Instagram : @peejburhan

me loff them~

sabtu malam farah text cakap ada breakfast session at 10..
i cakap kalau bgn awal i akan join..
so before tido..gigih set alarm..nak bgn punya pasal..
bukan apa..jumaat liza ajak lepak..i x dapat join..
so ckp nak jumpa ahad..kalau aku x join..mmg keji la kan..
aku ni jenis..kalau dah 1-2 kali tolak org tu ajak keluar..
next time tu aku dah rasa bersalah if tolak lagi..
so x boleh..kena jugak la kan..

mula2 tu aku dok snooze je la alarm tu..
tp at 9.45am bgn jugak la..
siap2 semua..around 10.30 am confident la keluar..
sampai sana..terus la pergi oldtaste..
sekali pergi tgk sunyi je...
aik..imposibble..x logik kalau dorang berlepak..tp old taste sunyi *haha sempat mengutuk ni*
siap aku jenguk2..xde ok..
like wtf kah ini...
aku seperti beruk aku di situ..bersiap bagai..sekali xde orang..
n seperti biasa..aku adalah x reti nak lepak sorang2 ok..
nasib org x ramai..so hope org x nampak ke ke-beruk-an aku.. ;p

so called liza n farah..boh x angkat..
huaaaaaaaaaa..xkan cancel..kenapa aku x di inform..
dah la aku keluar rumah ngan action nya konon aku ada apppoinment..
xkan nak balik rumah kan..maaallllllluuuuuuuuuuuuuu..
buduh gilo..ngan rumah sendiri nak malu..

later liza call..dia kata dia kat rumah lagi..
tgh tggu kak zur amik..
farah pun text cakap if nak dia boleh dtg sekarang..
aku cakap tggu dulu..
alang2 belum sampai..aku balik dulu..
sebab sakit perut la pulak..
so balik beris..pastu baru pergi balik..

pergi balik around 11.15 am mcm tu..
beruk sekejapan..
5 minutes later baru liza n kak zue sampai..
then farah pulak...
sempat dorang menggelakkan aku kan..
ye la..selalu aku sampai lambat..
kali ni aku lak semangat lebih..haha..
noy x join..sebab dia period pain..
kejut sekali dua xnak bgn..
so malas nak kejut lagi..kang kena maki pulak..

lepak2 sambil bergossip2..
wah seronok betul..
macam2 cerita keluar..
suka2..
sembang macam2..sampai dah berjam lepak pun x reti2 snap pic..
nasib teringat..
elok aku keluarkan camera..
haa kau..semua sibuk snap2 jugak..
memandangkan banyak camera..so aku x snap banyak..tggu pic dpd camera dorang yea..
nanti aku ambik n tepek sini lagi.. ;p


:: liza yg dah banyak cakap sekarang..ingat lagi masa mula2 jumpa dia..kerja dia gelak je..x cakap apa..tp asyik gelak je...kelakar je..sekarang ni baru la ok.. ::
:: kak zue pun masa mula2 jumpa dulu..banyak senyap je..sekarang dah ok..ala biasa la kan..selalu first time jumpa mesti pemalu je semua.. ::
:: kak zue - farah n me...ish tgk gambar ni pun aku menyengih ok..sebab seronok sangat..rasa nak peluk sorang2..e eh..gila ke apa aku ni ::
:: farah yg sudah kurus ok..*clap clap*... farah pulak x pemalu dpd first time jumpa..sebab dia adalah kawan pedd..mula2 kenal, dia dah ngan x malu nak amik pic bersama ke apa..bagus betul..me loike.. ::
:: ni pulak ialah peej panas panas..haha..ok xpe..korang x paham.. ::
:: berpuluh2 gambar kot snap..macam2 la ada..kat camera dorang nanti lg banyak kot.. ::
::

:: blogger2 gigih ::

seronok sangat la lepak tu..
full of laughter n gossip..syiok...
lama betul la..sampai 3ish pm ok berlepak..gila melampau..
itu pun rasa x puas je..
tp harus la balik kan..kata dorang dah ada family semua..
to tina..xpe..2 more weeks..n kau dah boleh join kan..
harus lg meriah nanti..suke suke..

serious eronok keluar semua perempuan mcm ni..
rasa mcm x sabar nak tunggu next session..
tentu aku akan lebih gigih ...silap2 kedai belum bukak aku dah tunggu korang..haha..

18 Comments:

~LIZA~ said... [Reply to Comments]

hahahahahaha! aku tak boleh ingat la word PEEJ PANAS-PANAS tu. aku mesti nak gelak mcm nak mati.. hahahahahahahaha!

ps. ok aku tak suka. muka aku dah besar pinggan..

darling8tabby said... [Reply to Comments]

waaa..siap balik umah balik beris yer..nasib dekat kan...hehe

shasha said... [Reply to Comments]

peej...kau dah kurus ke?..nampak dah kurus sikit laa....
*sambil gosok2 mata...

