Instagram : @peejburhan

comel sgt ni..geram~

kak yan ex housemate me n noy masa kat KJ dah selamat lahirkan baby boy..
dia dah deliver on April 30th...
tapi time tu kan busy2 noy nak tunang semua..
so x dapat la visit dia..
lepas tu asyik la tertangguh2..

so on wednesday..xde buat apa..
ajak la noy ke rumah kak yan..nak tgk baby...
pergi ngan edan n noy..
so ke palm spring la kita..

sampai je terus tgk baby..
oh memandangkan baby baru 20 hari..
aku kembali ke mode x berani nak dukung ke cium ke apa..
seperti aku cakap..aku takut aku tergolek lalu menghimpap baby tu..
so aku hanya la tgk n geram2..
n snap2 pic aje..

:: muhammad zamian ::

kak yan cakap ikut muka abang saiful..
tp bila aku first time tgk rasa mcm muka kak yan aje..
tp rasanya gabung la..
mata ikut abg saiful..
hidung ada batang mcm kak yan..tp terkunyup kat bawah mcm abg saiful lak..
pipi mcm abg saiful..bibir mmg sebijik kak yan..
haih geram betulll....


:: si kenit ini jugak sgt baik..xde merengek ke apa langsung..so bagus la ..me loike ::
:: geramnye tgk bibir dia tu..rasa nak gigit kan ::
oh ini adalah anak ketiga kak yan..
so sangat terel dia handle baby ni..lembut aje..
tp dia kata mula2 kekok jugak la..
sebab dah lama kan..anak dia yg no 2 tu pun dah 9 thn..lama dah..

:: elok je tido berposing ::
:: as usual..aku dekat sikit..nak snap je..terus kerut muka..sebab keluar lampu merah tu kan.. ::
:: cantik sgt dia tu..mcm chipmunk..hah..sesuka hati ckp anak org chipmunk..in a good way la..bukan kutuk..tp chipmunk tu kan comel..maybe sebab bibir die tu kot..geram sgt ::
:: oh tu anak kak yan yg first..zildjian..darjah lima x silap aku..ish lama masa berlalu..masa aku kenal kak yan dulu..budak ni tadika lg ok.. ::
:: oh kak yan ni mmg sewel2..::

tp seronok la..lepak ngan dia ni ade je nak gelak..
sama aje la dia ngan abg saiful..
tp time ni aku sembang ngan dia rasa distraction gila ok..
sebab dia ikat rambut tinggi2 mcm tu..
siap besar lak tu rambut dia..
haha x suke ok..


:: very the besar ok..so scary ok ::

lama gak la lepak..
kita org gerak around 10ish..
ye la..org tu ada anak kecik2..x reti2 ke nak balik kan..
mcm x puas aje melepak..
tah bila nak ke sana lg..
rasa jauh je nak pergi ;p
tp dah ada duke ok kot..
cuma ari tu sesat sikit..tu yg lambat sikit..
oh kalau nak pergi mutiara damansara..naik duke..
keluar ikut exit yg mana ah??

9 Comments:

Tina Najib said... [Reply to Comments]

hmm, duke - mutiara damansara? aku rasa dari duke amik exit duta..pastu amik penchala link.

all together tol rm3.80.. sbb aku dh penah try go ofis lalu jalan ni..a bit pricey tapi mmg cepat sampai.

sekian terima kasih.

ehh rindu plak kat kak yan.. aku ingat dia dulu masa ko tinggal kat KJ.. kelakar okk.. and kita sama2 tgk entiti yg bodoh tu..ingat x? hehe pastu ko mimpi aku kat lif ke apa ntah.. haha

~LIZA~ said... [Reply to Comments]

ok sekarang aku dah teringin nak ada baby :(

dazzledalie said... [Reply to Comments]

nama zildjian macam set drum.. huhu

shasha said... [Reply to Comments]

errr..nak baby ...nak baby..nak baby...
hahaha...gila apa aku berzikir kat sini lak peej...

Inaz said... [Reply to Comments]

bestnya nama anak dia hahaha! Dorang ni gian main drum ke?

lil^RED799 said... [Reply to Comments]

DUKE??????????
apakah itu????
aku rasa aku baru je 7 bulan away...
ade plak mende alah nama duke???
ke dulu dah ade aku je yg tatau?

ai said... [Reply to Comments]

MMG SAH SI CHIPMUNK NI BESAU NNT ENCEM. CAYE LAH CKP AKU NI...

peej said... [Reply to Comments]

tina - oh ok..will take note..tp pricey sikit janji cepat..kalau ikut ldp itu aku rasa jauh n x berkesudahan aje..


liza - ye liza..harus harus..kau nak aku jadi cheerleader ke untuk kau?? haha mesti scary je kan..kau tgh gigih..aku memberi semangat


dalie - mmg pun..dulu ex hubby dia drummer..so anak 1st zildjian..anak 2nd haikel 'sabian'..sabian tu jenama snare x silap aku..mcm2 kan..


shasha - tau xpe..tiba2 kau berzikir sini..


inaz - sila refer jawapan aku pada dalie dia atas..aku dah terangkan :)


lilred - aialah highway baru bertol rm2..dpd mrr2 melintang ke setiawangsa, sentul, gombak, jln duta, pj semua..best..sekejapan aje..x byk kereta..dpd umah aku ke abngsar dlm masa 7 minit aje.. ;)


ai - kan kan kan..geram je tgk..sah besar mesti encem..

wani ezryl * said... [Reply to Comments]

nama anak beliau unik2 :] and apekah rmbut yg super tinggi itu? marge the simpsons, ibu mithali ahax. ampuunnn :P

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...