Instagram : @peejburhan

ke red box lagi~

khamis tu...balik je umah..
siap2..noy kena standby kuwait..kat trader's hotel tu..
mcm xde motif jugak la..kau standby..kira kalau ada org report sick kena fly la..
tp if 3 org report sick baru la kena tarik..
masalahnya mmg x la kot sampai 3 org kan..kecuali berpakat..
so mcm xde motif jugak la aku rasa standby tu..
tp layankan aje..
kira ok la..sebab kita org dpd setiawangsa aje..
kalau yg dok jauh2 tu..ada yg kat nilai.ada yg kat klang..serdang la apa la..
kan ke buat penat aje tu..

:: sesuka hati je standby comot2 dia ni ::
:: nasib kakak dia comel..wah tiba2...puji diri nampak..haha. ::

lepas je cukup time..
terus pecut ke low yatt..karaoke session..
sebab kita org ada coupon macam2..voucher rm50..
sekali xleh guna pulak..sebab minimum 5 person..
nasib malam2 adalah murah...

sampai je serbu makan dulu..
sebab x makan apa lagi kecuali tako tao tu je siang...
ni makan2 yg kita org amik..




:: gila byk kan..tp x makan pun semua..tamak je lebih..::
x berapa stone makanan dia..
lg sedap red box plus, pavillion or red box the curve punya makanan..
oh menyanyi adalah puas..kate berapa kerat aje kan..
n suke sebab mostly lagu semua lepas je nyanyi..
tp ada jugak la sana sini sumbang..
apa kau ingat kau beyonce suara nak lepas semua..

:: budak ni beli baju baru je terus pakai..x menyempat betul ::

:: aksi je lebih..suara ke laut.. ::

oh hari tu kami bertiga aje..
so xde la segan2 ke apa..
so nyanyi la berdiri bagai..
oh suara lepas ok..mungkin pernafasan lebih lancar kot..
cea..mcm terel2 je cara aku cakap kan..
tp betul la..
maybe sebelum ni byk suara itik aje sebab pemalas kan..
menyanyi sambil duduk aje..
ngan perut berlipat2 bagai..abis mcm mana nak keluar suara tu..haha..

:: oh pastu jumpa cover mic tu..terus pakai..excited lebih..gilo..nonoy cuba beraksi clown di situ..::
:: apa kena tah minah ni..tp jgn hiraukan dia..focus kat gadis belakang tu..sopan orangnya..wah 'gadis'..heheheh...n sopan la sgt kan..dok mcm tu.. ::
:: wah muka mcm feeling abis je kan..kira layan perasaan betul la tu.. ::

:: ok noy..enough with the clown thingy.. ::

harus nyanyi sampai la red box dah x bg nyanyi..
tp sgt cilakak ok..lg 15 minutes nak abis..a/c dah tutup..panas ok..
tp ye la kan..dah nak pukul 4 time tu..
abis aje terus bergerak pulang ke pangkuan keluarga..
as usual..aku mengalami masalah buat penutup..
so kira ok la kan..ta-ta..

12 Comments:

Syebi Burn said... [Reply to Comments]

Hahahhaaaa...beshnya gi Karaoke.
Muka ko yg layan perasaan tu gila menjadi okie...
bagus lakonan itu. hhahaha..

aku pn slalu ada masalah utk bg penutup kata... samalaa kite!

shada said... [Reply to Comments]

oh harus pakai mic cover tu.klu tak mic mmg bau hanjeng.mcm bau tungkik pun ada.yea la takkan nak basuh mic tu kan.tu yg tungkik nan hanjeng bau dia.hahaha.
tak selera nak feeling zaiton sameon.

kdg2 redbox kedekut..dia tanak letak mic cover kat dlm bilik.so kene slalu mintak.

wani ezryl * said... [Reply to Comments]

kire ok la tu penutup 'kembali ke pangkuan keluarga'.. penutup ko da ada improvement! *tepukan* hahaha :P

wah2 noy muka dia tarik habis masa menyanyi.. lolx

Nonoy said... [Reply to Comments]

the clown thingy menjadik weyh!!
macam cerita IT!!!
hiahahah

peridot sepi said... [Reply to Comments]

erm...pic mee tu semacam eak..
mcm cacing kena goreng, cube tengok... huhuhu...

yayan said... [Reply to Comments]

emm.. cantik baju noy .. minat pulak.. beli mane?

Ceera said... [Reply to Comments]

macam cute ajer cover mic tu, hiks..

darling8tabby said... [Reply to Comments]

baguih yer redbox tutup lambat...
akak so far tak pernah try redbox lagi..selalu kat ampang park tu jer.. harus cuba..
aksi2 clown tu sangat comei! :D

nasaoji said... [Reply to Comments]

nak kui 4, tak abishh nyanyi lagi?..huhh..nyanyi sakan nih...

muker noy meneran tu...mahalll...

peej said... [Reply to Comments]

syebi - itu bukan lakonan ok..tu betul2 tgh layan perasaan..


shada - sepanjang2 aku pergi mmg x pernah dpt..ni kira first time la..tp aku x pernah lak bau mi.so x tau..


wani - mcm ke hapa ok penutup aku tu..


noy - memula je jadi..pastu melalut..


peridot sepi - mmg ngeri kan..sebab tu aku rasa mcm x sedap aje..sebab membayangkan pelik2..haha..


yayan - kat sg wang..tp x tau la nama kedai tu..kedai di bawah sekali ke arah nak ke parking dah..


ceera - kan..sukeee..


darling8tabby - kalau dah pergi redbox mmg dah xnak pergi lain dah..sebab redbox lagu up to date sikit..


nasaoji - harus ok..alang bayar tu..harus sampai tutup..kalau x rugi..

shada JD said... [Reply to Comments]

next time mintak je.sbb kita dah bayar kan.
cuba ko try bau.serius tungkik habis!hahaha.

kat redbox sunway paling melampau bau tungkik tu.lowyat ada jugaklah.tgk bilik no.berapa HAHAHAHA.

mintak je.pastu siap2 simpan yg blum bkk mana tau next time nak karok boleh pakai

peej said... [Reply to Comments]

shada - haih..xde kerja weyh aku nak bau..ngeri weyh..yg kau pun..apa jadah kau pergi survey bau mana paling tungkik weyh??hahhaa

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...