Instagram : @peejburhan

yeay..dpt makan secara marathon~

ok acutally aku lost track kejap..
aku x sure ni ialah acara hari selasa ke rabu..
sebab hari2 pun penat terkejar sana sini..
so hentam aje la..update ajo...
tp rasanya ni selasa la..not sure..

kami ke ampang park..
mission mencaru baju untuk tunang ayol..
dia xde baju brown..xkan tiba2 dia sorang baju color lain..
x sesuai ok..so kena la carikkan..
nasib size noy n zeit lebih kurang ajo..so ok la..

mula2 serbu makan dulu ;D
acara paling best ni if keluar2..haha
that time dah pukul 4 kot..x makan dpd pagi..
so harus la lapar kan..


:: kami makan di tempat yg sama..masih laksa hari tu..sedap..kami mengidam laksa sesajo..mcm dolu2 mengidam cendol..haha ::
:: sirap bandung cincau..x silap rm4.90..sedappppppp..terbaik weyh air ni..sapa x minum bandung cincau mmg rugi..paling nikmat time bukak puasa minum... terbaikkk::
:: assam laksa rm6.50 ::
:: mencari baju zeity..nasib ada :D ::

later mencari runner carpet..
tp x jadi beli..sbb sgt cilakak kedai tu..
hari tu dia bg rm280..
tiba time pergi tu..dia bukak harga rm450..sialan..
lepas kurang rm350..so x beli..haha..
haruslah..kau pusing2 kan..x kuasa nak layan..

later ke JJ au2..sebab beli standing fan..
bg keselesaan kat orang..kan ada yg kepanasan ke apa..
lupa lak nak amik pic kipas..
tp lawa sgt..rm125 aje..jenama elba..
warna sedondon pulak mcm kipas siling..ala2 hitam matelic gitu..

tah nafsu apa yg menyerang aku n noy..
memula nak ke wendy's beli shakes aje..
tiba2 nampak kenny roger's..terus corner masuk terus..kah kah..
amik kau..pesta makan terus..
sebab lama x makan..lamaaaaaaaaa gilaaaaa...

:: muffin banana yg sedap..sukeeeee ::
:: my siamese twin..sebab kerja nye pergi mana2..nak heret aku aje..aku ni gemok not..termengah2 aku ikut nafsu berjalan2 kau tu tau..tp nasib dpt upah makan..mak skerrr ::
:: penat sampai tertidur ::
:: banyak makanan yauuu.. ::
:: spaghetti bolognese yg x sedap..sedap ke mana2 lagi kalau aku masak..wah..puji diri nampak ::
:: 3 side lines..mac n cheese..mashed potato..coleslaw..pun biasa ajo..tawar habiaq..sedap lg kfc punya.. ::
:: ayam boleh thn sedap..black pepper..tp aku rasa nando's lg nikmat.. ::
:: session vain yg tiba2 orang lalu lalang pandang..haha..lantak la weyh ::
:: patut la tawar habiaq..rupanya ni motto dorang...less fat..less salt..lass calories katanyer...xde makna nya..aku dah sedia adanya fat sana sini...tp kalau sampai tawar terlampau..apa jadah kan ::

by the time sampai umah tah pukul berapa..
then sambung kemas2 umah..
sumpah penat x berkesudahan je aku rasa..
hari yg panjang menunggu esoknya..
sambung next entry ye..

10 Comments:

lil^RED799 said... [Reply to Comments]

tetibe aku baca entry ko pon kelam kabut
hahah kunun2 feeling2ko yg kelam kabut ke sana ke mari..
apakah???

aku hari tu tetibe mengidam laksa ok!!!! siap kecur kecur liur
ni tade len tak bukan...
penangan blog ko la nih!!!! haih

nasib baik ptg td mmg aku buat banana muffin...
tade la makan hati sgt mlm ni tgk kenny rogers punye
heh heh heh ....

f.i.e.z.a said... [Reply to Comments]

kenny rogers mmg kureng dah skang ni.x sedap cam dulu :(

AfiQ said... [Reply to Comments]

btoi2.. kureng sket....huhu tpi belasahhh je laaa

Nur Syafawati said... [Reply to Comments]

Tp aritu yg aku gi makan kat kennys tu masin kau!! kojut gak aku. tp mak suke..sodap.

Nur Syafawati said... [Reply to Comments]

Tp aritu yg aku gi makan kat kennys tu masin kau!! kojut gak aku. tp mak suke..sodap.

F A R Y N said... [Reply to Comments]

ni yg aku benci masuk blog ko...
asik2 makanan...

lapar mata aku tgk tau tak..hahahaha

apa kata ko apply keje kat tv3, pi ganti maria tunku sabri wat JJM...

shasha said... [Reply to Comments]

huh..tetiba je terasa cam nak makan kenny rogers...

CT NORAMIZA said... [Reply to Comments]

best best best, makan adalah heaven :) hehehehee...

~ mizzAmy ~ said... [Reply to Comments]

amy pun suka makan asam laksa n sirap bandung kat ampang park tuh. hari2 dapat makan kat situ pun tak per.

darling8tabby said... [Reply to Comments]

compared kenny rogers ngan nandos...seharusnye nandos lagi power kan...

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...