeles betul dgn pout tu

peej said... [Reply to Comments]

dgzaza - hoh nama duke..sungguh hebat nama dia..


gediks - tp aku rasa mcm kambing aje..haha..

peej said... [Reply to Comments]

pija cariklah bf bernama duke... ;D

peej said... [Reply to Comments]

noy disini..malas nak tukar acc.. loppyew kominyo!!

deadgorgeouszaza said... [Reply to Comments]

haha...
memang nama dia pelik sikets..
huhu.. sebenarnye nama dia ala-ala hindustan..
tapi ngade2 nak gune nama duke... lalala~
dah jadik ex, harus la kutok lebih kan.. hiks!!~

Ms. Lili@ said... [Reply to Comments]

nak join gak, saya juge adalah suka sangat1000x duke ! :)

wani ezryl * said... [Reply to Comments]

sbb midV tu tmpt org melepak lama2, tu psl parking asyik penuh.. xde sape nk kuar lepas da masuk.. haha

peej said... [Reply to Comments]

noy - bodoh kau..aku dah pelik..apakah aku komen berkali2 ini..rupanya kau..


zaza - oh ye ke..patutlah nama pelik aje..


ms lilia - kannn...sangat la suke duke..oh nama dah boleh tukar mrs lilia la..la la la~~~..


midvalley - apa la org suka sgt midvalley tu kan..mcm biasa je aku rasa..

~z@z@~ said... [Reply to Comments]

haha..comel la tgk kak peej n kak nonoy..addict lak nk tgk update gambor..da tue wat zaza terliur nga mknan2 itu yg sgt sedap..hoh my tunang xsuke mkn sgt so nk mkn kene kuar nga kwn2..adui..bley pengsan tgk mknan dlm blog kak peej ini..terus lapar tahap gaban..adoyai..

nasaoji said... [Reply to Comments]

panggilan pulau?..ho, nak p pulau ek?..

jln2..mkn2..jln2..mkn2...best ookkk..

peej said... [Reply to Comments]

zaza - x syok kan org x kaki makan ni..adalah best ok kalau explore2 tempat makan baru...


nasaoji - iyeee..best..best...

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...