Instagram : @peejburhan

baca ke x ni??~

kan aku cakap aku dlm proses buat layout baru..
sebab tu la blog aku kosong..
x masukkan apa lagi..
kelam kabut sana sini..
plz jangan banyak sangat tanya boleh x..
sabar2 la...nanti aku masukkan la..
sebab tu la if tukar layout aku suka private..
kang private jd lain jugak..haihhhh...

pressure ni tau tak..
layout semua tah apa2..
dah dapat yg berkenan..xleh tukar color lak..cilakak ahh..
pastu..garis2 itu masih ada..why weyh??
x sukeeeeee...

xkan dlm ramai2 yg baca ni xde yg tau mcm mana nak betulkan coding tu??
tolong la bg tau..aku dah juling2 mata dok tgk coding tu..
tang mana yg silap tu??

13 Comments:

~Reyza's Mama~ said... [Reply to Comments]

bacalah.. menunggu layout baruuu....

Anonymous. said... [Reply to Comments]

saya tetap baca ;D tapi sorry peej, saya juga buta coding huhu ...

BeN`z said... [Reply to Comments]

wowowoooo! sian ko, udah pening wat ngadap html pulak. aku kayu la peej bab2 coding ni. takat tambah2 element tu je la reti. pelik jugakla dh tukar template underline tu ade lg. ko private kn je la kejap..udah siap nanti bukak la smula. baru ade mood nk update bertubi-tubi. huhuhuu

penat tu x ilang lg tu..rehat la weh sat. kang pengsan pulak.. kenduri punye penat bukan sehari dua boleh ilang.

My Spirit Finger said... [Reply to Comments]

x baca la tu. sebab tu lah banyak tanya. paling best, sehingga sekarang masih ada lagi tanya nonoy kakak ke adik. hish!!

chics said... [Reply to Comments]

Adakah sesuatu pada css kau?

Anonymous said... [Reply to Comments]

cube try tukar kat layout punyer settings tu..
pegi kat fonts and colours..
lpas tu tukar border colour tu jadi sama dengan warna background..
cubelah try

nasaoji said... [Reply to Comments]

ayoo...sabau..sabau..

aku ttp sabau membaca blog mu ini, skali pun tonggang langgang..

klu dah privet..huarghh..sik buley lg...

misz eyeliner said... [Reply to Comments]

pija cuba kau refer kat sini

http://tips-for-new-bloggers.blogspot.com/

aku nak buat apa2 cari kat situ aje. senang cari tips tukar2 coding ni semua. banyak membantu la..

Mya said... [Reply to Comments]

takdapek nak nolong sbb aku pun buta IT. good luck eh.. tetiba good luck kan. apa motip ntah. ;p

si G.E.D.I.K.S said... [Reply to Comments]

hmm tak paham la garisan ape ni ek? maksudnye ade byk garis2 antare 1 widget tu ke?
tu kene tukar kat border la kan?
carik tang dotted ..
rase situ la kene buang kalo xnk garisan2 tu..

Otak Belacan said... [Reply to Comments]

Peej,

U cakap pasal garis2 apa ni beb? Sila explain sikit. Mata tak nampak pun garis-garis yang luar biasa?

Maybe I can help. Maybe tau. :)

bedah tembam said... [Reply to Comments]

Pija,

Akak tau sikit2 pasal coding nih tapi line apa yang Pija maksudkan nih? Tak nampak pun pada browser akak nih? Kodak akak boleh tolong kodekkan... :D

~akak drama~

peej said... [Reply to Comments]

reyza's mama - terima kasih..


anonymous. - enggak mengapa..


benz - ok..thanks for ur concern..


spiritfingers - haha..tu la pasal..tu mesti kes tgk gambar je pemalas baca..mcm cilakak..


chics - entah la chics..aku pasrah..wah ayat..


anon - hah??apakah ini..


nasaoji - tp kadang kala..boleh menyakitkan mata underline itu..


miszeyeliner - thanks for the link..


mya - haha..sama la..pun buta IT..tp feeling pandai sgt..tu yg kelam kabut jadinya.. ;p


gediks - x..dia mcm semua perkataan ada underline..


otak belacan & bedah tembam - refer entry di atas...

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...