Instagram : @peejburhan

oldtown white coffee~

later kita org ke oldtown danau kota..
nonoy si gila laksa itu mau laksa..
time tu dah 10ish kot..so mmg situ je la bukak kan..

sampai aje..terus pitam..
byk sangat yg nak makan kan..
tp idok le aku order semua..
setelah pikir masak2..
aku pun order la nasi lemak..haha..
seronottt..lamaaaaaaaaa x makan nasi lemak..
eh jap..lama ke??ke ada makan eyh??
betul la xde..so ok la kan..

:: nasi lemak special..ok..sedapppp..aku suka nasi lemak curry chicken..tp tah kenapa aku order ini pulak ::
:: laksa ::
:: hor fun ::
:: masalah betul dia ni..asyik main game aje ::
:: happy bebenar dpt laksa ::

:: don't leave me timmy..i'm apraid..i'm gonna be all alone..help..help ::

oh tiba2 teringat..
aku sebenarnye dah lama pendam pasal ni..
aku pun x tau nak cakap mcm mana..
kang cakap bergaduh pulak..
so aku rasa blog ni medium sesuai la untuk luahan perasaan aku ini..

aku sebenarnye x berapa gemar ngan edan..
entah la kenapa..mcm ada sesuatu aje..
aku pernah cuba nak bg tau noy..tp x berjaya..
sekarang ni dorang dah tunang pulak kan..lg la aku xleh nak kata apa..
cuma saje tulis sini sebab nak luahkan aje..

tah la mana silap aku..
aku dah cuba layan dia elok2..bg main psp sampai lebam..
tp still aku rasa dia mcm dengki n x suka aku..
ntah la..korang sendiri pikir..
kalau korang ..korang nak ke dia jadi adik ipar korang..
kalau aku mintak snap pic aku..
ini yang dia snap..

:: dah rupa ikan buntal ::

ok jgn tanya apesal aku buat mcm tu....itu x penting..
tp why??why??kenapa dia kena snap pic mcm ni??
oh edan..i hate yew..

tapi serious weyh..
apakah cilakak nya muka aku mcm tu weyh..
sepak aku laju2 plzz...

12 Comments:

shasha said... [Reply to Comments]

ikan buntal yg comel...!

darling8tabby said... [Reply to Comments]

pose2 ikan buntal? comel..takpe..

aNnAsUeJiE said... [Reply to Comments]

ape yg ko ckp tu serius ke main2??
jgn la begitu dong!
perasaan ko je kot?
chill bebeh!

Tina Najib said... [Reply to Comments]

aku suka edan sbb dia sengal hehehe.. best je kalau lepak ngan dia.. that is, bila dia tak main PSP la, hahaha..

Anonymous said... [Reply to Comments]

Edan tu dunia dia dgn PSP je......hehh tp ko cute ah peej....hehehehehehehe tp betul ke yg ko ckp pasal x baper suke Edan tu??? ko jgn beb........
-watie

ai said... [Reply to Comments]

uik!! ikan buntal ke tu wei???

~LIZA~ said... [Reply to Comments]

nasi lemak oldtaste memang tak boleh lawan oldtown punya kan? tapi bila dah lepak kat oldtaste, tu aje yg paling sedap aku rasa. yg lain2 tu adalah kurenggg..

My Spirit Finger said... [Reply to Comments]

ok sabar peeja sabar. petang ni saya datang. kasi tahan itu bontot, nanti saya kasi sepak laju-laju bersama pg wokeh. Tunggu tau...hiah!hiah!hiah! (exercise kaki)

lil^RED799 said... [Reply to Comments]

ini baruuuuuu ikan buntal yg betol!!!!!! hehehehe cute ape peeja....
ko dah susut sketla...
pakai baju belang melintang pon tak nampak sgt...

ko tak ske edan yeh???
apa lg!!! itu atas dulang langkah bendul.... silemintak yg mahal!!!! hak hak hak hak

Anonymous said... [Reply to Comments]

sedap ke makan kat old town...tapi aku masih tak mampu untuk menelannya

peej said... [Reply to Comments]

shasha - horror ok..


darling - tu x comel..itu horror..


annasuejie - hoih kau ni gila ke apa??mesti la aku main2..saje je dramatic..


tina - baik dia main psp doe..kalau x huru hara semacam aje..lariksssssss


watie - xde la..dah perempuan sembang.apa sgt dia boleh join pun..xde la..aku adalah main2..apa la korang ni..


ai - mcm ikan emas pun ada jugak kan *sambil buat muka cute mata kelip2*


liza - eh tp nasi goren ari tu aku makan tu boleh thn jugak la..aku suke aje..;p


spirit fingers - ada berani kah??


lilred - xdenye..pemalas bersukan mcm mana nak kurusnye..
aku suka tang atas dulang tu kan..akan aku pikir masak2 apa aku nak.. :D


anonymous - sedap aje..

wani ezryl * said... [Reply to Comments]

ahaha biasalah, adik ipar manja2 dgn kakak ipar.. lolx

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...