#sayajual

Tabita Desi Damayanti Skincare
-Tabita Exclusive Set RM280 -Tabita Regular Set RM250 -Tabita Trial (repack) Besar RM150, Kecil RM120

- Premium Box (30sachet) RM197 -Trial Box (10sachet) RM68

-30g RM55 -50g RM65

-RM96 (SM) -RM99 (SS)

Dr. Glow
- 1 set (Cream & Serum) RM150 *Promo

pertama kali buat seks~

amboi tajuk menarik mcm tu..
laju je korang tertarik masuk ke sini kan..
dgn harapan dpt baca entry lekit2 a??
xdo nyo..entry pasal keyword la..

hoih kegilaan apakah ini..
dah banyak kali ok aku tgk ada benda ni..
kejap ada..pastu x lama..ada lagi..
keyword - pertama kali buat seks..hahahhaha...
xyah la payah2 ke sini..
xde nye cerita pengalaman pertama ke..apa ke..

aku pun x check google tu..
apa yg membuatkan tiba2 sampai ke blog aku ke apa..

10 Comments:

nenekrock said... [Reply to Comments]

hahahaha
lawak sungguh laaaa
adehhhh
ada jg cmtu eh

cik nana~ said... [Reply to Comments]

erkkkkk..... speechless!

Atan said... [Reply to Comments]

ha ha ha
S= sleep
E= eat
X= xercise

shasha said... [Reply to Comments]

hahhaaha..tak abis2 dorang nih...

irdawatys said... [Reply to Comments]

Peej,

wah...melampau btl statement tu.... terkujat aku dibuat nyer......
-watie

darling8tabby said... [Reply to Comments]

sapa la yg pakai keyword tu carik blog awak kan..hehe

Musliha said... [Reply to Comments]

tak paham betul ngan org yg search.. apa ke hal..

dyan . said... [Reply to Comments]

hehe..mesti punah harapan patah hati orang tu tak dapat apa yang dihajati..
tapi takper.. bertambah hits lagi blog ini..
yeeba.. yeeba..

**ok sy adalah tak betul hari ni.. huhu..

Zuraida said... [Reply to Comments]

OMG, ko ada entry "panas" ke dalam ni?what do i miss???

*seminggu takde internet access to blogs ok, rasa nak mati je*

nasaoji said... [Reply to Comments]

berdebar lak tetiber!!!...hhehehe..

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...