Instagram : @peejburhan

sila salahkan youtube~

patut nak update blog..
tp malas..so ingat nak blog hop..
tp biasa la ..weekend..x byk update kan..
so layan la blog2 lain2..
pastu aku adalah terkejut..

aku x sure kat blog siapa aku baca..
aku lupa la..
pasal yg penyanyi saujana dah jadi lembut..
agak terkejut..tp xde la rasa apa..

so sampai la aku terjumpa youtube..dia pergi audition OIAM ni..



x sangka kan...
sebab apa aku rasa impak dia..
sebab masa zaman mrsm..layan ok lagu nasyid dia..
keluarga bahagia tu..
paling xleh blah..siap dengar lapan puluh kali ok..
gigih rewind...dengar...rewind..dengar lagi..kah kah..
ye la..zaman kaset tu..
i siap beli kaset original lagi...hua hua hua..

so tadi aku gigih la carik youtube..
zaman dia saujana..
sebab aku pun lupa dah..kata thn 1998 ke apa..
so layannnn..



time tgk video ni..menyengih je aku tau..
teringat lak zaman kanak2..haha..
suke..suke..
ok stop..tiba2..layan perasaan lak aku ni..

::pic ni aku google.. ::

aku pun x berani nak komen apa2 la..
sebab isu sensitif..
aku ni blog suka2..bukan jenis2 serious..
so aku tunjuk je..nak share je..xde apa2 lebih..

ok abaikan atas tu..
aku dapat link video bawah ni pulak..
lawak ok..dorang mcm main2 dr izu tu..keji ok..
tp i find it very funny..suke..haha..



lepas tu aku dok layan video2 dia je..
aku rasa mcm lelaki ni melampau je familiar..
muka faizal tahir . tp ada iras saheizy sam jugak..
sekali mmg adik faizal tahir la..patut la ada iras..huhu..
best la video2 dia..lagu best..walaupun dorang byk main2..
tp suka la..sebab agak lawak..

andai kata..aku x update apa2..
sila la layan youtube mereka ok..
ta-ta..~

26 Comments:

Hazzel said... [Reply to Comments]

sampai skrg aku tak habis berfikir kenapa si idzwan @ izu tu, leh jadik smpi camtu! huhuhu~

shasha said... [Reply to Comments]
This comment has been removed by the author.
shasha said... [Reply to Comments]

peej...aku dah tgk semua video dorang..serius kelakar...!!

darling8tabby said... [Reply to Comments]

sayangnyer..pasal dia hensom kan kalo jadi laki...isk isk..

yg akhbar tu mmg penyanyi gak kan..bole tahan eh sore adik faizal tahir..kejam ok dorang..tapi kelakar..heheh

misz eyeliner said... [Reply to Comments]

dulu aku dh hampir2 crush on her.. eh, eh, him. ahahahaha...
sib baik faizal tahir kuar kumpulan nasyid tak jd mcm tu. kalo tidak kecewa aku.

adik FT tu boleh tahan gak hampess.. tp aku suka!

aNnAsUeJiE said... [Reply to Comments]

hahaha~! aku suka lawak dorg~! ;p

mylife said... [Reply to Comments]

peej,

tompang amik gambar izwan tu untuk ku tampal di blog ku... ada kes nih... hahahha

aNnAsUeJiE said... [Reply to Comments]

peej jap..
mane ko tahu tu adik faizal tahir ek?
aku baru tunjuk video ni kat laki aku kononnye nak bergelak together gether la tetiba die kate bdk tu name daniel,kwn die masa sekolah kat k.e taiping dulu..tp serius akupon rasa bdk ni muka cam faizal tahir..
hahah~ aku konpiusss~

aNnAsUeJiE said... [Reply to Comments]

PEEJ~
hahahaha~! sori!! ampun!
laki aku salah la pulak~ ces! buat malu aku je...
hahahahahah~! *gelak nak kaver malu*
;p
maaf ya semua~! hihi!

SJ said... [Reply to Comments]

hahahah.. so farnee la video last tu.

dazzledalie said... [Reply to Comments]

ko jumpa kat blog aku laaa

BeN`z said... [Reply to Comments]

hahahaa!nama pun anas tahir..soheh la adik faizal tahir.tp, aku cam rasa faizal kacak sket dr adik dia. :p
best gak melayan vids sengal2 dorang ni..akbar tu artis..byk dh kot dia featuring artis2 glamer..dlm too phat ft yassin - alhamdulillah pun dia ade gak.

fana said... [Reply to Comments]

i dh tgk!!!!haih..taktau nk ckp pee...

Cikpid said... [Reply to Comments]

muahahahhaha...kenapa die jadi begitu..adoiyaii..dulu kan main berkopiah..tetibe..auww..mak x kuasa nyah..

si G.E.D.I.K.S said... [Reply to Comments]

yg sorg tu anas tahir.. yg depan.. dulu penyanyi kumpulan nasyid Far-east rasenye..
then yg belakang tu Akbar..
penyanyi yg feat ngan kumpulan Firdaus and Farish Cat lagu Ku Berlari yg femes kat Hot FM tu..

kire dorg2 ni mmg stok dr aliran yg same la ngan izu tu.then dlm website rasmi saujana ckp..dorg da lame x dpt contact si izu tu menyepi mcm tu je lepas pegi belajar kat oversea. skrg izu jd general doctor kat HKL

Ceera said... [Reply to Comments]

tak sangka lak aku tau..

tapi cam cantik plak dia.. muka pun very d licin.. kena tanya tips nie..

Syazlin Azmi said... [Reply to Comments]

Peej,

Video semua dah tengok.. Dah nak muntah dah tgk video saja ni..

Update la blog.. oh, sesuka hati aku saja suruh orang..

atty's said... [Reply to Comments]

kalo peeja tak kasi tau..kty langsung tak tau..

sbb jarang layan oiam

ai said... [Reply to Comments]

Masyaallah!!!!!!!!!!! giler bapak beza wei..dah elok2 jantan. hensem lak tu..adoiiiiii...

My Spirit Finger said... [Reply to Comments]

auww!!nyah, u jadi jantan lagi hensem la nyah dari jadi ore tino.

sweethOneY said... [Reply to Comments]

hahahaha
tak thn tgk dia g ejek2 balik tu..adoi

Mrs.FHM said... [Reply to Comments]

huhu kiter pon minat gak masa jaman skolah dulu... waa syg ahh jd camnie....

aleena said... [Reply to Comments]

haha..
klakar..
xcaya kot nape la dia leh tuka camtue:P

Lotfi Lokman a.k.a kamitaken said... [Reply to Comments]

agak2 akbar baca tak aku punya komen nih?

dulu ajak aku datang mekah, suh study agama, jadi wahabi. tengok skang nih, aku ikut cakap dia, dia pulak jadi lain. tapi tak tawlah kot2 penampilan saja kot..

to tuan blog, tenks kasi uplod video2 derang nih.

sherrina said... [Reply to Comments]

perghhh..cam tak cayo. budak ni dulu pandai kan, SPM pun bagus...amik medic. La ni dah jadi doktor tapi apa sudah jadi niii

misa_kicHi said... [Reply to Comments]

xkesahla se lawak mane pun anas ngn ahbar 2 tp plezz la de belas ckit kt Dr izu..plezzz sgt2 jgn hina dia lg ye..wlaupun dia dlu anggota nsyid tp dia still sorg manusia..ni Allah tgh uji dia..kene la amek serius mende ni..dia 2 manusia,bukan katun..harap sgt stop mghina dia..

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...