Instagram : @peejburhan

usah risau~

first pija nak ucapkan terima kasih kepada yang sudi comment..
seronok bila bukak blog tgk mcm2 feed back dpd kawan2..
rasa diri gegirl sangat dihargai..

haha..mcm cilakak ok..
korang xyah la susah2 hati ngan penampilan baru aku tu..
tu adalah entry suka2 aje..
xdenye aku nak buat gila gedik nak macam tu..
mcm korang cakap..so not me..
n plus..mmg pun..masa aku type tu..
aku dok menahan je dpd gelak ok..sebab aku sendiri x boleh tahan..
n juga masalah geli2 buntuit berlaku masa aku type tu..haha
serious..tp kadang2 ok jugak rasa geli2 lite2 kan..larikssssssssssssssssssssssss

oh pasal org cakap aku brutal tu.
bukan la in a bad way...
so jgn la ada yg emo2 sampai cakap..'x suka jgn baca'
tp dia cakap aje..aku xde rasa apa pun..
cuma mcm takut je org kata brutal kan..
aku terbayang2 aku make up hitam2..sgt gothic gitu..
ok melalut..

jgn risau..sifat sweet itu hanyalah temp...
xde kena mengena ngan kasut pink gegirl aku tu tijah oiii..
sbb aku sedar..percubaan aku untuk menjadi comel dan sweet untuk beberapa kali asyik gagal aje..see..korang pun x suke...
so aku pun kenalah ala2 give up di situ..

hmmmm....tp kan..aku perasan..aku buat entry feeling sweet..
ada beberapa jejaka muncul la..
weoowww..korang suka eyh sweet2 ni???
tp apakan daya...mak ni x sweet nok...
tp kalau mcm ni suke x??


lariksssssssssssssssss lintang pukang..
sebab my mummy reads my blog..
me cho cecared....how to kinky-kinky like this???

12 Comments:

My Spirit Finger said... [Reply to Comments]

i dont care...i dont care. me tell ur mommy too. Ask ur daddy to *malam pesta muda mudi bertemasya dan menari pak meon la* OMG what the hell I'm talking bout. Me tell ur mommy ar...
U want to kinky kinky ask Tijah la to teach the pole dancing maaa...can make men sweat sweat maa..

wani ezryl * said... [Reply to Comments]

haha ambik ko, kinky in bed xDD tp kat situlah tmpt yg paling sesuai utk kinky ;] kalau kinky kat pasar mmg kena lempang dgn makcik2 yg bawak troli pasar tu.. ahax kahax

shasha said... [Reply to Comments]

kinky naughty??!! wow!!!....

Nurul Izza said... [Reply to Comments]

woooo.!!!!
dasat-dasat..
noty sungguh peej.!

Dy said... [Reply to Comments]

u leh bwat gegirl nye entry. pasni buat la jiwang plak. pastu buat entry kinky plak. looking 4ward to it. p/s every entry ade pic mengikut theme kan?

Ita Shadila said... [Reply to Comments]

ekeke.. peej aku cepat emo sbb aku tgh diet gak.. lapar~ sorie if komen aku terlebih emo.. just be urself kies.. i like the way u r *pose tunggu entry kinky*

Marina Monroe said... [Reply to Comments]

Hello, my daughter... what happened? Over size or over aged? Or both to be consider? Cool down babe!! Your time will come.. when mr right and mr perfect will appear just wait.. believe me.. Inshaallah!

dyan . said... [Reply to Comments]

wah wee..
dengan saya2 sekali terharu baca comment aunty nani =)

doakan saya juga ya aunty.. hehe =)

**yaa.. saya suka pija yang begini dari yang gegirl iteww..
tapi sekali sekala jadi gegirl apa salahnya..
alaaa.. malunya iii... hihi

F A R Y N said... [Reply to Comments]

peej..
jom wat entry mencari jodoh plak..
ahahahaha

Zuraida said... [Reply to Comments]

oooo cik peeja kinky....

aku soka!!!!!!

nasaoji said... [Reply to Comments]

hoho..sukeeerrrr...;p

darling8tabby said... [Reply to Comments]

kinky ye..i loikee..
hehe..tetiba kan..

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...