Instagram : @peejburhan

addicted ke apa ini~

oh kami berkaraoke lagi..boleh..
tah addicted ke apa x tau la..
so pergi lagi..
tp sebabkan selalu kita org nak feeling nyanyi lagu senja nak merah tp suara edan adalah x sesuai menjadi awie...
so kita orang ajak ayol..sebab dia suara adalah sedap n jarang berlalu sumbang ke apa..
oh aku n noy ni mmg impian tinggi..
pilih lagu semua yg susah2..lagu beyonce..christina aguilera..siti nurhaliza..agnes monica..
hasilnya..60% asyik nak tercirits je nyanyi..haha..
tp xpe..janji puas hati...

seperti biasa sampai kasi serbu makan dulu..
sebab tggl 1/2 hour je before abis buffet itu..



busykan diri makan2 dulu..
later baru busy2 nyanyi2..
oh tp kali ni x puas..sebab dpd pukul 9.30pm tu..sampai 1.30 am aje..
x suke ok...selalu sampai 3ish... 4am..
aku pun x berapa paham la system red box ni..

::hoih seronok dia kita org ajak..lepas gian betul..ye la..kawan2 dia semua dah beranak pinak uollss..sayang bini terlebih lak tu..so ala2 x keluar..so ala2 xde geng sudah..so adalah kegembiraan aje la kita org ajak.. ::
:: motif posing mcm tu..kau ingat kau lawa ::
:: no bilik 69 ...wahh kinky ::

ok aku mcm blur x tau nak cerita apa sebenarnye kan..
sebab benda nya sama aje..
karaoke kannnn...
tp bila pikir kelakar aje..
aku dulu cukup anti karaoke ni..
aku rasa mcm bodoh n buang masa n buang duit..
alang2 nak bersuka ria..baik clubbing terus..
tapi bila dah cuba..terus addicted...feeling2 nyanyi2..
padahal suara ke laut aje kan..hahhaha..
jonet la ni mengajar..oh i miss jonet la..
lama nye x lepak ngan dia....
jonetttttttttttttttttttttttt...

ok tiba2 gilo jerit2 nama jonet..
ok la..tu aje..ta-ta..

16 Comments:

Tina Najib said... [Reply to Comments]

aku nyanyi gak senja nan merah ngan ajib last sunday.. mana aku reti dohh nyanyi lagu tu.. tempo lari gila, sumbang tu takyah citer ahh.. ajib la ni.. suka pilih lagu pelik2 tau..nak terbuasir aku nyanyi.. hehe..

shasha said... [Reply to Comments]

hehehe...karaoke satu family pun ok gak peej..kitaorang biasa buat kat umah je..

peej said... [Reply to Comments]

tina - haha..terbuasir kan..tp sedap lagu tu..aku suka..


shasha - ok la karaoke kat rumah..tp pilihan lagu terhad la..kat sana mcm2 lagu ada..baru semua ada..so mcm best la.. ;)

puterikurekure said... [Reply to Comments]

akak perasan, pija kalau buat entri masak, masakkk je.
kalau entri makan, makannnnn je.
kalau entri karok, karokkk je.

hehehe.
takpe. yang penting, semua orang suka baca entri pija.
=)
termasuk la urs truly nih. hehehe.

darling8tabby said... [Reply to Comments]

akak pun lama tak gi karok ni...tapi selalu jadi penyanyi latar jer ler..eheheh

misz eyeliner said... [Reply to Comments]

69?? uuhhh~~

ur reader said... [Reply to Comments]

karaoke best okkk... kekadang 3 hours karaoke xsedar... sbb dok melalak jer.. hehe

nasaoji said... [Reply to Comments]

no 69 tuk aku tu, menarik dan tertarik..huahuauhahhhh....

n Z r A said... [Reply to Comments]

karaoke mmg menarikkkk...saya adalah baru pulang menikmati redbox. 3 jam tu macam tak cukup..kalau lah diorg ni buat sewa macam hotel 3 hari 2 malam tu kan best. hahah...tapi ktorang suka gak nyanyi dangdut. nak pegi klab dangdut segan so buatlah kelab dangdut sendiri..heh

Signorina Syima said... [Reply to Comments]

peej... ko layan lagu tangkap leleh sure tak semput...

try bwk lagu kopratasa ke, amigos ke... ala2 lagu rakyat gitu...

dah try lagu Hajat - Haida?? Sedih woooo

Starry Eyed said... [Reply to Comments]

redbox suke sgt nak wat system ikut sukati dia kan.. mase tu pun penah buffet yg until 12 am.. then the next time pegi dia kate max 3 jam plak.. then ade tpt takde paksa beli tidbits.. kt lowyat lak kene beli tidbits sbb katenye takde room charge.. mcm2 laaa system dia.. ishh

green apple said... [Reply to Comments]

aku pun suka karaoke tapi tekak aku ni takde identiti sendiri. kang lagu siti aku pun nyanyi cam suara siti. kuar suara laki macho. tapi jimat penyanyi la. kalau nyanyi lagu seri langkat tu takyah pakai lelaki, aku leh jadi amelina ngan jamal sekali. orang lain boleh rest gi minum-minum.

Nonoy said... [Reply to Comments]

karok karokkkk

ai said... [Reply to Comments]

WOW!!!! i like 69!

mampos aku!

wani ezryl * said... [Reply to Comments]

karaoke mmg best HAHA. biasanya kat sini (KT) kitorang karok kat ofis lps waktu kerja or karok kat rumah je. ofis tu hari2 ada je org karok. kire aktiviti sosial a tu.. haha

peej said... [Reply to Comments]

puterikurekure - blog ni pun mcm buah..ade musim2..haha


darling- xpe kak..lain kali jadi penyanyi utama ye..sumbang x sumbang belakang kira..haha..


miszeyeliner - kenapa kau terkejut..


reader - kan..mcm x cukup je 3 jam tu..nak lagii..nak lagiii..


nasaoji - dah cuba???hahahha soalan biadap aku ni..


nzra - sama la..aku pun layan aje dangdut..lawak je..3 hari 2 mlm..gila weyh..harus lepas tu seminggu xde suara..


syima - bagaimana mau layan kalau aku x tau lagu itu..tp kalau rock early 90's aku tau..mcm damasutra ke..bpr ke..ngeh ngeh..


starry eyed - kan kan..nyampahs..senang cerita loww yatt punya la kecoh..xpe..lepas ni kita ke red box lain la..


green apple - hebat kau..kalau mcm tu aku kawin xyah la amik jamal..amik kau pun ok aje kan..


nonoy - xyah kerook-kerook sini..jom layan esok..


ai - me loike too..tp aku 6 aje..9 xde..mcm mana itu?haha


wani - gila best kalau aktiviti sosial mcm tu kan..

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...