Instagram : @peejburhan

mak banggaaaaaaaaaaaaaaaaaa~

malam selasa tu ke rumah tina..
sebab lama x jumpa kenit tu..
sambil2 boleh la bergossip lite2 kan..

sampai aje adalah terkejut tgk chemott yg bertambah la debab..
maybe dok aje..xde lari2 ke apa..tu yg debab semacam aje..

:: chemott yg gedik kat edan ::

masa sampai mikhail tgh minum susu..
lepas minum tukar baju..
punya la merengek dia..
dia ni x kuat merengek..tp time tukar baju mesti nak melalak..
apa yg dia sedih sgt tah la..
sejuk kot..heheh..
so sempat la snap2..

:: tgh warm up nak merengek ::

:: x stop2 dai melalak..elok je tukar baju terus ok..wah drama kau eyh ::

:: pandang sini..pandang sana ::

aku tgk dia dah makin kuat tulang semua..
n tgk dia x nakal ke apa..
so memberanikan diri dukung dia...
tanpa bantuan sesiapa ok..wahahaha...mak vangga...
ye..mari clap..clap..

:: pandang apa tu kenit..tgk la tu..muka senyum simpul dapat bg dia dok situ ::

:: mikhail - aunty peej is so gorgeous..i can't stop staring at her ::
:: mikhail - okay no..what was i thinking..she actually looks scary ...matanya lobammmm...::

haha matiklah perahsan konon mikhail nak cakap aku gorgeous kan..
hahah..apa2 pun abaikan itu..
sila berbangga sebab aku dapat dukung dia..
maybe aku berani sebab tina kira rapat ngan aku..
so aku berani la sikit nak angkat anak dia..
kalau org2 x kenal..mcm takut sikit nak angkat anak dorang..
kalau anak buat aku sendiri aku siap pegang pakai jari tunjuk aje..n pusing2kan..mcm bola gitu..
wah..beranikah??

oh sebab x dpt amik pic chemott proper..
so aku siap tangkap dia paksa2 amik pic ngan aku..


:: sorry la serabai nok..sila focus kat chemott sahaja okies.. ::

mula2 tina ajak keluar..
kita orang mcm malas aje..
tp later2 tu ajak dia makan2..dia plak xnak..
so kita orang pun gerak..
oh rindu nak dukung kenit itu lagi..

16 Comments:

[z@ck] said... [Reply to Comments]

knapa dia asyik jeling akak je ek..
hehehhe..
so cute..

~LIZA~ said... [Reply to Comments]

comel giler :D mesti dia rasa bahagia diapit oleh org2 mcm kita ni wey.. semlm pun muka dia layannnnn aje.. hahahaha!

puterikurekure said... [Reply to Comments]

yeay! dah brani pegang baby!!!!
nanti akak dah bersalin, pija mai sini pegang baby akak plak ok. ngeee~

Ceera said... [Reply to Comments]

chemot dah sama besar dah dengan mikhail, hiks..

Tina Najib said... [Reply to Comments]

aku rasa mikhail tu mcm confuse dok pikir.. 'bantal' rasa mcm mummy punye tapi nape muka mummy lain? hehehe...

darling8tabby said... [Reply to Comments]

mikhail muka confuse yg sangat comei! hehehe...

chemott! me miss u!makin debab! gerammmmmmm....

Anonymous. said... [Reply to Comments]

fuiyooo gila gebu chemott tuuuu. buat bantal peluk tidur sedap ni.

shasha said... [Reply to Comments]

hoh...cemott gebu sungguh...!

ai said... [Reply to Comments]

ngeh ngeh..x kelip2 mata pandang kau peej! yelah kan..selama ni kau amik gambar dia je. Skali kau angkat, tu yg jakun jap tu. ngeh ngeh..wei..gomok oo chemott..senang hati duk ngan tina ye..

dazzledalie said... [Reply to Comments]

in love with chemott.. gumuk nyeerr..sgt comel ..

lil^RED799 said... [Reply to Comments]

chemottttttttttttttttttttttt
comeylnye dikau!!!!!!!!!!
excited gile aku tgk gambar die..
heh heh heh

kakakdegil said... [Reply to Comments]

kiuuuut nyer mikhail ni
ikut muka daddynyer kah?

chemot pun makin gagah eh.. besor betul
buat peluk sambil guling guling mesti sedap tu

sHwEeT ByAtcH said... [Reply to Comments]

dah bley dpt baby sendirik dah ni kak peej~~

very the teror

peej said... [Reply to Comments]

zack - sbb comel sgt kot..hahah


liza - kan..morale of the story..gebu itu best..kah kah..


kurekure - haha..akak percaya ke pija pegang??pija pun x percaya ngan diri sendiri..mcm mana tu..


ceera - tu la pasal..besar dan berat melampau ok..


tina - mungkin la..sambil dia sambung..aunty ni mcm lawa lg je dpd mummy...larikssssssssss


darling8tabby - tu la makin debab dia..

peej said... [Reply to Comments]

anonymous. - sedappppp


shasha - gebu..tp dah eksyen sikit la..


ai - tu la kan..ye la kot..chemot senang hati..


dalie - nasib la aku bg tina..dpt jugak tgk..kalau bg org lain dulu..tah apa cerita la kan..


lilred - xpe..if aku pergi2 lg umah tina..aku snap2 lagi..


kakakdegil - a ah..ikut muka ayah dia..chemott pun semakin besar dan menggeramkan..


shweet byatch - babay sendiri??siapa lak bapaknyer tu..ada sperm donor ke..haha

wani ezryl * said... [Reply to Comments]

rs nk peluk chemott jugak!! super comel itu kucing!!

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...