Instagram : @peejburhan

blogger session~

last thursday lepak ngan liza lagi..
lepak kat oldtaste setiawangsa..
tapi kali ni mmg lupa nak amik pic..
rancak sgt bersembang...
berdua je ngan dia..
ingat nak ajak tina..tp call x dpt pulak..
lupa lak dia xde hp sebab kes ragut tu..
so berdua je la...
dah nak balik baru teringat nak snap pic..

:: masa snap adalah scary ok..sebab terkejut nampak lembaga belakang tu..ada kepala..rupanya saloon punya..buduh ::
:: comot...panas ..kipas jauh.. ::

mood untuk cerita panjang xde..
so ok la ni kan..
ta-ta..

5 Comments:

~LIZA~ said... [Reply to Comments]

uish.. ko ckp baru aku perasan. memang scary ok kalau tak tau. tetiba pulak ada kepala.. hahahahahaha!

Tina Najib said... [Reply to Comments]

peej, gambar ada kepala tu scaryyyyyyyyyyyyyyyyy...

lepak oldtaste tak ajak.. ok ok.. aku tau ko try call tapi tak dapat.. saja nak sentap, hehehe..

swit@kon said... [Reply to Comments]

hahaha. peej aku pun perasan. dah macam kristen stewart nyer kepala plak. hoho

ai said... [Reply to Comments]

jadik la....!

wani ezryl * said... [Reply to Comments]

haha entry pendek dgn 2photos :DD dgn gmbr kepala!! warkh *lari ketakutan* :P

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...