Instagram : @peejburhan

Protected : masalah..masalah~


10 Comments:

Diva PariTs said... [Reply to Comments]

nyahh
mak mohon dihulur? *matilah tetibe!!*

miSZMaNEy said... [Reply to Comments]

lor..tak leh bace..huhu..tak pe la:)

Anonymous said... [Reply to Comments]

peej, nak password boleh??
puteh.suri@yahoo.com
~suri~

darling8tabby said... [Reply to Comments]

masalah? takpe dek..pelan2...
ceaaa, macam la tau apa masalahnye kannn...take care

Intan Azlina said... [Reply to Comments]

peej.. pwd plzzz..
ape pon masalah, just take care.

Syebi Burn said... [Reply to Comments]

aku nk blaja buat protected entry bleh? mcm besh pulak klu buat protected entri ni..
senang..takyah nk buat satu lagi blog yg selected org bleh view..
dekat mana aku bleh cari tutorial dia?

eh, vanyak tanya plak aku ni..

tapela, peej..take ur own sweet time..Masalah ni mmg, suka sgt kejar kite..
So klu bleh lari ko lari klu tak ko setelkan aje k?
Take care sana!

Penari.Gendut said... [Reply to Comments]

Hey! benci tau protected protected entry macam ni!

*muka berang*

Hahaaaa aku skrang beremosi kau tauuu, ni sebab gemuruh nak pegi amerika la ni :(

-Sexy.Chewbacca

dyan . said... [Reply to Comments]

syebi burn...

peej kata tengok kat blog ceera..
dia kata dia ambik dari situ.. huhu..

sHwEeT ByAtcH said... [Reply to Comments]

huwaaaa...

xleh baca...

Syebi Burn said... [Reply to Comments]

Dyan

oooo...tenkiu byk!!!

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...