Instagram : @peejburhan

hometown yong tau foo~

kita orang jalan sikit aje..
kita org ke hometown yong tau foo...
sebab time tu dah 3ish pm..
ramai sudah lapar...
aku masih kenyang makan roti canai earlier..
so aku minum sahaja :D

:: order2 ::
:: noy period pain..tu mcm dah xde mood aje.. ::

hari adalah super panas..
kedai penuh melampau lak..
kena dok luar..hoihh..bahang gila ok..






nasib few minutes later ada seat dalam..
terus orang tu suruh masuk tukar table..
dorang pun tau kita org kepanasan kot..



semua makan2..aku n noy je x makan..
tp kita org bungkus bawak balik la untuk orang2 kat rumah semua..

:: oh kedai ini halal.so sila jgn was2 la apa la ::

:: my lovely blogger babes ::

serious x sangka dpt friendship dpd blog..
aku kan dulu x gemar nak jumpa2 orang aku x kenal ni..
nasib la noy paksa2...
so sekarang aku jumpa kawan yg boleh masuk semua..
dah la aku ni mmg xde geng2 perempuan ni..
so sekarang dah ade..sukeeeeee...

14 Comments:

FIERA said... [Reply to Comments]

KAK PIJA,
pic yang bawah sekali my lovely blogger babe tu, macam adik bradik dah sume2 tuh... hehehhe muka seakan-akan

Zuraida said... [Reply to Comments]

hollaaa....ada dah pangil kita adik beradik la pulak....

takpe-takpe...

aku rela officially amik korang jadi adik2 aku. Liza....ko kakak okeh!

*hahahhahah - gelak sendiri lai.....lariks!!!!!*

Tina Najib said... [Reply to Comments]

babe,

tu la.. tak sangka kan.. plus, all the girls are really nice and trustworthy too.. rezeki kita la kan.. :)

~LIZA~ said... [Reply to Comments]

eh zue.. apsal aku pulak kakak?? bukan ko lahir dulu ke? hahahahahahaha!

camne la muka tak sama kan.. dah boleh dikatakan every week jumpa. hahahahahaha!

aku tgh mood nak gelak ok. jgn marah aku.. hahahahahahahahaha!

nasaoji said... [Reply to Comments]

best "OK"(bc dlm loghat pahang) jmp kwn2 yg tak pernah kenai, then dpt satu kepala n saling caya mempercayai, amatlah syok...

-eLyNhere- said... [Reply to Comments]

btol la.. mcm adik badik yg bahagie, x penah gaduh.. hehe
suke tgk korg.. muke sweet2, santek2 jek..

eh pija, tu kat blakang ampg point kan? lame giler x pg sane... mmg syiokkk la kann..

My Spirit Finger said... [Reply to Comments]

boleh tak kalo saya mau paksa PG pi makan yong tau foo ni.

Missy Farah said... [Reply to Comments]

i love the last pic! so sex n the city.i nak jadi samantha! chop dulu! hahahha.noy manaaa?

Nonoy said... [Reply to Comments]

kak long = kak zue/kak tina/liza (ha berebut ah);p
bang ngah = edan
kak chik = pija
kak lang = farah
kak su = me me me!!

betul tak susunan ni???? :D

Tina Najib said... [Reply to Comments]

apsal aku kaklong plak... kak zue lagi tua la, hahahahaha..

darling8tabby said... [Reply to Comments]

hehe...comel je..adik bradik bloggers :D

waNiFarees said... [Reply to Comments]

yang baju pinx tuh muka dia macam revalina s temat la...

Maharani said... [Reply to Comments]

sis Peej, kat mana ni? mcm best jer. nak p la.

ahkok said... [Reply to Comments]

Congratulations Peej.burhan! You are invited to join the "FREE YONG TOW FOO for International Women's Day" organised by HOME TOWN YONG TOW FOO®.

For further details, click the link for the event in Facebook! http://www.facebook.com/?ref=home#!/event.php?eid=194214460610275

Let's bring your friends and family members to join this festival!


Regards,
Sk Chen

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...