Instagram : @peejburhan

aku bukan kejam~

[STICKY MODE]

kalau korang perasan..
aku ada letak note sikit kat cbox aku tu..
ok bunyi mcm kasar aje kan..
yeeeeeeeee..mmg aku kasar..

ish ish ish..makin lama makin kejam aje aku ni..
xde la..bukan kejam..cuma aku x suka..
orang main sesuka hati tepek2 iklan mcm la tu tiang lampu..
cukup la aku sakit mata tiang lampu umah aku mcm2 iklan org tepek..
ni kat blog aku pun mau sakit mata kah??

dah la x bg salam..x apa..terussssssssss je tepek..
tp kalau bg salam..tp x ikhlas pun sait hati jugak kan..
paling x boleh blah org promote blog sendiri..
hello..walaupun aku ni x pandai..
tp aku reti bezakan..org yg betul2 nak cakap hi..
atau org yg saje cakap hi..tp sebenarnye nak promote blog sendiri..
menyampahs okies..
oleh itu..aku terus delete aje..lantak kau..

mengapa aku kejam??
sebab selama aku berblogging ni..x pernah aku tepek kat cbox orang promo blog sendiri ok..
ok la..aku paham..korang nak promo..
tp kalau dah ayat sampai..welcome to my blog..
haih..gilo apo weyh...sesuka hati..
katanya itu cbox..iaitu..chat box..
bukan pyb box...'promote your blog' box..
sebab tu jugak..like i said..akan di deleteeeeeee...muahahahha..*gelak syaiton*

sorry la kalau ada tersinggung..
see..sorry lagi..very typical me..nak mengamuk pun bersorry bagai..
ok untuk kesenangan kedua2 belah pihak..
korang tepek la promosi tu kat blog orang lain ok..haha..
ok la..kalau nak tepek sini jugak..
sila la mintak kebenaran dulu..kalau aku cakap ok..baru boleh tepek ok.. ;)

akhir kata..
ini blog ana yg punya..
so suka hati ana lah...la la la..
siapa ana???

18 Comments:

~LIZA~ said... [Reply to Comments]

sabar peej.. jgn marah2.. it's not good for your health :D

puterikurekure said... [Reply to Comments]

pija, orang2 ni susah nak sekat. akak wat bo layan je. tapi tula, agak nyemak la kat chat box.

Ceera said... [Reply to Comments]

wuwuwuwuw..

ko piyed ke hape nie??? =P

Syebi Burn said... [Reply to Comments]

sabau aje le...

seb baik aku tak buat perangai cmtu...

Anonymous. said... [Reply to Comments]

bagi saya, idea penggunaan 'tiang lampu' sebagai perumpamaan adalah sangat kreatif sekali ;D tak tercapai akalku, peej.

peej said... [Reply to Comments]

liza - haha tula..semalam x puas ngamuk kot..kena sambung ahad ni..baru lega kot.. ;p


kurekure - selama ni mmg la bo layan..pija org kutuk pun buat bodoh aje..tp kadang2 sakit hati..semakk..semakkk.. *Sambil buat aksi kusut2 rambut*


ceera - xdenye..ni kes org yg x tido dpd semalam la ni..tu yg merempan lebih ni..miahahaha..

peej said... [Reply to Comments]

syebi - bagus..amalkan selalu..:) kalau x dah kena pangkah..haha


anonymous. - sebab hari2 aku dok tgk tiang lampu umah aku..sakit mata weyh..mcm2 iklan ada..sekali kat sini pun ada..panas betul..

si G.E.D.I.K.S said... [Reply to Comments]

delete je peej..
xpun ignore je

F A R Y N said... [Reply to Comments]

pls visit my blog.
TQ..




hahaha...
cam gampang tak ayat aku?
serius,aku pun benci spesies mcm ni...

Tijah said... [Reply to Comments]

khannnn??? come and visit my blog katanya. kau ingat visit malaysia 2009?

chics said... [Reply to Comments]

hahaha, aku suka sebab walaupun bukan blog aku tapi aku la pulak sibuk-sibuk rasa sakit hati :P.

Sebab tu aku dah buang chat box

Leeds Al-Malique said... [Reply to Comments]

kiter dah siap tulis atas chatbox tu, NO IKLAN HERE, PLS, adaaaaaaaa jugakkkk yg tak reti bahasa nak tepek2. dah la chatbox tu kubayar, blog pun kubayar, lagi mau tumpang free. orang kalau blog ko best takyah promote2 ye dak?

hehe tapi yang 'welcome tu my blog' tu, i pun dapat. nyampah betul yg suka spam chatbox org guna ayat sama.

darling8tabby said... [Reply to Comments]

hehe.. tu la pasal yer...ramai orang ramai ragamnye..

shasha said... [Reply to Comments]

hehehe...aku tahu..dorang nak tumpang glamer kamu tu peej...

Dils said... [Reply to Comments]

It is your space and you can do what you want with it kan?

Hehe. So you delete aje!

I always delete any blog whore yang datang menempel di shoutbox or yang ngade2 nak iklan2. Then bile pegi blog org lain, tgk org lain biar je and siap cakap "No takpe, iklan lah. I don't mind :) " (with smiley emoticons lagi), aku garu kepala jab and wonder to myself if aku ni terlalu kijam.

But pikir balik, ikut suke kite la kan.

ai said... [Reply to Comments]

ohoiiiiiiiiiii!!! sib bek la aku tak menepek iklan kedai tudung aku tu. mampos aku kene rejam bontot ngan ngko! errr..bila kau nk membeli tudung kt kedai aku tu peej? leh belikan utk auntiemama :P

lalalalalalaalalalalalaaaaaaa

peej said... [Reply to Comments]

gediks - mmg aku delete pun..


faryn - tah apa2 kan..tergamak org nak tepek mcm tu..x malu betul..


tijah - haha...suke statement kau..betul2..kau ingat ni visit malaysia 2009..kosser aku..


chics - kan..aku tau ramai rasa mcm ni..cuma aku je amarah lebih ..tu yg buat entry jugak..


leeds - huish lg la marah kan..esp blog n cbox berbayar kan..n yes..kalau blog kau best..x payah kau promo lebih2..org akan pergi sendiri..


darling - kan..x suke..


shasha - xde makna glamournye..ada jugak aku buang cbox tu nanti..


dils - betul..x suke ok..dah la byk2 kali...keji ok..xpe kita kijam..janji kita puas hati..


ai - hoih..tudung auntiemama tu berkoyan2 ok..silap2 dia sendiri boleh bukak kedai meniaga tudung..serious banyakkkkk gila..xpe..kalau dia nah menambah koleksi..aku suruh dia check out kedai kau tu ye..

wani ezryl * said... [Reply to Comments]

kalau kite mmg kite delete terus iklan2 tu. buat spam cbox je :P

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...