Instagram : @peejburhan

berseronok bersama foxy f~

ish x apesal la dah dua hari aku happy lebih ni..
rasa tenang n happy la..
happy melampau sampai rasa takut pulak ngan diri sendiri..
tiba2 tgh berjalan2..tiba2 aku nak menari..like wtf..kau gile ke pija..
tp ada la time2 aku termarah kejap..
pastu cuba tenang..n tarik nafas panjang..dan happy balik..
e eh..bila pikir jadi takut pulak..i mean mcm buang tebiat pulak..
cho cekery yahh (so scary)...

oh on monday foxy f texted me..ajak lepak..
since she'll be at her mom's place after work..
so nak la berjumpa n lepak kejap..
aku ok aje..
noy pu flight delay..so ada je standby kat rumah..
so heret dia sekali..
dah heret dia..dia mesti nak heret edan si mat moncong itu..
so lepakkkkkkkkk...


:: sebabkan tuna blog ni poyo lebih..so dia tanpa rasa bersalah order nasi lemak ayam dan makan sampai licin...hiahahahhh ::
noy n missy f..
weooww..ada cleavage nyah..
xpe..jgn risau..noy x menjalani apa2 pembedahan..
itu mungkin hanyalah effect bayang2 untuk bg noy happy..
hahah..la la la..larikkssss...


:: farah n tuan blog yg muka kembang semangkuk..hahha..tgk pinggan tu..licin..licin.. ::
oh noy n edan x stay lama..
dorang gerak awal sebab noy kerja ...
so aku stay ngan farah aje..
mula2 aku ingat nak jalan kaki je balik..x jauh pun..
sambil2 exercise..tp gila lama kau x berjalan2..mcm pelik pun ada..
tgh aku bercerita sedih..
tiba2 farah offer nak hantar balik..hiahahah...
apa lg..dah kata pemalas..harus cakap ok aje..
bagus jugak cerita2 sedih ni kan..

oh blogger babes sekalian??
bilakah next session??
weekend free ke??kite session di tempat cendol n rojak mamak tu nak..??

12 Comments:

darling8tabby said... [Reply to Comments]

ha-eh..dekat kan old taste ngan ur crib..ayam goreng kat nasi lemak tu nampak ngancam tul eh

Tina Najib said... [Reply to Comments]

jom!
aku okay je..
:)

nasaoji said... [Reply to Comments]

la..happy2 la..

jgn happy smpai tak hengt dunia dah ler ek...;p

Fadhlina Budiman said... [Reply to Comments]

menggodanyer...makanan itu!!!

f.i.e.z.a said... [Reply to Comments]

kl mmg best sbb syurga makanan.x saba tol nak g sana ni.. =)

peej said... [Reply to Comments]

darling - best..cuma kedekut lak sambal dia tu..


tina - laju je kau kan..


nasaoji - xpe..bukan senang nak happy2 mcm ni..selama ni mood nak marah2 aje..


fadhlina - mengoda sangat...sbb tu terus order..huhu..


fieza - tu la..tp org kata kat penang lg best..tp ntah la..x pernah pergi..so x tau..

Ted Baker said... [Reply to Comments]

nok, terkejut tgk noy ttetiba ada cleavage haha

peej said... [Reply to Comments]

ted - hahah..tu la pasal..bg la dia feeling sikit kan

dyan . said... [Reply to Comments]

hmm kl mmg syurga makanan.. tapi banyaknya yang tak sedap dan tak original..
mari kita ke luar bandar di mana terletaknya syurga makanan langit ketujuh yang pastinya sedap, murah dan asli.. hihi..
macam iklan radio pulak..

tp nasi lemak tu mcm menarik ayam dia..
dah lama tak makan nasi lemak gitu.. huhu

~LIZA~ said... [Reply to Comments]

jommmmm!!

peej said... [Reply to Comments]

dyan - tu la..tp aku ni bukan jenis rajin nak road trip bagai..tu yang balik2..makan kat area2 ni je la..


liza - hoih..panjangnya jom kau..

Nonoy said... [Reply to Comments]

mmg selama ni ade cleavage pon.
cuma dia malu nak menunjuk.. hiahahaha

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...