Instagram : @peejburhan

goody bag~

last minute..mama nak tambah muffin lak dalam goody bag tu..
teringat liza ada bg muffin masa dia kawin ari tu..
terus mintak contact number semua..
hari selasa baru order ok..nasib by khamis dapat..
amik dpd gardenia..
sgt bagus ok..dah la murah..pastu dia kata dia akan hantar around 10-12pm..
tiba2 dah muncul je ok..
bila check jam..mmg tepat se tepat2nya la pukul 10 dia sampai..bagus betul..*clap2*

plan nak buat ramai2 masa hari jumaat..
konon ramai2 nanti..so boleh la tolong menolong..walaupon..
tp sebab khamis tu xde buat apa..
so aku n noy plan nak buat terus je..
mana tau last minute ada lg nak terkejar sana sini ke apa kan..
so kasi gigih la membuat itu ini..

:: semua 150 goody bag..kira2an kasar..maybe 156 org datang..tawakal aje..hope semua dapat ::

what to do..
the list keeps going on..
kawan parents yg ramai nak dtg..
kawan ayol la..kawan ini itu..
xpe..hope semua ok..terus buat..

:: orang yg hati ikhlas kita boleh tau..terutama cara bersimpuh sopan je duduk..dgn harapan..ada makcik tiba2 muncul depan rumah sambil berkata, 'amboi sopannya..berkenaaaaannnnn acik tgk'..ampon..mak ter-verangans ...
:: 3 benda ada..detail later ::
:: sopan ke??padahal tgh hazabs tu..sebab jeans ketats..ya amats..ni pun siap bukak butang sebab mengah..miahahah..apakah.. ::
:: scented candles..1 bentuk bunga ros..1 lg love.. ::
:: 2 version..satu warna yellow..1 lg orange..ok la tu..masuk la sikit2 tema tu.. ::

:: thank u card ::
:: goody doody..ada chocolate muffin..lilin n sumi jelly n chocolate..ok la kan..simple2 aje.. ::

:: kelakar kan rambut noy..siapa biasa main game the sims..mesti pernah nampak rambut mcm ni..haha ::
oh later on..PG pun tolong..
wah x sangka dia tolong jugak..sgt payah ok.
thanks PG...

:: cukup 150..untuk di hantar oleh gadis2 goody bag ::

12 Comments:

lil^RED799 said... [Reply to Comments]

aku pon pantaaaaaaaaaaannnnnnnnngggggggg pakai jeans pastu nak kene duk atas lantai..... perut terus jadik muffin!!!!! dengan tak boleyh nak sila nye... haih la!!! insap nak kurus taaakk jugak!

nasaoji said... [Reply to Comments]

nnt noy nikah, harus lg gempaq...moga suma berjln lancar yer..

Syebi Burn said... [Reply to Comments]

wahhh..meriahnye...
hahahhaa...btul peej..aku penah tgk rambut tu bile main sims...
hahahahaa...

Tijah said... [Reply to Comments]

mmm...sodap! sodappp!!!
*meleleh jer elio aku nih. sukoooo kapkek!

Ceera said... [Reply to Comments]

aku baru baca.. means dah jadik tunangan orang la si noy tu..

selamat bertunang noy.. =D

D.O.U.B.L.E...S said... [Reply to Comments]

kau dah tau hazab..kau pakai gak apesal??? pakai jelah seluar katok kau tu je..selesa!

ai said... [Reply to Comments]

alamak..sori..terpakai ID adik ipo aku lak! kahhhhhhhhhhh

darling8tabby said... [Reply to Comments]

nak wish noy happy bertunang!tak sabo nak tengok gambor..

misz eyeliner said... [Reply to Comments]

order muffin dr gardenia? betul ke?

lieya orange M.I. said... [Reply to Comments]

...congrats utk sis noy...

...next entry mesti bnyk gambar ni...xsabarnyerrr...

dyan said... [Reply to Comments]

combination color paper bag tu cantik la..
kuning n coklat..
and dia pun plain je.. cantik2..
suka.. suka..

kalo order muffin dari gardenia tu, berapa minimum order dia ambik eh peej? and berapa dia charge 1? macam menarik jer..
rasa dah memang konfem sedap punya dah kan..

shasha said... [Reply to Comments]

ayu sungguh gadis melayu bersimpuh...ni bole masuk pencarian gadis melayu nih peej...hehehehe

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...