Instagram : @peejburhan

map..~

penat ok aku korek2 entry lama2..
sebab semua sibuk la nak tau mana nak makan nasi kambing tu kan..
aku dah pernah buat ni dulu..
siap bg map..

so ni link ke entry tu..
ada map sekali..
sila tgk sendiri ok.. click here

7 Comments:

SAYA YANG DIPANGGIL PUMPKIN said... [Reply to Comments]

Hi peeja..

Comment ni takde kaitan dgn nasi kambing..hehe
Just to let u know,saya linky winky u ok??
Thanksss

P/s nak jugak nasi kambing sebenarnya

Anonymous said... [Reply to Comments]

cuba korang minta entry yg peej n noy usik si joned pasal susu tu...hikzzz...
~suri~

Dilla said... [Reply to Comments]

Hai Peeja..nanti 2run kl i will make sure cari tempat mkn 2 sampai dapat...Thanks alot

atty's said... [Reply to Comments]

nak nasik kambing..

linn said... [Reply to Comments]

next week nak ke kl bleh laa try nasik kambing nih. asik nak mkn jerr laa.

BeN`z said... [Reply to Comments]

ohooo.. thanks! wishlist makanan bertambah. rasa boleh cari tempat ni..pepehal ujung bulan pegi sate keramat tu dulu. =)

peej said... [Reply to Comments]

pumpkin - owh hi..ok..thanks for dropping by..n welcome onboard..


suri - haha..ingat lg pasal entry tu??


dilla - ye..carik..carik..puas hati makan..kenyangg..


atty's - nanti pergi la makan..x mahal..nasi tu ada lamb/chicken maghut..kalau 1kg rm40..if amik 1/2 kg rm20 la..air below rm 10..so ok la..


linn - try try..tp proses nak buat ni lama tau..dia kukus kot..kena tggu 45 kinutes..so make sure order something utk alas perut ke apa if lapar sgt..


ben'z - ok..serious mcm sedikit sakit jiwa tgk nama kau ni tau..tsk.tsk..

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...