Instagram : @peejburhan

melayan tag~

aku di tag oleh wani ezryl..
lama dah dia tag..tp aku kan pemalash lipash..
so sekarang baru la nak buat..
sebab..aku malas nak edit pic yg bertimbun..
so mari buat entry yg xyah pakai pic.. ;)

  1. apa perasan sekarang - mengantuk..walaupun semalam dah tido selama 12 jam..sebab buhsan la..semua org tido aje.. ;|


  2. saya nak makan - sambal tumis sotong petai yang sangat pedas...sedappnyerr..


  3. saya x suka - orang yg pushy..saya adalah rimas..


  4. impian saya - nak mencuci mata secara besar-besaran di pulau nanti


  5. haiwan yg saya tidak suka - adalah lipas ...bau dia je dah boleh membuatkan saya tidak keruan..


  6. saya harapkan - yang saya boleh kurus dengan hanya batuk2 ..nak jugak kan.. ;p


  7. jika boleh diputarkan masa - putar balik masa ke zaman mrsm dulu2..macam seronok aje time tu..so bolehlah menjadi kurus dan mengorat2 jejaka handsome..haha..bukan nak pergi sebab nak belajar kan.tp sebab nak ngorat..haha


  8. saya pada 10 thn akan datang - akan siapkan masakan hebat2 untuk dinner untuk suami..bila dia balik kerja..adalah nampak saya menunggu dengan hanya memakai apron..wah..very the seksi verangans..oh anak2 adalah letak di rumah aunty noy nye.. ngeh ngeh..amboi impian.. oh bayangkan aku seksi mcm beyonce ye..jgn bayangkan aku sekarang ni..mmg muntah weyh.. motif nak bayangkan beyonce tibe??


  9. hp saya adalah - sony k800i ...janji boleh sms n calls cukup..sebab percaya atau tidak..mms n video call pun saya adalah terketar nak guna..x reti.. ;p


  10. saya pernah bercinta sebanyak - berapa kali eyh?? apa tu cinta??i x biasa la... rasa2 nak lempang x jawapan aku ni??


  11. saya suka pada - lelaki sedap2...lariksssssssssssssssssssssssss


  12. kawan2 saya - adalah sangat saya sayangi...


  13. pernah dikhianati - pernah la...apa punya soalan ni.. tiba2 marah2 soalan..x siuman kah..


  14. apa yang hendak dilakukan terhadap org yg mengkhianati anda - rasa nak amik pisau rambo n tikam2..sambil berkata, 'die..die..die..burn motherfucker burn'.. tapi cakap je la kan..ada berani??selalu aku adalah buat x tau aje..mampos kau la labuuu...


  15. senaraikan 8 orang untuk di tag - hoh kena ke tag2 orang??aku ni pemalas bab2 tag ni..memandangkan aku suka tag orang yg sama je selalu kan..kali ni aku bg random...nama2 yang aku ingat yang ada comment2 aku ye..so sila buat ini tag..
  • shasha
  • f.i.e.z.a
  • si tedi
  • chentaMAYA
  • jyss
  • gediks
  • nora maney
  • misz eyeliner
haaa ok..siapa yang x ditag tu..
nanti kalau ada lg..aku teringat akan ku tag...haha..
sementara tu..nak tag diri sendiri pun boleh..
jgn malu..jadi la mcm aku..suka je x malu semua...

15 Comments:

si G.E.D.I.K.S said... [Reply to Comments]
This comment has been removed by the author.
si G.E.D.I.K.S said... [Reply to Comments]

eh btw ..tgh konfius ni..
which gediks hah?
cam ade gediks lain je dlm list tu..
she use gedikness..

hahaha..

peej said... [Reply to Comments]

it's u la..x pernah nampak pulak gedikness ke apa..selama berblogging ni..aku kenal kegedikkan kau aje..haha

si G.E.D.I.K.S said... [Reply to Comments]

hahaha boleh plak terkonfius dgn kegedikskan diri sendiri (wht kegedikskan)..

demi peej..
skrg jugak buat...

kauu pegi buat buatttt *ckp kat diri sendiri*

f.i.e.z.a said... [Reply to Comments]

wahhh kena tag.buat sekarang jugak!semangat ni.hehe..

Super HaNa said... [Reply to Comments]

hohoho..giler ganas nk wat camtu kt org yg khianat..
tp kalo watshi lg dahsyat lg tu la

WTF kannnn,,,,
ohohoh..stop di situ,watasi sawan emo

wani ezryl * said... [Reply to Comments]

apakah definisi lelaki sedap itu? ahax >:P

ye, fungsi hp yg utama adalah utk text msg, call, gmbr & musix :P

Adriana.Lapan said... [Reply to Comments]

aku rasa kau boleh kurus dengan hanya batuk2 tapi haruslah batuk tibi. nak ke?

BeN`z said... [Reply to Comments]

statement lelaki sedap2 tu mmg menarik perhatian btol! ngahahhaaa! motif dpn umah aku ade 'abg azroy' sedap2.. dia bwk scrambler, aku xtau nama terus bg azroy. :p


*paannngggg diri sendiri, tetiba menggatal dgn anak jiran*

misz eyeliner said... [Reply to Comments]

haha! pandai ko tag aku walaupun aku dtg sini senyap2 saje.

shasha said... [Reply to Comments]

erkk!!...*kelip2 mata byk kali...
aku ditag oleh blogger terglamor di alaf ini??!! cam tak caya je..*kelip2 mata lagi..
hehehe..wokeh~!! nanti saya siapkan..

peej said... [Reply to Comments]

gediks - hahaha..tau xpe..sendiri gedik..sendiri lupa..


fieza - ye ye..sila buat..tag senang aje ni..


hana - berangan aje la..xde nye buat betul2..keh keh..


wani - sedap..ialah badan sedap sambil bermata sexy..oh x tahan..kah kah,.


adriana8 - biadap ok..xmo la tibi..takoott..


benz - haha..sesuka hati bg nama kan..tp mmg sesuai nama tu..


miszeyeliner - aku ada 6th sense..aku tau kau ada..haha..tipu aje..xde la..hari tu kau tag aku..so aku bg balasan.. ;D


shasha - jgn mengada ok..mana ade glamour laaaaa..aku ni blogger suam2 kuku aje..

darling8tabby said... [Reply to Comments]

bahawasanya..akak dengan muka tak malu akan mengtag muke sendri :D

jyss said... [Reply to Comments]

betul tuh shasha. aku tgk 2 3 kali, betul ke nama aku tuh mcm x caya je hahah

dah siap tag dah :)

peej said... [Reply to Comments]

darling - sila sila..seronok sekali sekala menjadi muka x malu ni..hiahahah..


jyss - jgn over plzz...ngada ok..haha..bagus..sila layan tag sekali sekala..

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...