Instagram : @peejburhan

ok aku bodoh~

ok aku tau la..for the past one week..semua kecoh2 kan..
ye la..tiba2 aku break la apa la..
n aku dah nekad la..buat keputusan la..
aku dah xnak la..

tapi seperti biasa..
aku ni hati kan lembut..
so aku x tau apa punya angin kebodohan dah masuk kat aku..
tiba2 hari ni..aku mcm dah ok ngan ben..
aku terima dia balik..

ok aku tau mesti ramai akan marah aku..
tp susah la..
sorry korang kerana kecewakan korang..

6 Comments:

chics said... [Reply to Comments]

Walau apa pon, orang cakap. At the end of the day it's your life.

Cuma aku hope dia tak menyebabkan kau sakit hati lagi, sebab aku tak suak perempuan diperkotak katikkan [wahh bahasaaa]

peej said... [Reply to Comments]

chics,
hihihi..sian kau..terima segalanya..
tp dlm kes ni..kau yg diperkotak katikkan..ngeh ngeh..sorry..saje bersuka ria..

chics said... [Reply to Comments]

cissssssssssssssssss

peej said... [Reply to Comments]

chics,
sorry..ala..xpe la kan..april fool..

Hazzel said... [Reply to Comments]

hi peej~

takpe. kita ni suma manusia biasa.
masing2 ada kekurangan & kelebihan.
take it as a lesson.
InsyaAllah, lepas ni dia akan lebih menghargai peeja.

peduliks la apa org nak kata k.

Hazzel said... [Reply to Comments]

hahahaha!

mcm mana la aku boleh terlangkau post april fool tu!
ok2 now dah faham!

sowie k pija. masa baca nak balik semula tu terus bg komen. :D

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...