Diva PariTs said... [Reply to Comments]

nyah cheekbone ko dah menonjol sekarang. jelita okkk!

Anonymous said... [Reply to Comments]

peej..honestly..u dah makin lawa sekarang...

missy f said... [Reply to Comments]

mak suka kau kepit.lagi bila2 dia panas.hahahaha.<<< ayat cam tak boleh blah.yeyyy! harus lepak lagi n lagi!had so much fun!! mak sukaaaa!

peej said... [Reply to Comments]

liza - haha..best tu kan..andai kata aku bukak apa2 business aku bg nama peej panas2..haha..
aku muka besar pasu ok..marilah kita berdiet2..haha..


darling8tabby - haha..tu la pasal..lg selesa kan..ada je toilet kat situ..tp dah alang2 dekat tu..baik guna rumah punya..


shasha - banyak la kau..mmg x la kot..ilusi optik kot..wah tiba2 ilusi optik..mcm aku tau je apa benda tu..


diva parits - over kau nok..mentang2 aku kata aku diet..tiba2 lak kau kata cheek bone menonjol..haha..


anon - thank u..kembang kuncup bontot ni..bagus jugak..kira exercise jugak tu..haha..


missy f - i know..dah lama aku x bersuka ria mcm ni..walaupun breakfast session je..selama ni hidup mak di torture nok..wah dan2 je aku ni kan..x sabar nak berkepit2 bersama lg nok..

-eLyNhere- said... [Reply to Comments]
This comment has been removed by the author.
Tina Najib said... [Reply to Comments]

hoihhh,

depress nya aku tgk gambar orang berlepak-lepak.. aku dah tak tahan dok umah okk.. bosan sehhh.. sob sob..

but like u said, it's ok.. tinggal 13 hari je lagi.. hahaha..

omg, farah mcm dh kurus gila..jelesnya.. and everyone else looked awesome! nanti mesti kalau aku lepak aku yg paling kusam.. me dun likey!

Ceera said... [Reply to Comments]

korang jauh sangattttttttttttttttt

kalau dekat, dah lama aku join sekali

eh tak ajak eh, hahahaha..

Musliha said... [Reply to Comments]

farah makin lawaaaaaaa..

Zuraida said... [Reply to Comments]

oi liza, muka besar pinggan??? apa kes??

anyway, peej....panas!!!!!!!!!!!!!!!hahahahahaa, harus harus. mana tau lepas ni sejuk je dalam beemer.

*aku pun merempan nak kepanasan dah ni*

Hazzel said... [Reply to Comments]

dari hari ke hari aku nak cakap.. farah tu muka dia mcm pelakon indonesia Revalina S.Temat tu!

sweet~

-eLyNhere- said... [Reply to Comments]

Stuju dgn Hazzel!
hehe..
Cantikkkkk je die.. =)

Peej pun cantikk.. makin vouge de vass! Jelessss!

peej said... [Reply to Comments]

tina - kan..dah x lama..nanti make sure kau join yea..elyas kasi tinggal sama nena dia..huhuhu..
xdenye kusam..sila jgn malas..kalau keluar walaupun ke kedai sahaja..harus vogue2 ok..n sila belajar make up..it helps.. ;p


ceera - ni dah kira dekat la..dulu dorang selalu buat kat bangsar..x sanggup aku..eh..kira dekat ngan rumah aku la.. ;p suke..suke..


musliha - dia mmg sentiasa la lawa..suke betul tgk..


zuraida - hahah..Amin..wah laju je aku aminkan kata2 mu itu..huhu..


hazzel - gigih aku google siapakah itu..si bawang putih rupanya..iya la kot..ada la sikit2 iras tu..


elynhere - tang mana yg vogue tu..gedik lebih je...n rajin sikit bersiap bagai utk keluar..selalu comot2 aje..

peej said... [Reply to Comments]

tina - kan..dah x lama..nanti make sure kau join yea..elyas kasi tinggal sama nena dia..huhuhu..
xdenye kusam..sila jgn malas..kalau keluar walaupun ke kedai sahaja..harus vogue2 ok..n sila belajar make up..it helps.. ;p


ceera - ni dah kira dekat la..dulu dorang selalu buat kat bangsar..x sanggup aku..eh..kira dekat ngan rumah aku la.. ;p suke..suke..


musliha - dia mmg sentiasa la lawa..suke betul tgk..


zuraida - hahah..Amin..wah laju je aku aminkan kata2 mu itu..huhu..


hazzel - gigih aku google siapakah itu..si bawang putih rupanya..iya la kot..ada la sikit2 iras tu..


elynhere - tang mana yg vogue tu..gedik lebih je...n rajin sikit bersiap bagai utk keluar..selalu comot2 aje..

nasaoji said... [Reply to Comments]

peej, ko tak mo kurus2 cam farah tu ker?..jom la...jom la....;p

wani ezryl * said... [Reply to Comments]

bagus la x malu2 ms jumpa. boleh snap gmbr byk2.. :D

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...