Instagram : @peejburhan

kereta manual + kesesakan lalu lintas = sakit jiwa~

pelamin siap around 8 pm..
lepak2 kejap..
terus runner ke umah acu..sebab nak amik tapai..
acu sponsor tapai.. ;)

dah alang2 ke rumah acu tu..
terus amik dzaza sekali..
sebab rumah baru dzaza dekat sgt ngan umah acu..
beza lorong aje..

lepas amik dzaza tu ke great eastern mall pulak..
sebab nak carik buah untuk hantaran..
gila penat hoih..nak mengharung jalan jelatek n jalan ampang..
tau la jam dia mcm mana..kata hari jumaat kan..
jumaat ni dia punya jam overdose sikit..
tah apa kena tah..
dah la bawak manual..tensionnnnnnnnnnnnn...
penat..sakit2 kaki menekan clutch tu..

sampai je terus borong buah..
perut mmg lapar..
so singgah pekena laksa..
tah apa kena la noy ngan laksa ni..
mcm kena laksa kangkang lak.
kalau kelaur je..nak laksa aje..
yg aku lak..rasa nak makan lain..
tiba2 bila orang order laksa..terus ikut..
sebab terasa lak masam2 dia tu..

kita orang sampai kopitiam tu kul 9.40pm..
suka sebab still bukak..
sekali waitress dia cakap dorang nak tutupp..
hello..ada lg 20 minit ok..
kot ye pun kau nak balik cepat..tp agak2 la..
sekali supervisor dia kata boleh order lagi.,.haha..
so harus la gembira kan..

:: muka gembira nak pekena laksa..sian dia ni..mesti penat..memula penat event kat office x abis..lepas tu penat pindah2 rumah..lepas tu penat tolong2 kt umah aku lak.. xpe..ciri2 pekerja n menantu mithali gitu ::
:: muka orang yg dah tak kuasa nak melayan aku.. ::

:: pun penat..tp gembira sebab nak makan.. ;) amboi..bukan main melentik lagi kat belakang tu..heheh ::
:: penang laksa...sedapppp.. ::

tp bila makan ni rasa sedih lak..teringat kat arwah maktok..
laksa dia mmg terbaik la.. tsk..tsk..
mama punya pun sedap..
so mama..bila boleh makan laksa...??? muahahaha..

makanan sampai dlm 9.50pm..
laju gila kita orang makan..
panas2 pun kasi sumbat aje..
dan kami berjaya makan dlm masa x sampai 10 minit..
kira just nice la dia nak tutup..
mmg la kalau kita org lambat pun ..bukan dia halau kan..
tp mcm x baik la pulak kan..
lepas itu terus gerak..

7 Comments:

shasha said... [Reply to Comments]

alamak..baru teringat tak buat laksa lagi..ni kena masukkan dalam menu akan datang ni...

jinggo said... [Reply to Comments]

laksa penang tak dak teloq.....
bunga kantan banyak.....

yang tu laksa kedah kot....

darling8tabby said... [Reply to Comments]

cedapnye laksa tu...akak pun terasa masam2 dia

Anonymous said... [Reply to Comments]

rambut u neutral wavy curls ker..cun tengok curly2 kat bawah terjurai tapi tak bergulung-gulung eh mcm curve2 jer..u just blow or buat perms...story sikit

AfiQ said... [Reply to Comments]

hukhuks... mmg kemain lentik yg belakang tu ha....

dyan . said... [Reply to Comments]

memang konfem marathon.. heheh

My Spirit Finger said... [Reply to Comments]

lagi skali jem, kita bawa mercun, jem kalu baling mercun keluar tingkap dgn harapan semua keta akan ketepi beri laluan. heh!

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...