Instagram : @peejburhan

suka ria lepas geram ; ) ~

lepas je balik lepak klcc tu..
singgah makan kat kerisik..
tp x amik pic la..x kuasa aku..kebulur lebih..

then balik..
petang tu dah text2 ngan jonet..ajak bersuka ria..
jonet part bersuka ria..laju aje..
dpd nilai turun nok..
masa kita org tgh makan..dia dah selamat sampai umah aku..heheh..

ajak ramai..ramai cakap ok..tp last minute ada hal lain pulak..
so kami pergi bertiga je..
pergi area changkat raja chulan..
kami ke frangipani...

ok la tempat dia..
chill aje..n crowd pun ok..
tp katanya sampai lambat..xde tempat duduk..herghh..
zaman dah x muda2 ni x kuasa nak pergi awal2 kan..
dulu semangat la..



dok sana until 1ish am..
then kami bergerak..
amik edan pulak..nak ke heritage row..
tp jam melampau..
biasa la..org2 malaysia ni..bukan nak ke mana2 pun..
saja naik kereta jalan2 tgk club aje..tah apa2..
x pasal jam tau..



orang2 yang sangap dok ngadap jam..
ade la nak dekat 1/2 jam ok dlm kereta..cilakak
padahal jarak xde la jauh pun..

owh sejak belajar pakai fake eyelashes kan..
serious jadi addicted ok..rasa best betul la..
so terus aku beli2..
ingat nak pakai time noy tunang..tp x menyabor..so pakai malam tu..
kali ni aku beli yg mahal sikit la..
selesa la..dpd yg the last one..
so yang ini beli kat sasa..rm19.90..
best ok..selesa..x rasa mcm pakai apa..
cantikk kan..suke..suke..
rasa nak pakai tiap kali keluar..tp mcm over pulak kan.. ;p
oh satu lg..aku x suka nak trim bulu mata tu..
aku suka dia mcm tu..aku suka nampak fake..

so ke cynna..situ je pun ada hip hop..
sekarang xde la lagu hip hop..mostly house ke..electro ke..
x thn nye..bila sikit je club ada lagu mcm tu..
haruslah orang2 yg pergi pun adalah sangat dodgy..
serious scary ok tgk budak2 tu,..
pakai pelik2..pastu dok terkepak..kepak..kepak..kepak..
tergelek2..serious scary dan pening tgk..
ni kes budak2 baru habis spm ke apa aku x tau la..
x sanggup betul aku..

last2 aku dok depan je..
xde mood betul.
maybe i'm too old utk semua ni kot..
tp x jugak..kalau jumpa club yg best..mesti ok je kot.. ;p

tgh dok depan tu..sembang2 ngan jonet..
tetiba ada lelaki berdiri depan aku..
aku dah, apahal laki ni..
rupanya kawan mrsm aku..huishh..lama x jumpa..
bagus betul..jumpa balik kat club..
rupanya dia pun baru break up..hahha..
cea..konon tenangkan fikiran la..
xdo nyo..sakit jiwa lg ada la..

:: bond..kawan zaman kecik2..ok jangan tanya apesal nama dia bond..asrama ni kan suka nama pelik2 ni.. of coz la bukan mak bapak dia tiba2 menggila bg anak nama james bond ke apa :
:: noy n dr j ::
:: jonet - me & edan ::
gila sangap..
sebab sampai pun dah pukul 2 am kan..
abis pukul 3 am..
aku n jonet dok ngadap dalam..
dok gelak2 kan gelagat orang je..seronokkk..haha..

kami gerak awal..
pastu singgah makan cucuk2 kat tepi parking tu..

:: noy yg lapar lebih ::

jonet poyo lebih..
kata nak jugak..tp dia nak hati je satu..
sekali amik..haa kau..

bercucuk..terus kena bahan je..
pastu jonet kan sexy lebih..
kami dok la kenekan dia..
cakap jonet..' terrrrrrmantoooooppppp'
jonet ni badan je besar..tp jenis sukan2..so xde lemak2 gebeh2..semua mantap je....haha..
edan paling keji la..siap muncung2 bibir sebut ' termantooooppppeeee'
bengang je jonet.. ;p

noy seperti biasa..amik banyak2..pastu paksa2 orang lain habiskan..
jonet lg x leh blah..
siap cakap..sepenjang malam keluar ni..
acara paling best ialah acara makan cucuk2..huhuhu..
ish dah lama x keluar ni..dah x tau nak pergi mana yg best..
siapa tau club mana yg best..??

ok tu je..
hari ni mood nak mengupdate kurang la..
tgk kejap2 lagi mcm mana la..

