Instagram : @peejburhan

dunia yang menakutkan~

oh semakin hari dunia semakin menakutkan..pelik pun ye..
di pagi jumaat yang mulia ini..
check out keyword..
ini yang aku jumpa..
oh dunia..kenapa la kau ni penuh ngan orang pelik2..


ok cipap kering..
lawak la..ape jadah google cipap kering..
adakah maksudnya kering as in ikan kering..?
or kering kerana kurus kering??
atau dia nak tgk yang kering..xmo yang basah2??haha..
tp apakah kena mengena ke blog aku pulak eyh?? what the kesboll is this..

haiyooo..berenang tanpa pakai sarung tetek pun nak ke..
kalau kau rasa nak berenang x pakai..xyah pakai..
atau ini lelaki2 gila yang nak chicks in wet t-shirt?? fantasi betul la..
tp ok la...kau nak berfantasi..
tp apakah ' sarung tetek'??
kalau lelaki kau panggil sarung jugak kah??hahahha

lg satu..isteri aku pakai bikini..
omg...kot ye pun..suruh je la dia pakai bikini depan kau..
apa jadah kau google pulak..
ke dgn harapan ada laki tepek gambar isteri dia pakai bikini..
n kau rasa nak tgk..
tp mmg x sesuai ok google mcm tu..
buatnya kau google2 isteri pakai bikini..
dapat tang badan mcm aku..
harus muntah hijau..

ok people..selamat meng-google benda2 pelik..

14 Comments:

f.i.e.z.a said... [Reply to Comments]

ya ampun.apa kejadahnya dorang nak carik words camtu eh?
pelik tol..

cik_mila83 said... [Reply to Comments]

ada gak org mcm nie... ish2... bwk2 la taubat

MK said... [Reply to Comments]

kekeek lawak lawak..

~LIZA~ said... [Reply to Comments]

hahahahahahahahahaha!

Munirah Abd said... [Reply to Comments]

bengong gak org2x ni..
tahap kelucahan kegersangan yg melampau..
google benda pelik2x...ngeggegge

<< s| tED| >> said... [Reply to Comments]

ekekkekekeke.. dasyat!!

chics said... [Reply to Comments]

Hahah explaination kau lawak gilaa. Ciappa kering as in belum dibasahkan. Haha

My Spirit Finger said... [Reply to Comments]

kenapa ada orang google hanya perkataan cipap aja? ini tidak adil.!! Mana pergi lancau semua?
Saya dapat cipap tanduk. Cipap sape la pandai main bola.

Gila punya orang!

Ceera said... [Reply to Comments]

memang pelik.. takde nak google benda lain kah?

Jaja TWF said... [Reply to Comments]

Hahahaha..siyes gile..lol

Nonoy said... [Reply to Comments]

cipap keringg hahahahhahahahahahahahahahaha lawak nak mati

Fadhlina Budiman said... [Reply to Comments]

bengong punya org..tadek menda lain nk google kot

peej said... [Reply to Comments]

fieza - tu la kan..


mila - tu la..tp mmg x kot dorang nak tobat..tgh gersang tu..


MK - lawak tp scary..


liza - hoih sukanya kau..


munirah - kan..teruk betul gersang dorang tu kan..


tedi - mmg dasyat..


chics - haha mana tau kan..sebab basah2 messy..dia nak yg belum messy..


spirit finger - tu la..apa jadah nak tanduk2 pulak kan..menakutkan betul..


ceera - geli geli kan..


jaja - tu la..dunia penuh ngan org2 gila..sgt takut..


noy - amboi suka..


fadhlina - a ah..mmg bengong..

wani ezryl * said... [Reply to Comments]

kadang2 kalau kite rajin check utk blog kite pun, akan gelak sorang2 bila baca keywords yg org2 ni taip. apekah-- kenapakah-- gersangkah--- HAHAHA

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...