Instagram : @peejburhan

lepas je makan ingat nak balik..
tp jonet ajak karaoke pulak..
mmg la x larat sebenarnye..
tp tah bila la nak jumpa lagi kan..
so ok aje..

ingat nak pergi news ktv kat low yatt..
sebab dekat je ngan jln damai tu kan..
tp ada orang cakap dah xde kat sana..
so malas nak check ke apa..
jonet ajak pergi news ktv kat imbi plaza aje..

so ke sana..park kat low yatt..
ada red box..so aku ajak ke sana..
tp si junit ni nak jugak pergi news..
sebab dia kata nak lepas gian aje..
xmo la red box..red box ikut kepala kan..

so ke news la..
gila horror weyh..nak berjalan2 malam2 tu..takut..
pastu sampai je sana..pesta rempit ok depan tu..
pengsan je rasa..tp dah sampai..pergi je la..
sekali bilik penuh..fiuh...nasib ok..
kalau x berempit la di sana..

so back to red box..
ade supper buffet..so rm 32 per head..

tapi rugi je,..
sebab masing2 dah kenyang tahap melampau kan..
x amik pun makanan ke apa ok..
mmg nyanyi sesajo..

:: x menyempat terus pilih lagu ::
:: masih besar seperti almari..tp kenapa mcm kepala aku kecik dpa badan aje ni..kepelikan apakah ini?? ::
:: hoih..ceria nye dik junittt ::
:: seronok lepak2 mcm ni..seperti zaman dolu2.. ::
:: cuba berfeeling hippies ikat getah mcm tu.. ::

bukan apa..payah ada si kurus mcm noy n adik jonet ni..
kerja asyik nak tutup a/c aje..
berkuap ok..
dah la sepit rambut aku lupa bwak..
yg ada getak ni aje..tp dah ala2 gebeh semacam..
nak ikat ramburt mau kena pusing 30 kali..
so pakai la mcm ni..konon2 la kurang bg panas..
xde nye..sama je kuapnya..tp style sikit la..
style ke? ;p

noy feeling lebih..
oh nampak ada 2 tompok kat rambut aku..
dah mandi pun xmo keluar..
itu adalah cat..
sebab aku terlebih bijak..lepas tuang cat..
aku nak tutup tin cat tu..aku ketuk2 kuat2 mcm nak tutup tin milo..
hasil..abis cat terpercik muka..baju semua..
tp tang rambut ni dia degil lak xmo keluar..

:: ikram pun nyanyi jugak..tp dua lagu aje..haha..sbb x pilih lagu..sapa suruh..kita org je la nyanyi ::

:: hoih..lagu apa kau nyanyi sampai feeling begitu sekali noy??sedap sgt kah suara itu::
aku adalah suara itik malam itu..
rasa nak tikam diri sendiri..
so feeling ambik gambar aje..
eh tp kami2 ffeling destiny child's menjadi la..
walaupun sedikit hell..
paling x suke..aku memanjang kena nyanyi part michelle...keji..
noy seperti biasa..balik2 dia je jd beyonce..
balik2 dia..balik2 dia..

oh jonet yg konon nak nyanyi kejap n melepas gian aje..
end up sampai pukul 4 tutup baru reti2 nak balik la kan..
lepas tu harus bongkang x hengat la kan..
penat cat..plus penat makan..plus penat menyanyi sekali..

5 Comments:

darling8tabby said... [Reply to Comments]

phew..hari yg sangat hectic..tapi enjoy!

Zuraida said... [Reply to Comments]

babe, u do look great ok!!!!

u have a great look and a great skin...so be proud of that!

*dari keding and kononnya hot tapi muka pecah buat apa kan?*

hugs!

nasaoji said... [Reply to Comments]

sedondon 2 bradik nih..

Musliha said... [Reply to Comments]

walla.. bestnya..
giler lama xnmpk jonet.. ceria sesado senyummmmm jer..

Gooseberry//Yo said... [Reply to Comments]

uh haritu ada hantu ikut kawan2 saya bekarauke kt red box pavilion. die charge tiket extra untuk 5 org padhal 4 org je dtg. then die ckp die mmg nmpak 5 org masuk.

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...