Instagram : @peejburhan

mission mencari goodies~

hari tu mencari goodies untuk di masukkan dalam goody bag nanti..
nak carik sweets ke..chocolate ke..
sebab kalau bg biasa je..kesian lak budak2 kecik xde apa kan..
mula2 pergi kedai kat melawati..
tp kata malam..dah tutup la..

so pergi giant aje..
malas nak tangguh2 ke apa..
borong situ je la..lantakkk.

:: mama yg konon2 xnak lama..sebab dia x larat nak diri lama2..tp naik syok2..mcm2 lak dia nak..over betul ::
:: borong2..sumi jeli borong sampai kosong kaunter tu..haha ::
:: gila pucat muka..segan nak amik pic sendiri orang tgk2 kan..so tu yg tah apa2 hasilnya..wah mcm la selama ni ok kan ;p::
:: membeli senduk..noy kata ni pose khas untuk kak senduk.. ::
:: muka teruja..pergi giant pun teruja ke makcik?? ::
:: e eh..masam pulak.. noy lak tension mama asyik nak stop2 tgk itu ini ::

kelakr je..
keluar dpd giant..
terbau nasi kukus ayam dara..
aku pernah makan dulu..mmg x sedap la.
tp di zaman2 kurang makan ni..bau tu masuk mencucuk2 hidung..
mmg x tahan ok..aku n noy nak beli dah kalau x..
tp mama x bg..sebab dia kata x best..
hoih nasib ada org sedarkan..
nafsu punya pasal..terus rasa nak beli ok..


so end up beli char kuey teow aje..
xde la sedap meletop ke apa..
setakat nak makan tu boleh la..

ok tu je..
e eh macam x bermotif je entry ni..
tp lantak la..janji ada update yg x protected kan..
ok ta-ta..

11 Comments:

Eisha said... [Reply to Comments]

aah mmg nasi lemak ayam dara tu tak best..da penah rase..menyesal beli huh

lieya orange M.I. said... [Reply to Comments]

...nasi lemak ayam dara kat giant melawati eh sis peej...
...kalo kat situ mmg xsedap n mahal + ayam pn kecik...
...makin menjadi2 nasi ayam dara ni, mana tempat dah jumpa dah...

Daily Dose Of My Ramblin' said... [Reply to Comments]

eh ittew char koay teow depan maybank kat setiawangsa tu ke?

Owh rindu giler char koay teow ... janji pasal makan aje.. akan ku teruja...

Diva PariTs said... [Reply to Comments]

nyahhh mak nak baca yg bitchy tu plsss *matilahh kena hurung semut* HAHHAHHA

lil^RED799 said... [Reply to Comments]

hahahhah rindu mesiaaaaaaaaaaaaaa

mana ade signboard jgn menjaja...situ la die jaja

mana ade signboard jgn buang sampah situ la die buang sampah

owh rakyat mesia ....

wani ezryl * said... [Reply to Comments]

haha muka teruja mama ko tu nmpk mcm watak dlm iklan.. kalau boleh iklan giant la.. yg.. "eh! cuba lihat barang dapur itu!" ahax :P

selamat memborong semuanya.

shasha said... [Reply to Comments]

di zon sita tuh la org meniaga walaupun dah terang2 kata dilarang menjaja...heheheheh...

~LIZA~ said... [Reply to Comments]

sumi jelly tu org2 yg berumur mcm i ni dpt tak? hahahahahaha!

nasaoji said... [Reply to Comments]

aku jrang2 msuk giant ke tesco ker...klu skali p,,mmg truja oo..dah, asik duk bl kat mini market mamak jer...;p

darling8tabby said... [Reply to Comments]

ni giant yg kat setiawangsa tu kan dek?

Musliha said... [Reply to Comments]

nasi kukus ayam dara?
kenapa ayam dara eh?
mana tau dia dara? wakakaka..
pening pikir..

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...