Instagram : @peejburhan

golek-golek~

oh semalam ialah hari yang penuh..
sebab tu x sempat nak update apa2..
ni baru la dpt nak mengadap laptop..
nothing much here..
just nak tepek2 pic bergolek bersama lulu..
tiba2 lately dia mood manja..
so dia suka je nak ikut2 n nyibuk2 n nyelit2..
so tu aje..









haha..capiton pun xde..
gila pemalas kan..
oh aku masih mood happy2..
rasa tenang n gembira..suka suka..
tp cuma masih blur2 untuk update..
jadi la ni kan..
aku nak buat entry2 lain.. ;D

18 Comments:

cik_mila83 said... [Reply to Comments]

makin gemuks... n comel.. geram2

peej said... [Reply to Comments]

cik_mila83 - tu la..lg best sebab makin manja..kalau x nak pegang pun susah..

nasaoji said... [Reply to Comments]

peej, dah ghupe adik bradik la ko ngn lulu nih..hehehe....

bru aku nmpk kelawoan kaler lulu...;p

chemot's fan said... [Reply to Comments]

huhu.. teringt kat chemot.. dahla kaler mcm lebih kurang je kan...

i miss chemottt..

* Nat Azmi * said... [Reply to Comments]

suka gila kat kucing...semua kucing di dunia sungguh comel...walaupun keding...hihihi...kan, kan? :P

darling8tabby said... [Reply to Comments]

comel!!!!

peej said... [Reply to Comments]

nasaoji - maknanya aku pun comel seperti lulu ...


chemott's fan - ye la..aku pun rindu..tp sekarang dia dah bahagia ngan tuan baru dia..


nat azmi - betul tu..mcm kucing jalanan yg dtg umah aku ni..kedingnye..kesian..tp dah hari2 adap muka dia bg makan semua..dah rasa sayang..cuma dia masih takut if nak dibelai.. ;)


darling - geram kan..

Ceera said... [Reply to Comments]

comelnyeeeeeeeeeeee

dazzledalie said... [Reply to Comments]

comel macam tuannya ewaaaahhh...bulu mata melentik-lentik ..hehe

Iekan78 said... [Reply to Comments]

peej,

lulu adalah berhidung mancung....
keturunan mami ke apa nih???

f.i.e.z.a said... [Reply to Comments]

suka kucing tp takut nk pegang.hehhe

Nonoy said... [Reply to Comments]

lulu bin pija since kau bergamba ngan dia.. hiahahah larikssssss

BeN`z said... [Reply to Comments]

wuuuuu! pict ke 3 dr bawah sgt kacak ok! sbb dia tgh berdiri sharp camtu.. owhhh kacak! jadi menantu akak nak tak lulu? ahaahahaha!

Yours truly said... [Reply to Comments]

comeeellll sesangattt...kiss kiss sikit..

lil^RED799 said... [Reply to Comments]

sebab ko buat eyeliner lentik gitu kah... atau muke ko ngan lulu tu mmg hampir serupe????

bukan la aku nak hina kata muke ko mcm minatang ke hapa...
chantek ok muke cam kucen!

peej said... [Reply to Comments]

ceera - comel..geram je tgk dia ni..


dazzledalie - tu aku suka tu..sambil memuji kucing..jgn lupa puji tuannya sekali..haha


iekan - haha..tetibe mami kan..yg tau mak dia bulu tebal..tp bapak dia adalah jalanan..so mungkin bapak dia mancung dan berketurunan mami..haha


fieza - aku paham itu..aku suka tgk baby..tp x pernah rasa nak pegang..


nonoy - kau gila eyh?


benz - hoih meminang lulu..so berapa kau nak bg hantaran (muka eksyen sambil angkat2 kening)


yours truly - tu la..sayang sgt..manja pulak tu sekarang..


lilred - ok..aku suka statement..sebab aku tetibe terbayang aku ialah cat woman..meowwwwwwww..haha larikssssssssssssss

wani ezryl * said... [Reply to Comments]

ololo cutenya lulu!!! cutenyaaaa!!!!! *squeeze*

greenieycactus said... [Reply to Comments]

comelnya awakk!!!!!!!!!!!!

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...