Instagram : @peejburhan

more pictures~

sorry mood nak bercerita panjang masih xde..
so aku tepek2 pic je la yea..
aku amik dpd blog farah, liza n kak zue..
maybe korang pun dah tgk pic2 tu..
tp xpe..aku tepek je..utk simpanan aku..




:: mcm terencat je aku tu..haha ::
::me n luvly farah ::

:: mari kepit2..peej panas panas..haha ::
:: me n kak zue..suke..suke..kalau tgk je pic ni..terasa kegembiraan tu..hilang sedih2.. ::
:: keji ok kak zue snap pic aku tgk gayak ini..ni betul punya blogger gigih..walaupun....dah rupa beruk dah aku tgk..haha ::
:; xpe..lain kali aku try pose lain pulak okies ::
:: kalau noy n tina ada mesti lg meriah..la la la~ ::
:: buruk perangai aku ni..dah gaya apa aku bg tu..cacat betul..haha..ni maknanya..banyak betul amik gambar ok..dah xtau nak buat mcm mana dah.. ;p ::

ok tu je..
ta-ta

4 Comments:

Ceera said... [Reply to Comments]

hahaha.. gambar last ko cuba buat pose menggoda kan??? hehe

darling8tabby said... [Reply to Comments]

akak bole bayangkan betapa meriahnye oldtaste hari tu..heheh

nasaoji said... [Reply to Comments]

meriah jer nampak lepak2 gitu..mmg besshhh....

peej said... [Reply to Comments]

ceera - mmg x kot..aku nak goda siapa pulak kat situ..


darling - meriah..kalau tina n noy ada mesti lg meriah..hehe..


nasaoji - best..tp mggu ni xde..ramai ada plan..

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...