Instagram : @peejburhan

apa la nasib~

kan ada yg cakap x nampak kan line tu...
sapa x nampak..maknanya..anak di luar nikah..hah..
ok..mulut puaka..xde la..saja ikut dialog cerita nujum pak belalang..

blog ni saja nak sakitkan hati aku weyh..
aku pun pelik..bila aku bukak..keluar line2 gilo tuh..
semua perkataan kat sidebar ada underline...
yg pelik..td mama bukak..xde ok line tu..elok je..
bagaimanakah itu??
sakit hati kan...


:: line2 itu...sakit mata tgk..semua lah dia nak underline..gilo ::

so lantak lah..aku dah redha je la ngan line2 gilo itu..
lantak kau la kalau kau nak dok situ..
biar la mata aku sakit tgk..
tp kalau mata korang sakit..tgk blog ni yg huru hara..pakai la eye-mo..
pasti melegakan...haha..
tp kalau korang sakit jugak..sampai tgglkan komen busuk...
maknanya..tu x dpt nak nolong la..
maknanya mesti hati tu dah hitam..
sehitam layout aku sebelum ni *larikssssssssssssss*

9 Comments:

irdawatys said... [Reply to Comments]

beb..nasib baik aku baca x de line...huhuhuhuhuh apa2 pun....suke nngk ur rambut lah......very the meletops!!!!
-watie

dyan said... [Reply to Comments]

haah.. kat sini ok jer entry2 baru takder line..
cuma entry kat bawah2 nun je ada line.. tapi tu dah baca then takper la..
dia tengah musim meragam kot.. huhu..

kalo sidebar takder la smua bnda dia line kan cuma title je..
takpo la.. sapa tak leh nk bca leh pakai kaca mata hitam.. haha..

si G.E.D.I.K.S said... [Reply to Comments]

tu dkt post tu peej tertekan underline ke?
tp mmg bwh je..
pelik jugak sbb bwh je yg ade line..
tp try kat page source tu carik keyword underline and try 1-1 la.. sbb skrg ni xtau yg mane penyebab underline tu kan

shasha said... [Reply to Comments]

gigih gila membaca coding...hehehe..aku sebab malas..tuh yg layout tak tukar2 tuh...

Ceera said... [Reply to Comments]

aku tau kenapa jadik begitu...

ko lupa nak tutup underline masa ko buat line yang entry mana ntah...

~LIZA~ said... [Reply to Comments]

tak kisah la ada line ke takde line, yg penting gambar aku terpampang kat section "blogger babes" tu. hahahahaha!

athirah hanafiah said... [Reply to Comments]

cuba carik coding bawah ni.kedudukan dia sebelum coding untuk header.

a:link {
color:$linkcolor;
text-decoration:none;
}
a:visited {
color:$visitedlinkcolor;
text-decoration:none;
}

yang bahagian text-decoration tu sepatutnya none. kalau underline tu yang keluar line tu..
kalau xsilaplah. hehe.
btw, i'm your silent reader..

peej said... [Reply to Comments]

watie - bagus kan..aku yg kena ngadap line2 ni..oh thanks..sangat suka saloon tu..worth every penny


dyan - sakit jiwa weyh...tp lantak la kan..nak buat mcm mano..kato x berpaa nak celik IT


gediks - penings weyh mencarik..dah edit2 pun sama aje..apa kena tah..biarkan aje la kan..


shasha - juling2 mata ok..


ceera - tau..pernah jadi..tp aku pelik..kenapa ngan sidebar semua terlibat..pelik betul..oh aku dah carik dah..n dah betulkan apa patut..tp masih sama..


liza - haha buduhs..gilo apo kat ni..esok xde breakfast session ke??


athirah - oh thanks..dah buat apa yg patut..dgn harapan..tp bila bukak sama jugak..penings..
xpe la..biar la underline2 gile itu..
nway..thanks for the explaination ;)

Otak Belacan said... [Reply to Comments]

Peej,

Aku dah view page source kau ni lah. Pening pulak kepala aku jadinya. Haha.

Ada tak mase kau godeh-godeh ni kau insert any new widget atau codes to this layout?

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...