Instagram : @peejburhan

nasi kambing lagiiiiiii~

selasa tu noy n edan beli saki baki barang hantaran..
so aku suruh drop aku kt umah tina..gile buhsan dok umah..
plus aku ni mana leh dok sorang..kan merewang je otak aku..
lepak sana gila ngantuk ok..bilik tina punya la rasa nak tido..
ku tahan2 je mata ni..
sebab orang keluar masuk kan bilik tu..
xkan aku nak tido..kalau tido muka berseri2 xpe..
ni mesti horror..so baik jangan kan..

around 8pm noy dtg ambik aku..
later dorang ke ampang ..pergi massage..
aku x ikut..aku dok dlm kereta je..
tido dlm kereta..heheh..

around 9ish..kami ke jalan damai..
pergi makan nasi kambing yg dulang tu..suka2..
dah teringin lama ni.
tp xde geng ..xkan nak makan sorang2 kan..

:: mula2 makan ni..noy la suggest..sbb dia selalu makan kat kuwait..roti tu makan ngan humus..ok la..tp ada rasa pelik jugak..tp licin jugak la kita orang bedal ::
:: my mixed fruit cocktail..sedap..noy belum apa2 dah curik2 buah2 tu ::
:: kami adik beradik yg merepek..kalau rasa2 x suka tu xyah la baca...jgn semak2 kat blog kami ok ::
:: buruks betul..menjadi2 lak lebam mata aku tuh,.. ::



ok tiba2 malas nak bubuh caption..layan pic je la yea..

sedap gilos..selalu amik 1/2 kg..kali ni amik 1 kg..gila tamak..
tp xpe..ada lebih..so dapat 2 pack..bawak utk mama n papa..
ok tu je..byeeeeeeeeee.. ;p

16 Comments:

nieza said... [Reply to Comments]

mak ai.. sedap gile nampak nasi tuh.. aduh kalau lah dekat rumah nescaya malam ni jugak aku gi makan.

puterikurekure said... [Reply to Comments]

pija! sedapnyeeeeeeee......
terliur2 dah ni nengok nasi kambing tuh.

kakakdegil said... [Reply to Comments]

kat mana ni eh?
nasi dulang tu
macam teringin nak try la plak..

menarik jer..

pepari said... [Reply to Comments]

wow.... meleleh air liur nih tgk.. siap dalam dulang.. macam nasi ambeng je.. jalan damai nama kedai nya ape peej??

btw, baru baca entry u broke up.. sorry about that, and baru tau u pisces gak.. no wonder rasa cam close even tak kenal hahah perasannn.... be strong kay.. life must go on.. semua yg jadi ada hikmah nya.... GAL POWER!!!

miss dinza said... [Reply to Comments]

perhhh sedap2..humm humus tue apa ekk..tgk macam ada mangga..yur laa aku mana pernah makan benda nie..

Tina Najib said... [Reply to Comments]

kata nak dtg?
aku keseorangan..
and ke-depress-an..
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa......

Hazzel said... [Reply to Comments]

peej, yang humus tu rasanya mcm mana yer?? menarik la dia serve mcm tu..

alahai.. berkeroncong perot tgk nasi dulang tu... :D

darling8tabby said... [Reply to Comments]

yg humus dengan roti harus akak nak try nanti..nampak cam best jer..

Beautiful Disaster said... [Reply to Comments]

aku kalo tgk ko mkn mesti nmpk menyelerekan. tp kalo ko tnjk peta kedai tu kat aku. sumpah lar aku xtau. adehhh. tp mixed fruit cocktail tu mmg superb aku tgk. tgk jer lar. hahah.

Syebi Burn said... [Reply to Comments]

sedap okieeeeeeeeeeeee?
tiba2 rasa nk try mkn jglaa..

Ko kan slalu aje menghancurkan diet aku dgn cite2 makanan yg besh2 ni...

heheheheeee

BeN`z said... [Reply to Comments]

wooaaaaaaaaaaahhhh! mcm beriyani kambing dah ni. mane ni peej? aku tau lrt putra damai je. hahaha! asyik la ko menambah wishlist makanan. sate keramat tu pun aku lom sempat pegi lg.
smlm n kemarin aku lepak JJ au2. cozy la situ..best jek. smlm betapa kt boston smbil wat keje. muahahaa!


p/s: namaku x boleh tukarla..dh dlm ic ni..takat glamer2 letak ['] je..huhu

capik said... [Reply to Comments]

area cni aku suke g al-rawsya...nasi lamb dia mmg best..plus mint tea dia..lapo da aku

Kat said... [Reply to Comments]

peej..
kat mane ni.. nak tau gak..
nampak menarik sgt nasi kambing tu..
teringin nak try la ni...

Kat said... [Reply to Comments]

emm menarik nye nasi kambing ni..
kat mane ni peej.. update la lokasi nye.. teringin nak try ni..

Dilla said... [Reply to Comments]

hai peej....would you be able to give me the address for the restaurant...thanks..

nasaoji said... [Reply to Comments]

wwwooooo...kambing lak ni......terliuq den!

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...