Instagram : @peejburhan

breakfast session at coffee bean, ampang~

akhirnya baru la reti nak update..
semua dah update..baru la aku hegeh2 nak update..
bukan apa..sifat sweet aku tu ganggu betul la..
wah tetibe salahkan sifat sweet pulak kan..

so last sunday seperti biasa ada breakfast session..
kali ni best sebab semua ada..
keluar around 10ish...belikan mama n papa breakfast dulu..
pastu straight ke ampang..
tp kita orang singgah makan kat pelita dulu..
bukan apa..di akhir2 bulan ..harus la jimat lebih kan..
makan roti canai baru bape sen aje..
makan kat CB..harus tercirit lebih..
so makan murah2 dulu..

around 11ish am baru la jumpa dorang kat coffee bean..
semua dah ada except farah..
farah ingat x jadi..sebab tu dia lambat..plus dia ada plan lain..
lepas sembang2 itu ini..
harus la session amik pic bermula..
ramai x bawak camera pulak..
so aku je la snap2..
so di ingatkan..entry kali ini adalah menggila ngan gambar ok..
oh..some maybe korang dah tgk kat blog dorang...

:: nonoy tu kalau boleh mana2 nak heret edan..x kisah la ngan psp ke apa..janji dia berkepit..gilo ::
:: me n liza.. ::

mula2 boleh la feeling lepas rambut weyh..
lepas tu ikat weyh..panas melampau la Malaysia ni...
x tahan aku..
even mikhail meragam2 sebab panas sangat..
so tina bawak dia lepak kat dalam..
coffe bean pun satu..buat2 la letak kipas jenis ade air tu..
ni kipas cenonet je..panas okies..

:: apesal muka kau mcm muka kena marah ngan kak zue weyh ..haha ::

:: kak zue yg melayan mikhail...semangat siap suruh lambai2..haha kelakar ::

mula2 kita orang kat luar..
kak zue n tina dalam..
so mcm ke hapa..nak sembang pun payah..
so we decide untuk pindah dalam untuk keselesaan mikhail tu..
gedik eyh kau kenit..nak sejuk2 aje..
kalau nak berasap..kita org keluar la..
tp mmg nyaman la dok dalam..sejuk aje..
luar panas bahang bukan main..berlengas je rasa..

:: noy lak pegang kenit ::
:: tina senang betul la..semua pegang je anak dia..so boleh la bersenang lenang sikit.. ::
:: sukanya kau noy..dah besar dah dia..dah pandai breakfast session kenit ini.. oh kali ni aku menjadi takut pulak nak dukung..tetiba bayangan tergolek itu dtg..so aku x pegang dia.. ::
:: aku n liza yg cantik itu..rambut aku sudah ikat..tidak tahan kepanasan.. ::
:: seronok sebab sudah boleh join breakfast session..lepas 2 bulan berpantang aje.. so tu yg bukan main sedut ice blended tu::
:: noy ngan posing pelik itu..n kak zue with her toned body..serious nampak ok..berjaya ok session gym kau tu..jealous aku.. ::
:: haha tah apa lagi la mikhail tu x puas hati..menyampah kot tgk kita org asyik nak amik gambar aje ::
:: mummy T n lil M.. nok..anak kau pun terkejut tgk..mesti dia cakap, ' woow bery big..'...hahahaha ::
:: serious mamat ni dalam dunia dia sendiri ok.. ::
:: bg minum baru la dia senyam sikit... ::
:: kak zue x abis2 ngan aie snapple dia tu..liza akan sentiasa pose for the camera..omg..sumpah aku mcm dah blur2 kambing x tau nak buat caption apa ok ::
:: riang nye anak kau nok..siap tgn mcm tu.. ::
:: multi tasking mummy..sambil makan sambil tidurkan anak ::
:: lena je kenit ini tidur ::
:: kipas mikhail yg menjadi rebutan ramai sebab panas kan... ::
:: kak zue..dia marah ok kau main2 ngan kipas dia ::

oh farah came around 1ish pm..
sempat la bercam whoring lagi..
lepas tu tina gerak..
sebab dia nak cukur rambut mikhail..
so kena gerak awal...

