Instagram : @peejburhan

lagi sikit nak bertukar menjadi kambing~

it's 4 am in the morning..n i'm still wide awake..
sorry x dpt nak update seperti yg di janjikan..
sebab bila check pic..update ialah pasal goody bag n pelamin..
kang x surprise la pulak kan..
so tangguh la yea..

ni penat melampau..
semalam tido pukul 5am..bgn pukul 8am..non stop buat kerja..
imagine aku hanya sempat makan roti canai sekeping je sarapan..
lepas tu tadi around 2am baru la dapat makan nasi..

hoih mmg terkejar sana sini la..
peluh toksah cerita la..meleleh je celah sana celah sini..
mmg peej panas2 betul la..wah sempattt...
tah2 aku dah bau seperti kambing..
kepenatan n kebusyan melampau..
sikit lagi mau bertukar seperting kambing..
bg aku feeling kambing plz..
kira comel la sikit..kerbau keji sgt ;p


:: saya adalah kepenatan seperti kambs ini.. *image by google* ::

apa2 pun syukur..majlis berjalan lancar..cuaca elok x hujan..
ada la hiccups sana sini..
kata majlis pertama kat rumah kan..
x pernah2 sebelum ni..
n if sesiapa yg datang...n baca blog ni..
mintak maaf la x dpt nak layan sgt..
maaf if ada terkurang ke apa yea..
mak busy noks...tp mak tetap maintain vogue lite2..
vogue ke nyah??

update bergambar nanti2 la yea..
nak relax dulu...badan sakit2 ni..
nanti dah adjust balik..
aku kasi update bertubi2 ok..
sementara tu..korang visit la blog2 my blogger bebeh okies..
serious banyak gila pic dorang amik..
nanti2 ada la yg update tu..

ok..love u peeps..
if u love me too..thank u..
but if u hate me..fakk u,,
wah..tetime emosi kambing pulak..haha..
ok ta-ta

6 Comments:

missy f said... [Reply to Comments]

rest puas2 pastu update gila2.hehe.thanks for inviting.me had so much fun ok.ur mom is so cuuute!ko vogue la.go PPP! take care babe!

ai said... [Reply to Comments]

ek ok ek ok ek ok!!! eeeeehhh.. tu bunyik keldai. embekkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk!

shasha said... [Reply to Comments]

kambing?..takpe...kambing cute apa peej...heheheh..tak sabar nak tgk gambar...

aMyErInAiMiE said... [Reply to Comments]

Berminat untuk mengadakan persembahan tarian semasa Jamuan Tahunan/ Makan Malam Sebelum Graduasi/Majlis Perpisahan / Kenduri Kahwin/ Acara Kelab/ Acara Sukan dan banyak lagi? Kami akan menyediakan pelbagai jenis persembahan tarian [tarian tradisional Melayu dan Cina, tarian Bollywood, Pop Rock, Pop dan sebagainya]. Berminat?Ada sebarang soalan? Berikan maklumat mengenai acara atau perancangan anda kepada kami, Encik Muhammad : 0129062389 atau Cik Amy:0126032925

nasaoji said... [Reply to Comments]

alololololooo..ciannyer diyer..penat smpai nak bertukar jd kambing..

darling8tabby said... [Reply to Comments]

wakaka..kambing? tapi kambing tu cute k

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...