Instagram : @peejburhan

Protected Entry : sedih lagi hiba~




edited : entry ini untuk yg close aje..
yang x close tu jgn la bg email.. or mintak password!!
jenuh jugak kalau aku nak menjawab 1-1..
kalau aku rasa aku nak share ngan semua..aku dah buat public ok..
ni kata protected..so harap faham la yea..
aku dah buat banyak auto publish entry..
so sila tunggu keluar je..
abaikan entry ni..

27 Comments:

ladyhermanas said... [Reply to Comments]

kenapa ni peej?pasal ben lagi ye

ladyhermanas said... [Reply to Comments]

ops sorry..termention plak nama dia.,didnt mean too:(

sepet a.k.a zack_u said... [Reply to Comments]

boleh tak kalo nak bg email..huhu!!

zack_uhana@yahoo.com

peeja..wat happen???

baru aritu tu terserempak ngn mama peeja... :)

Anonymous said... [Reply to Comments]

peej i had mentioned in previous entry...if u sedih..i pun sedeh..fyi
everyday after work i mesti bukak blog you..u are really make my day..please jgn sedeh2 lagi.

Anonymous. said... [Reply to Comments]

babe, how did u do this? protected entry with blogspot. i've been looking for html and guidelines but to no avail.

on the other hand, be tough, dear. it's easy for all of us to say that but hopefully it'll help, in any way possible.

cheers.

Diva PariTs said... [Reply to Comments]

alaaa HUGGGGGGG

peej said... [Reply to Comments]

ladyhermanas - xde apa..ok aje..


sepet - kalau aku teman dia ke ampang puteri..boleh lah terserampak ngan aku pulak kan.. ;)


anon- thank u..nak buat mcm mana..hati mana boleh di tahan2 kan..kalau rasa nak sedih..so sedih la jadi..tp xpe..nanti ok la ni..


anonymous. - check out ceera's blog..ada macam2 tutorial kat situ..


diva parits - thank u..

..tora.. said... [Reply to Comments]

releks okkehh...

time will heal...chill ...

ai said... [Reply to Comments]

tak tau nk ckp apa. aku baca pon sedey,nangis dah..mmg xde lain melainkan kene kuatkan semangat. (w/pon kau mmg dah kus semangat :P) k bambam. be strong k..

miss dinza said... [Reply to Comments]

asal peej..sian tul ko dah laa sedih hiba pulak tue..apa2 masalah ko relax jer.. dah jgn sedih2 ngan hiba gie masak2 hilang stress

Mysha Annys said... [Reply to Comments]

peej...

nape nie..siannya...mysha selalu jenguk blog peej..tiap2 hari...dan penah tinggalkan jejak..rasa tak lengkap kalau tak baca blog peej...apapun be strong k.

mysha bagi email bleh..even kita tak close..tapi rasa nak kongsi bersama2 kesedihan peej tue...take care dear...

annys_143@hotmail.com

~LIZA~ said... [Reply to Comments]

*hugs*

yayan said... [Reply to Comments]

alahai... sedih lagi.. semoga cepat2 pulih dari kesedihan dan kembali ceria...

shasha said... [Reply to Comments]

takpe peej...it's ok to be sad...kalo simpan je perasaan tu akan mendatangkan mudarat...like i said before...nangis je kalo kau rasa nak nangis...ok?

* hugs~

Anonymous said... [Reply to Comments]

peeja, saya suri...
knp neh?
berkaitan dgn mama ke?
saya nak baca boleh tak?
puteh.suri@yahoo.com
~suri~

nasaoji said... [Reply to Comments]

klu aku rs aku close ngn ko, aku malu klu ko ckp ko tak close ngn aku...tp...aku tak mo lepaskan kisah2 idup ko...ek..mau jugak..;p

odah_la@yahoo.com /

saodah @moha.gov.my

kb said... [Reply to Comments]

Peej jgn ar cam tu... lepas nie dah miss satu blog lg...dulu tina
...please email me..ushie2000@yahoo.com

Zuraida said... [Reply to Comments]

laaaa....

*big hug macam teddy bear 7 kaki*

jangan sedey. mari berjimba!

Tijah said... [Reply to Comments]

pija..

there's always silver lining utk setiap yg berlaku.

tuhan takkan uji with no reason. misti DIA dah tetapkan yg terbaik buat kau in future.

sbb apa???

sbb ko budak baik. mama ko kata ko anak yg baik. (ingat! doa mak adalah doa yg terbaik). so, ko deserve yg terbaik ok.

dah jgn sedih lama2 ok...

pegi nangis puas2...lepas tu keluar & ENJOYYYYYYY!!!!!

life is short. live life to the fullest okessss!!!

yg benar,
tijah sri siantan...

vy said... [Reply to Comments]

peeja

naper ni?
take care yer

cik_mila83 said... [Reply to Comments]

PEEJ JGN MARAH OK... TAK COMEL.... :)

Mysha Annys said... [Reply to Comments]

ok..peej..i respect keputusan you...apapun harap peej sentiasa ceria dan berbahagia selalu....

darling8tabby said... [Reply to Comments]

meh sini nak peluk kuat2..

peej said... [Reply to Comments]

tora - thanks..


ai - haha..sempat je kau nak mengenakan aku kan..


miss dinza - kalau masak2..tp xleh makan..lg hiba ok..haha


mysha - xde apa..dah ok dah..thanks sbb concern..


liza - thanks u.. ;D


yayan - ok..rasanya ok kot..biasa la kadang2 teremo lebih..


shasha - tau..tp kadang2 rasa x lepas..why ahh??


suri - oh xde apa..dah ok dah ni..jgn risau..xde kena mengena ngan mama la..


nasaoji - hahha..mcm2 tau..x boleh la..ni betul2 personal..org yg aku rasa aku kenal je aku bg invite..


kb - apakah ini..bukan privatekan blog pun..entry aje..so 1 entry je miss..lain2 boleh je baca..so xde masalah di situ..


zuraida - tggu u balik dpd vacation la..kita bersuka ria ok..

peej said... [Reply to Comments]

tijah - thank u..bg aku tersenyum je baca..akan ku cuba untuk enjoy lebih2 pada masa akan datang ok..i lap yew tijah sri siantan..haha tiba2..


vy - tak de apa..dah ok dah kot.. ;)


cik_mila83 - xpe la..mmg x comel pun walau apa jua pun..


mysha - thank u for understanding


darling8tabby - :D thank u kak

wani ezryl * said... [Reply to Comments]

kite adalah xsuperclose dgn ko, tp kite hrp ko da ok by now. jgn fikir byk2, k. hope for the best for you :]

Nonoy said... [Reply to Comments]

GILA COOL TYPE PASSWORD KUA ENTRYY!!!

HAHAHAH PASSWORD NYE IALAH = jengjengjeng..

cube try... :D

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...