:: kak zue n noy posing lebih..edan masih dlm dunia dia..n farah yg baru sampai ::
:: sorry la..x dpt di tolong la..kita org mmg gila amik pic..tp aku rasa almost semua blogger mcm tu kot kan.. :D ::
:: mikhail masih lena.. ::


:: bonda farah mengambil alih.. ::
::kita org masih bergossip sakan..tah apa yg suka sangat tu.. ::

lepas tu kak zue amik alih pegang camera..
macam2 la dia snap..
so tgk je la pic ok..
aku dah x sanggup nak tulis caption..
mana rajin aje aku letak k..






:: haha x suke..kak zue nak amik ngan aku aje..tiba2 ade yg terselit2..liza paling x boleh tahan..apa kau buat kat belakang tu weyh ::
:: haa..baru aman... ::

x lengkap kalau xde gambar penuh kan..
so bagus jugak edan ada..
boleh la dia amikkan..

:: my blogger babes with baby M ::
:: kak zue suka betul amik pic ngan props ok..kejam ok..ternganga anak kau tina tgk puting tu.. haha aku saje sebut puting..bg effect geli2.. ::
:: tina dah nak gerak ::
:: mikhail with his fancy stroller ::
:: woow weeeeeeeeeeeeeeeee ::

lepas tu kita orang tukar keluar balik..
senang nak bersembang sambil berasap..
ala dorang bukan berasap pun..berapa kerat aje pun..
tp xpe..sepuya lebih lancar nak bersembang..

lepas tu masing2 lapar..
ingat nak makan kat burger zone..
tp sebab2 yg x dapat di elakkan..
kami makan kat tempat lain..
sian liza..dah lapar betul..
x terpikir nak bertukar venue kan..
itu cerita kat lain entry...
kalau x overdose panjang entry ni..

oh minggu ni x dpt bersession..
tp xpe..next week kita session lain pulak..
wahh x sabar2 ni..suke..sukee..

15 Comments:

Diarihatiku1976 said... [Reply to Comments]

bestnya ada baby ekk.. seronokkk

Tina Najib said... [Reply to Comments]

bery big?
hahaha..
some babies are very lucky..dah la mummy nye bery big, kawan-kawan mummy pun bery big, haha..

tetiba je..
hahaha

Ceera said... [Reply to Comments]

sonok aku tengok gambar2 kat sini, tak tahu kenapa.. hahaha

puterikurekure said... [Reply to Comments]

banyaknye gambarrrr!!!!!

sampai pening2 tgk gambar dan baca caption. bagus. akak suka.
hehehe.

ai said... [Reply to Comments]

beri big?? mine?? huhuhu... no komen!

amboii..baby M dah jenlajan ooo. dah pandai join blogger..muahahahaha

Zuraida said... [Reply to Comments]

body aku toned???

ko perli aku ke nyah???

mentang2 la aku dah lama ponteng gym....hish...harus la petang ni pergi berlari2 balik.

peeja kejam....so you!!!hahahahah!!!!welcome back!!!

Nonoy said... [Reply to Comments]

i lapp all of them!!

lily lotus said... [Reply to Comments]

seronok baby mikhali surrounded by sweet angelsss...huhuhu

Zuraida said... [Reply to Comments]

i lapp them all too!!!!!!

Tina Najib said... [Reply to Comments]

i love yew girls too!

:)

~LIZA~ said... [Reply to Comments]

i love them all three!!

nasaoji said... [Reply to Comments]

suker tgk gamba2 korg tau..happy mappy le yer..

suker tgk gelagat mikhail ngn mamanyer jugek...

dah besau mikhail yer...nnti dah dpt kaki, asyik mau kjar diyer lak..

edan mmg dgn dunianyer sendiri....huhuhu...tak per, asal berkepit ngn noy...

shasha said... [Reply to Comments]

aku heran le camna edan leh join semua pompuan2 nih?..kalo laki aku sah2 melarikan diri...tabik to edan leee...

Deqna said... [Reply to Comments]

aku setuju ngan ko most of the bloggers memang cam whoring pun...tambah lagi bila ngan geng2.. memang tak endah org lain dah....

darling8tabby said... [Reply to Comments]

one word - Meriah! hehehe

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...