Instagram : @peejburhan

threading~

lepas hantar kucign..
kita orang ke ampang point..
mula2 thread kening..
gila malas nak pluck sendiri..heheh..
so biar org je buatkan..

aku malas thread bukan apa..
sebab utama ialah aku ni kulit allergic la kat bedak dia tu..
lepas je thread..terus merah menyala siap bintat2 gatal..
minah tu tgk pun suspence je..



hoih lemak sana sini..
x coverline sungguh..
noy kau pun..buat2 la amik gambar yg semengah sikit..


noy pun buat..
dia siap buat upper lips..aku x kuasa..
kan ketara muka mcm beruk lak bengkak2..

noy patut nak pergi massage..
tapi sebab by the time settle pun dah 4ish..kang massage pukul berapa lak settle kan..
pastu ke ampang point..shopping baju..huahh..suka..
dah lama x shopping ni..
pastu beli buah2 utk hantaran..

then around 5pm terus gerak umah..
kang jalan lebih2..pukul berapa lak nak gerak balik kampung kan..
ok sambung entry lain..

9 Comments:

wani ezryl * said... [Reply to Comments]

kelihatan sakit, noy siap pegang2 dahi.. aiyoyo.. ahaha :DD

Ceera said... [Reply to Comments]

tak sakit ke guna tali tuuuuuuuuuuu

aku rasa cam sakit je.. tapi tak pernah try la..

rasa dalam hati, hihi

peej said... [Reply to Comments]

wani,
mcm aku hari tu..belah kanan ni x sakit..sedap gile..tapi belah kiri tu sakit..mcm kene rentap2 je..tp xde la sakit sampai xleh terima ke apa ke..


ceera,
sakit sikit la..tp senang kerja..orang buatkan..hihi..

FIERA said... [Reply to Comments]

macam penah tengok lah kat dalam nona kat tb 3, cantik tak die buat kak

darling8tabby said... [Reply to Comments]

lavinas kan..akak pun ke sana..akak pun sama la.lepas buat mesti muka bintat2 merah..ni sah2 bedak dia kot kan

LimeLoLLipop said... [Reply to Comments]

ermm..ni mesti kat gulab kan... citu best... dah la murah...=)

peej said... [Reply to Comments]

fiera,
ok la..buat sendiri lg puas hati..tp kalau time malas2..peergi je la kan..senang... ;)


darling8tabby,
tapi if pergi kedai lain pun sama je ..maybe bedak dorang semua sepesen je kot..


limelollipop,
gulab??gulab tu kat mana..x silap ni kat lavinas tu..aku x ingat nama dia..

LimeLoLLipop said... [Reply to Comments]

gulab tu kat sebelah pelita, atas.

intoxicated_toxic said... [Reply to Comments]

jumaat lps buat kat situ..si gades yg buat kenin noy tu yg alter my kenin..cantek tapi ada 4 line luka ditinggalkan skalik kat kenin kanan. hmph!

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...