Instagram : @peejburhan

paa dia niiiii?~

haha best kan tajuk..
sejak baca blog ween..
aku suke betul guna ayat tu..sukeee.. ;p

oh tajuk entry adalah kerana ..apesal blog aku jadi huru hara ni??
ada line2 lak sebelah2 ni...mcm cilakak..
sakit mata n hati aku tgk la..

so aku decide nak tukar layout..
as usual aku suka tutup blog if tukar2 layout ni..
tp nak buat ni amik proses lama..
kang lama2 tutup korang bising lak.
kang jadi kecoh2 mcm kes sebelum ni..
so this time aku x tutup la yea..

so sila la bersedia untuk sakit mata tgk blog aku yg huru hara nanti ok..
if la aku sendiri x sanggup sakit2 mata tu..
aku tutup jugak la sekejap okies..
buhbye pepets..

*edited*

ok aku dah ngantuk n layout terbengkalai..
sakit jiwa dan raga ok..
dah la paling sakit jiwa..
dah clear kan semua..
tp bila add balik page element tu..ada jugak garis2 tu..huarghhhhhhhhhhhhhhh.. (refer perkataan followers n nuffnang kt right sidebar tu)
mcm mana nak betulkan ni??
siapa tau..

1 Comments:

ai said... [Reply to Comments]

patut la sebelom ni aku masuk belog sengal kau ni ade 'belon' nuffnang kat bawah..tp skang dah takde. Tp belog kau ni nampak kosong je.. :P

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...