Instagram : @peejburhan

xtau nak letak tajuk apa~

rabu banyak program.
2-3 tempat kena pergi..
tp xde la aku amik pic semua..x berapa nak gigih..
mostly sebab uruskan benda2 untuk tunang noy tu..

last stop kat JJ au2..
mula2 makan,,sebab dpd pagi x makan..
time ni dah pukul 5pm kot..
singgah old town whote coffee..

:: noy makan nasi lemak ::
:; aku amik nasi lemak chicken curry..sedap jugak..cuma ayam dia 2 ketul je..dah la kecik..so macam x puas je rasa..but me loike..sedap..boleh tahan ::
:: gile pucat n buruk muka wtf ::

then singgah u mobile..
aku tukar no phone..
sedih jugak..sebab hotlink tu aku pakai 8 thn..
tp ni nak tukar la..sebab dah xnak di contact or what so ever..
cea poyo je kan..pastu ni nak emo2 sedih la apa la..haha..

then naik atas..noy beli a/c untuk bilik belakang..
kecoh nak beli kat JJ ..nak dapat point..tah apa2..
then beli itu ini..macam2 la..x ingat..
pastu balik..ok apa motif update ni..mcm malas je..
motifnya..janji update..haha

:: dapat no baru..yeay..aku amik postpaid..harap2 x over la..ok kot..sebab aku ni bukan jenis call2 orang ke apa ::

owh sesiapa yg ada no aku..
tapi aku x bg no baru aku kat korang..
email la yea..nanti aku bg..
kalau aku x kenal ke..x pernah bercontact ke.
xyah la nak bg2 pulak..okies..

7 Comments:

darling8tabby said... [Reply to Comments]

no baru ..life baru ..amin..
akak dari sehari ke sehari asek la nak pi au2 tu..nak makan wendy's... isk isk..

-dal- said... [Reply to Comments]

Hi peej.. I selalu jadi silent reader kat sini. Hari ni rasa teruja nak tinggal comment sebab nasi lemak Noy nampak sangat sedap. Terus rasa nak msak nasi lemak hari ni.

Dal

Zuraida said... [Reply to Comments]

oh my...nasi lomak!!!!sodapnye!!!!

hahahaha...

ai said... [Reply to Comments]

aku nak no fon kau. leh aku buat panggilan lucah.. ;P

sabrinaabubakar said... [Reply to Comments]

bukak pun blog hang..mak uiiih jgn majuks lagi k...

nasaoji said... [Reply to Comments]

ala, dah le tingin mamam nasi lomak old town tu... ;(

Diva PariTs said... [Reply to Comments]

alahai .. aku selalu terliur bila masuk sini! tapi skang nasi lemak ada pepedommm (ke cemane eja dia? haha) plak ker ker ker! haiyoo.. drooling!

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...