Instagram : @peejburhan

teknik rebonding & highlight~

masa pergi JJ tu ada mcm garden shop ke apa kat luar tu..
mama biasa la..mana boleh nampak pokok2 ni..harus nak menyinggah je..
pastu kalau dah singgah..xkan balik tangan kosong..
harus la sambar apa2..

so inilah hasilnya..
me belanja me mummy..
murah sajo..satu rm12.80
kita orang amik 2..sebab 2 je pun yg ada..heheh..

:: pokok gantung..nampak mcm rumput rampai je..tp mcm unik n lawa la pulak ::

:: kelakar pulak rasa..tgk balik..nampak macam pokok ni menggunakan teknik rebonding n high light..haha ::

mcm2 pokok sekarang kan..
hari tu pokok hisap rokok..
ni pokok pergi saloon pulak.. ;p

masukkan aje entry pokok..
dah alang2 ada gambar tu..
ok byeeeeeeeeeeeeee...

11 Comments:

~LIZA~ said... [Reply to Comments]

highlight brown lagi.. hahaha!

darling8tabby said... [Reply to Comments]

ye ye akak ingat pija buat rebonding tadi..hehe

cun gak pokok tu yerr..

My Spirit Finger said... [Reply to Comments]

tapi saya namapak macm kepala orang. kepala orang tergantung. eeeeeeee macam po po po po polonggggggggg.
Malam satu suro....

CT NORAMIZA said... [Reply to Comments]

hahahahaha... betullah my spirit finger, mcm kepala orang kan?

~ilyanie_usyuk~ said... [Reply to Comments]

sekali tgk cantekk n unik.
2 kali tgk, n bace komen Noy,macam seram pulak.
HAHAHA~

peej said... [Reply to Comments]

liza - tu la kan..like tuan like pokok gitu.. ;p


darling- ho ho ho..xde nye..pija pernah try rebonding..x sesuai ngan muka la..melekat je rambut tu..ketara muka besar pasu..so mmg xkan buat lg kot rebonding.,.kecuali kalau kurus la..hak hak..


spirit fingers - haha..buduh..hoih..mlm satu suro sundel bolong la..bukan polong..kegilaan apa kau ni..


ct noramiza - ye ke..pelik2 je korang ni tau..


ilyanie - korang ni saje nak menakutkan aku..aku ni dah la tgh pagi kena keluar amik noy blk kerja kang..scary la pulak..shit..

Nonoy said... [Reply to Comments]

kak zaza buat saya takot. hate u

Ceera said... [Reply to Comments]

pokok nie cantik la.. aku nak beli jugak la.. lagipun ko cakap murah kan, so aku mampu, hehehe

Musliha said... [Reply to Comments]

huh.. nampak macam rambut orang la.. ala2 punk tuh.. pacak atas.. wakakakak.. tapi lawa kan.. unik..

nasaoji said... [Reply to Comments]

cam gambo citer antu ajer la rambutnyer kalu kaler itam..

wani ezryl * said... [Reply to Comments]

tu la, apa kena dgn pokok2 dewasa ini? ahahaaaa

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...