Instagram : @peejburhan

madam lim's

fuhh,.2 hari x dapat online..
busy ngan aktiviti yg sangat la memenatkan..
ni pun dah rasa penat n ngantuk sangat..
tp ku tahan jugak mata ni..kasi online..
so alang2..kasi update la yea..

ni aktiviti hari rabu..
mula2 ke JJ wangsa maju..
beli apa yang patut..
singgah beli ice cream mc d..
ingat nak kongsi ngan noy..
tp gila kedekut minah tu..dia kata x boleh ok.
so terpaksa beli jugak sendiri punya..
kang x beli terliur lak tgk dia makan..


:: apesal muka aku mcm penyu nih? ::

eh..kali ni mmg terpaksa ok..bukan poyo2 ke apa..
noy beli mcflurry..sebab kan aku xde la feeling nak byk sgt..
so aku amik sundae aje...
itu pun paksa2 abiskan..
ingat nak buang aje..tp malam before tu dpt email dpd papa pasal org2 kebuluran tu..
ala yg pic2 somalia la apa la..
kata jgn membazir makanan je..
so kena jugak abiskan.rasa bersalah if nak buang ke apa..

:: budak kedekut ice cream dia..::

later kami ke JJ au2 pulak..
sebab ada benda ..ada kat wangsa maju..tp kat au2 xde..n vice versa..

:: mula2 ke kedai optical..membeli lense ::
:: then aktiviti bershopping.. ;) ::

adalah suka ok..sebab dapat membeli 2 jeans murah..
n lebih gembira..sebab jeans itu ialah jeans org2 normal..
ye la..selalu aku beli kat kat area untuk org2 plus size kan..
ok la..jenas org normal..tp size aku x normal la kan..heheh..
tp suka jugak..sebab muat..terharu ok..
walaupun separuh nyawa jugak la memakainya..keh keh..
then beli baju...pastu hantar jeans pergi alter..free aje..best kan..bagus..
tp sebab free..hasilnya..senteng je aku rasa nok..
noy mcm cilakak siap cakap, ' baru la rempit dow'..
babikkkk...

later ice join..
ingat nak minum2..
tp sebab kita org still kat jj..
so dia join kat situ aje..
dan kami ke madam lim's..

:: noy gila chicken wings ::
:: ice makan siam friend rice ::



aku adalah poyo pada awalnya..
tp dah lepak sampai 2 jam..perut jadi lapar...
so order la cantonese yee mee..
portion adalah sangat banyak...
dan aku semakin poyo..cakap x abis nanti bg la edan..

:: sedappp...sedappp..sukeeeee ::

sedar x sedar..
licin mak bedal nok..
seperti biasa..kena gelak n kutuk ngan noy n ice la..haha..
what ever la kan..

edan joined us around 8ish..lepak until almost 10..
apa2 pun sangat happy..
walupun penat..

serious 2 minggu ni mcm busy gila..
ada je benda last minute nak tambah itu ini..
serious penat ok..mcm x cukup rehat..
mcm x sabar nak benda ni abis cepat2..
huish..baru tunang..belum kawin kan..

ok la..ta-ta..
rajin akan mengupdate lain..
x tunggu esok k..

9 Comments:

AZANI said... [Reply to Comments]

entry you memang menyeronokkan dan mengujakan untuk di baca,, kadang kadang sampai kita pun rasa lapar.
keep it up sis.

saya akan kerap berkunjung,nak dengar the latest .

ai said... [Reply to Comments]

samo gak la ngan aku pon..membizi giler babis punye! ngan opis, ngan kedai (kedai tu..! :P) eh..memacam la! aku pon sendiri nampak muka aku dah macam tengkorak idup! huhuhu..mata aku dah giler cengkung! huwaaaaaaaaaaaaaaaa

SJ said... [Reply to Comments]

eyy.. pipi dah nampak kurus.

diet yang berjaya nampaknya?? dah berapa kilo turun ni?

anda hebat! tahniah!

aMyErInAiMiE said... [Reply to Comments]

i think i saw all of u mase ni.i lalu nk g fud cort.haha.wt a small world.love ur blog anyways

Ita Shadila said... [Reply to Comments]

sentap tau.. jeans baru beli, tailor penteng senteng.. x santekkk okeh!

wani ezryl * said... [Reply to Comments]

hoho kite pun suka chicken wings, best! xD but my boss said kat chicken wings tu la yg byk penyakit (ah xpeduli, akan kumakan jugak! :P) yee mee tu pun nmpk delish. ah sudah tengah hari~ *sambil tgk jam tangan & jam dekat mesin punch card* :P

Tina Najib said... [Reply to Comments]

huaaaa...

rindunya kat semua org.. including edan and ice.. aaaaaaaaaaaaaaa.... tak sabar nak melepak nokksss..

Musliha said... [Reply to Comments]

ahhh.. tolong! tolong!
chicken wings.. tolong! tolong!

nasaoji said... [Reply to Comments]

sundae tu...chedapnyer....nak gak...;(

bru smlm azam nak ku-yuss...

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...