Instagram : @peejburhan

ye yeay..ye yeay~

first of all..sorry la..aku ni mudah teruja ngan benda tah apa2 je..
so salah satu ini la..
aku teruja tgk jumlah stalker ni..
ni noy yg dapat print screen kan.. ;p


heheh..sampai 50 stalker.. ;D
thanks la to everyone yg keep on coming ye..
siapa sangka sampai ada ramai mcm ni nak baca..
ingat lg..dulu2..aku buat blog..yg baca tina je kot..
zaman blog friendster dulu.
sikit2 bertambah..

semalam aku tgk entry lama2..
tgk aku dapat print screen 26 stalker..pun gembira..
ni dah 50..harus la lagi nak buat tarian..
korang tau la kan tarian apa.. ;p

mari goyang ( . )( . ) n goyang (_|_)



*editted*

right after aku set entry ni to auto publish..
aku dapat print screen ni pulak..
ho ho ho *feeling gelak santa clause..*


owh i love u people..
kiss lekit2..

18 Comments:

::moi:: said... [Reply to Comments]

anda memang popular lah.... sila bangga jangan segan2... take care hehehehe

shasha said... [Reply to Comments]

huhuhu...ramai betul peminat..itu lagi mau private blog kah peej??..sian la kat kami2 nih...

Cikpid said... [Reply to Comments]

yer..anda mmg glemer..sbb tu ramai meroyan bile anda private blog anda..hahahhaha..

arpeggios said... [Reply to Comments]

nak kiss..
muah! muah!

kimpy kapadia said... [Reply to Comments]

Blog tersohor seantero Malaya... mana taknya wehh... :D

f.i.e.z.a said... [Reply to Comments]

we love u too peej!

fieza and friends.
kuching, swak :)

sweethOneY said... [Reply to Comments]

fuiyooo
ramainyehhh :D best.. best

bvlgarigirl @ Arianna said... [Reply to Comments]

wah wihh junior juice

53 online sangat mengagumkan

bravo peej

ur sincerity yg buat orang sayang =)

~mAr~ said... [Reply to Comments]

blog peej ni dah macam benda wajib bukak setiap hari dah. ekekeke... dulu benda wajib, forum artis melayu tuh. skrg ni blog peeja pulak. sebab agaknya peeja selalu update so macam2 cerita bleh baca. suka baca sebab maybe cara kehidupan kita yg berlainan.

salam.. hehe..

darling8tabby said... [Reply to Comments]

harus la ramai stalker...akak one of them...heheheh

Ceera said... [Reply to Comments]

aku jadik SR ko masa tu, hahahaha...

~ mizzAmy ~ said... [Reply to Comments]

~ seronoknya... esok lusa, bertambah lagi la tuh. ;) ~

Eta said... [Reply to Comments]

mmg u... addicted jadinya... sehari tak masuk... tak keruan.. hehehehe

ai said... [Reply to Comments]

e'ehhh..canteknye ka taip buntuit tu!!

Deqna said... [Reply to Comments]

ko tau, laki aku ada terbaca blog ko pastu dia suka ikut trademark ko 'goyang buntuit' tu..

wani ezryl * said... [Reply to Comments]

eww kiss lekit2 AHAHA *tp kiss ko jugak* xxxxx

ntah2 lg byk drp 53 weh, tp xde org smpt nk capture skrin.

peej said... [Reply to Comments]

moi - popular tu x la kot..aku tgk ramai lg yg popular tu..


shasha - bukan sebab tu tau..private ni sebab ada time2..we need some space..kadang2 ..readers can be overwhelming ..so sebab tu rasa nak sepi kejap..


cikpid - sorry la..hope lepas ni xde la adegan aku menutup blog ke apa kan.. ;p


arpeggios - muaxxx...


kimpy kapadia - over kau nok..seantero malaya katanya...mmg x kot..


fieza - it's good to be loved by u people..esp time2..ala2 x cukup kasih sayang ni kan..haha


sweethoney - best kan..suke suke..jom menari.. ;p


arianna - haha..iklan apa tu eyh??i dulu2 mcm suke je sebut tu..terima kasih..yg pasti..pic profile kau sungguh la lawa n ayu..bg aku rasa nak click je... ;p

peej said... [Reply to Comments]

mar - thanks ..terharu..walaupun blog ni balik2 ceerita lebih kurang sama je semua.. ;p


darling8tabby - akak tgi sikit..aka kira antara pengomen tegar jugak.. ;)


ceera - aku pun selalu jadi SR kau..haha


mizzamy - Aminnnn..harap2 la..kena gigih update ni..tp asyik malas sesajo..abis mcm mana tu??


eta - over ok x keruan..ada byk je blog lain boleh pergi kan..sebab aku ni boleh thn pemalas jugak meng update blog..


ai - jonet la mengajar aku type mcm tu.. ;p


deqna - hah..ye ke..aku start bila tgk noy buat..mcm bontot kerengga terhenjut2..suka gila..haha..


wani - ada ke??so far ni paling aku nampak la..selalu 30++ aje..heheh.. kalau ada harus melompat kelanggit terus..haha

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...