Instagram : @peejburhan

that perfect piece is back~

[STICKY MODE]

patutnya aku buat ad ni awal april..
tp dgn jiwa kacaunya..
dengan kecoh ayol bertunang nya..
ngan asyik la terlupanya..
so sekarang ni baru la nak buat..huhu..
sorry bebeh... ;p

aku pernah promokan dulu..
so sekali lagi ni aku promokan lagi..
dia ada add new stuff..
so sila la ke sana ye..




antara yang ada...
so if nak tgk lebih..
or ada yang berminat..
sila ke..

that perfect piece

sangat murah..very afforable..RM 25 n below..
sesuai untuk sesiapa yg suka beli baju..tp duit agak2 terhad je kan..
so sila lah serbu okies
happy shopping everyone..

5 Comments:

zie said... [Reply to Comments]

babe...baju macam besar...besar ker?
boleh i beli,,,he he he..

Lil' Munchkin said... [Reply to Comments]

hi i nak tny, lagu yg kt blog Tina dulu tu lagu ape ek ? mcm R&B sket..dh tak boleh view blog die so i ask u la ;)

peej said... [Reply to Comments]

zie - entah la..cuba try tanya..


lil munckin - haahh..ada ke..x tau pulak..mcm x pernah ada lagu je kat blog dia..i dunno..

Mr & Miss Delightful said... [Reply to Comments]

Thanks peej!! :)

nasaoji said... [Reply to Comments]

wahwahwah..menarik..menarik...tocheii..;p

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...