Instagram : @peejburhan

domino's pizza yumm~

ok still aku x ingat hari apa..
but kami adalah pemalas masak n malas nak keluar makan..
so order domino's
malas cerita banyak..idea xdak..
dpd aku merepek2 buat panjang2..tp satu hapa org x paham..
kita bg ringkas aje ye..
janji korang dpd terliur sudah..hiahahahah..

:: beef pepperoni n cheese thin toast ::
:: aloha chicken thick toast ::
:: 2 sets of hot & spicy chicken wings ::

sedap weyh..
sapa x pernah try chicken wings tu..sila try..
dia mcm masam2..pakai hot sauce..
mcm nandos..tp nando's mcm masam sgt n pedas melampau kan..
ni mcm just nice..
dia ada..bbq flavour jugak..tp x pernah try..so x tau la..

:: gila asyik muka makan chicken wings ::
:: gila sakai aku edit..tp xkan nak menepak pic sexy2 kan..so biarlah mcm sakai rupanya..janji coverline gitu ::
:: muka tuan blog harus ada...baru la berseri..kira mcm seri blog gitu ::
:: oh PG seperti biasa xde perasaan..tu yg muka xde ekperasi...eh tp kalau ceria lebih..terlebih2 eksperasi dia tu ::
:: seronok makan sampai gegar2.. ::

oh sekejapan aje licin pizza itu..
pastu blogger tegar terus chop laptop weyh..
siapakah blogger tegar itu??
mari kita sama2 lihat ....

:: itulah dia..x menyempat weyh terus dok situ..muka noy frust aje..haha..mmg la umah aku pc banyak..tp tah apa kena semua nak guna laptop aje..haha ::

:: tah blog siapa dia baca sampai tersenyum tu..siap ade benda tu lak kat leher..kasi relax la konon ::

ok tu je..
haha mcm cilakak aje..
gaya org pemalas update aku ni..
apa2 aje la ye..
ok ta-ta..

9 Comments:

f.i.e.z.a said... [Reply to Comments]

how i wish kat kch ada dominos, nandos n chillis. =(
dominos pizza mmg terbaik!

Penari.Gendut said... [Reply to Comments]

Omaigaod, menyesal aku masuk blog kau time time perot berkeroncong ni. UwaaaaaAAA!!!

Gila kejam!

I wan chicken wings!!!! I want BEEF pepperoni (sebab semua pepperoni kat sini made of pork)!! I wan I wan I wan!!!!

Terpaksalah aku reheat cheese with spinach pizza sat nanti...(gila keji, makan cheese dgn pizza bayam je ok hahahahah)

wani ezryl * said... [Reply to Comments]

ohhh bbq flavour punya lg sedap drp yg spicy tu.. serious! silakan pergi try :]

Eisha said... [Reply to Comments]

peej spicy sambal yg thin toast sgt sedapp..huhu nk kena gi order ni..terliur la pulak

shasha said... [Reply to Comments]

ehheehh...kelakar kau edit gambar papa kamu...tak macam sakai laa..cute jee..

darling8tabby said... [Reply to Comments]

haha..comei ok edit pic uncle tu..ala2 stylo...
neck rest mama pija tu comei nyer...

nasaoji said... [Reply to Comments]

laa...lawo ko edit baju n suar papa ko tuh...;p

salam pd mama ko yer...;;p

peej said... [Reply to Comments]

fieza - xpe..sila dtg kl ke apa..bersepah ade..


alia - gile x best pizza spinach..heheh..


wani - ye le??harus aku nak try nanti..


eisha - aku x berani try la..i mean..pizza tp perisa sambal..mcm pelik aje..


shasha - mmg x la kot cute..buruks ok..tp janji cover cukup..


darling - comel..selau ingat kucing betul ..


nasaoji - lawa ke??apesal aku rasa x lawa aje..

fictionita said... [Reply to Comments]

haha! sumpah aku ingat kan ayah kau pakai baju leopard-print! kenapa kau edit gitu??? no mercy betul -__-

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...