Instagram : @peejburhan

cat lover~

oh kiki n hannan masih mcm tu..
hannan penakut lebih..
tp dorang dah ok sikit..
dah boleh dok sebelah2..n makan sama2..

tadi keluarkan 3-3 sekali..bagi main2..
kiki n lulu boleh get along pulak..
dia kejar dia..san kejar sini...tp kiki masih takut2 la..
oh mcm2 nama kita org tukar untuk lulu..
end up kita org asyik la terpanggil lulu jugak..abis mcm mana??
lantak la kan..

malas type panjang2...tgk gambar2 aje la yea..

:: mula bermesra2 ::


:: semua nak pandang kiki ::

kiki adalah super manja..oh sukanya..
paling suka sebab dia paling manja ngan aku.,
org lain panggil kejap je dia pergi..
pastu dia dtg balik kat aku...
mcm sayang pulak kat dia..
tapi kucing orang kan..
kang sayang lebih2 buat sedih aje..bila orang tu amik balik..

:: dia suka hulur2 kepala suruh belai..pastu dia suka tekan ::
:: ceporeng nye muka dia tu ::
:: manja sgt dia tu.. ::
:: haha muka aku x tahan geram tgk si kiki ni ..mulut stock ketap2 dah.. ;p ::
:: oh aku suka kucing ::

nak kucing betina la..
betina ni manja sikit..
tp mana mau carik hah..
eh x la..cukup2 la kot ngan yg ada tu..
kang jadi spca lak umah ni..
ok ta-ta

15 Comments:

cik nana~ said... [Reply to Comments]

dia suke tekan2 ek peej???
kalau tak silap aku kan, tu maksudnye dia gersangggggg
hahahahhaha

shasha said... [Reply to Comments]

heheeh...umah abah aku pun kucing lagi ramai dari bilangan org dalam rumah....

Blushwax said... [Reply to Comments]

bloghopped over here.

The cat is oh so cute!!!
I love cats too.

darling8tabby said... [Reply to Comments]

suka ..suka..sukaaaaaaaaaa entry nih..pasal banyak kucen kan ..heheh

darling8tabby said... [Reply to Comments]
This comment has been removed by the author.
MieMoe said... [Reply to Comments]

comel kucing itu..:)

linda said... [Reply to Comments]

me luv cats very much too... kucing sape tu pija kata takleh sayang lebih2???

FIERA said... [Reply to Comments]

ohho.... fiera ader sekor, betine, tapi kalau die nak kite belai kepala die, kalau kite tak buat die gigit ok, tu yg tak larat melayan, kalo boleh tiap kali nampak kite relax jer, die pun ngengada nak soh orang belai die...

BeN`z said... [Reply to Comments]

ohooo! gebu la dorang. semua bulu kembang2. kucing aku bela dua2 betina tp bulu biasa jer. x ngikut keturunan maknye plak.. sbb maknye kaler bulu pelik sket. owh.. mak kucing aku baru beranak malam td. psl pagi td dtg makan perut dia dh kempis. ntah beranak kt umah sape la... haihs~ bertambah anak2 aku.. ehehee

BeN`z said... [Reply to Comments]
This comment has been removed by the author.
aMyErInAiMiE said... [Reply to Comments]

oouuhh~~

love cats!!

i pun ade cats gk.erm..tp mine yg jantan tu yg pemalu..how??hehhe

lil^RED799 said... [Reply to Comments]

ko punye lulu tuh...dulu kekecik aku tgk bulu cam biasa je...asal besar nih bulu jadik over kembang??? ko bg makan apa weyh? meh bg aku tips...

peej said... [Reply to Comments]

cik nana - suka hati kau je tau..mana kau dpt teori tu..


shasha - sama la..sekarang ni if kira termasuk yg kat luar2 yg menumpang makan umah aku ni..ada 7 ekor ok..gilo..


blushwax - thank u.. ;D


darling - kan kan..suke kan..


miemoe - comel..


linda - kawan mama..nak bg mengawan ngan hannan..


fiera - huish gila garang kucing tu..paksa2 org belai..haha..


ben'z - ala xpe la..kita org sebelum2 ni pun kucing biasa..tp sayang aje semua..ni ada bulu2 tebal sebab noy beli..dulu main jaga je mana2 kucing yg jumpa.. ;)


amy - pemalu xpe..dpd penakut..mcm hannan..kena sergah je takut..


lilred - eh kecik pun dah nampak kembang..tp x la selebat ni..bg apa??bg makan iams aje..na noy ade la bg vitamin apa tah..tp tu la..dia nye kembang melampau2..siap gendut2 lagi..heheh..

wani ezryl * said... [Reply to Comments]

xpe, kwn slow2 dlu. haha

wani ezryl * said... [Reply to Comments]

xpe, kwn slow2 dlu. haha

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...