Instagram : @peejburhan

ni apa ni??~

lupa lak nak update pasal ni..
tiba2 aku terperasan..so terus aku print screen n save..
selalu aku tgk keyword kat nuffnang..
tiba2 rasa nak check kat statcounter punya..
dah lama x check statcounter..tiba2 nampak ni pulak..
pelik2 aje..
check it out..

:: nampak??? xpe..x nampak aku kasi clear yea..::



miahahhahaa..aku rasa kelakar..
ok x kelakar sebenarnye..scary adalah..
i mean..ok la kau horny terlebih..
tp xkan sampai google mcm ni..
pastu tiba2 ke blog aku lak tu..apakah?

ok selamat berhari isnin..
saya menceriakan hari anda ngan entry ini.. ;p

13 Comments:

Atan said... [Reply to Comments]

dunia akhirzaman

~LIZA~ said... [Reply to Comments]

naper google benda2 pelik dpt ke blog u pulak eh? hahahahahahahaha! selalu kan mcm ni..

ai said... [Reply to Comments]

wei peej! blog aku pon sama. bebukan je dowang google. dah tu dpt kt blog aku lak tu!! kahhhhhhhh..mengong sungguh!

misz eyeliner said... [Reply to Comments]

ko ada tulis psl kote dlm ni ke? aku tak jumpa pon. entry mana nak baca.

muahahahaha..

shasha said... [Reply to Comments]

eh?macam mana bole sampai ke blog kamu peej?..rasa takde la pulak keyword tu dalam ni...huhuhu...ngeri ngeri...

nasaoji said... [Reply to Comments]

ayyoooo....kujat sat mak cik d cni...;p

MY HEART said... [Reply to Comments]

huhuhuu.. doniya dah akhier zaman kot. Awak, meh tukau2 link meh... ahaks....

ai said... [Reply to Comments]

Peej..aku dah jumpa purse aku!! muahahahaha..dah siap dah tag kau tu. :P

dazzledalie said... [Reply to Comments]

peej,
aku tak berniat nk bg ko terasa2 k. bukan ko tau yg aku maksudkan..ko ok, ko cool..piah zadora pon puji ko tau..hehe..jgn la takut nak mengomen noks..aku mintak maaf kalau ko macam trasa2..blog lain yg aku bengang tu..bkn ko..patutnya takyah lah aku bengang pon kan..bukannye duit akaun aku makin berkurang ke bila depa buat blog camtu..tahpape je aku ni..huish pjg plak..

oraits..we cool?

p/s: pejadah aku ni pi komen kat sini..nak reply komen kat blog sendiri pemalas cam tapir. hohoho

p/p/s: giler gelik laki main laki. yuckssss

lil^RED799 said... [Reply to Comments]

hahahhahhahahaha ape kemende lak gugel mende tu sampai ke blog ko? gilakah???? cissss

Nurul Izza said... [Reply to Comments]

peej,
ko buat aku gelak d petang ari.
thnx. :)

tp...gilakah search bende tuh????

darling8tabby said... [Reply to Comments]

perghh..scarry mary!

Musliha said... [Reply to Comments]

wakakaka.. gilakah?

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...