24 Comments:

chicsinred said... [Reply to Comments]

Bestkan cucuk2 tu, aku panggil lok-lok tapi ntah sapa ntah takutkan aku cakap "ee tah bersih tak tidak tu. Tah dari mana-manala dia beli lepas tu biar je dekat situ terbukak"

Tapi ade ke aku kesah? Setap ok.

peej said... [Reply to Comments]

chics - kan..aku dulu selalu tgk orang je makan..aku mcm x lalu jugak..ngeri je rasa..sekarang ni ok lak..plus muka2 orang yg jual pun agak semenggah..zaman zouk scary ok..tu yg bertambah ngeri je..

lisaOlisut said... [Reply to Comments]

camano nak pakai bulu mata palsu tu? tak gheti..sigh.

mekap mata hitam tu camane jugak?sungguh la naif tak tahu nk buat.i sukeeee.nmpk mcm model if buat mata cmtu.wakakaka.apakah ;p

buat la topik2 cmne nk mekap mata cmtu.huhuh

Anonymous. said... [Reply to Comments]

erk peej, saya selalu je buat macam tu, drive malam-malam pusing kl tengok perangai manusia especially kat area beach club tu huhu ;p sori yek selalu menambah-burukkan traffic jam hik hik.

oh cucuk2 memang layan gila, ingatkan saya sorang je panggil cucuk2, rupa2nya sudah worldwide jugak ye! (perasan tak ingat ni haha)

safinaz said... [Reply to Comments]

ye saya sokong lisa.. peej buatlah entry camne nak pakai fake eyelashes and mekap mata mcm u buat tu.. u jadik model, noy mekapkan and suruh PG/ ayol tangkapkan gamba.. hehe meriah satu family terlibat.. hihi

Deqna said... [Reply to Comments]

aku pun panggil cucuk2 gak. Sbb tak tau nak panggil apa.. ex bf dulu panggil lok lok. laki aku sekang panggil steamboat.apa2 lah yg penting memang ia dicucuk oleh lidi2

nway gambar ko yg ko tunjuk eyelashes tu memang cute.. comel jer... leh jadi model bulu mata

..tora.. said... [Reply to Comments]

hehe..dulu aku suka mkn cucuk2 tuh
skali tuh dpn sogo ada org jual, aku pon sedap2 la beli..

sekali tu, dah mkn, aku tgk lidi dia..dia pakai lidi cam penyapu lidi tuh weh..yg cam sate lama2, bukan pakai cucuk buluh tuh..terus kembang tekak n tak mkn lagi..

hehehehe...

lil^RED799 said... [Reply to Comments]

bond itu sweeeeeeetttttttttttt... encemmmm... peejaaaaaaaa naaaaaaakkk

wah... gatal lebeyh kan..
huhuhuhu

suke la... u r being urself now...
u have sacrificed a lot... org pon tak kisah... now its ur time bebeyh!

errr aku pon ske je tanye.. bersih ke cucuk2 tepi jalan tuh... aku ni hantu makan bende cucuk2 ni... tp kan... enchekkekaseh tak bg... die kata de jual babi sekali.. benci ok! saja tak bg aku mkn la tuh!

peej said... [Reply to Comments]

lisa - selalu susah..tp yg beli ni senang ok..sebab dah siap ada gam..pakai sendiri pun senang..n elok je melekat..
dah ramai request entry mcm ni..tp kita or xde la reti sgt..hentam2 je..mana ikut betul2 ke apa..


anonymous - kau antara yg tambah jam tu ye..heheh..sama..aku zaman kecik2 pun suka pusing2 tgk club..matiklah dpd kecik dah berangan nak pergi club..hihi..


safinaz - akan di usahakan entry tu..mcm leceh je kan..tgk la..nanti2 try buat la..tp x janji ok..


deqna - sedap kan benda tu..aku pun x tau nak panggil apa..panggil aje cucuk2..


tora - owh ok..tu mmg scary la..tp sekarang org pakai buluh tu la..ada lg ke pakai lidi..sebab tu aku kalau makan..aku akan check org jual tu mcm mana..kalau ngeri je aku x makan.. ;p

~LIZA~ said... [Reply to Comments]

bestnya korang dpt berjimba!! oh ur makeup sgt cool :D

peej said... [Reply to Comments]

lil^red799 - encemmm..dulu aku pernah tersuka kejap..sekarang tidak lg la..cucuk2 area tu nampak bersih n ok la..plus yg aku makan ni..siap comel budak jual tu..noy suruh aku amik pic..tp gila apa..keji ok..xde la sampai ada babi kot..eyh ke ada??haha


liza - xde la seronok sgt..sebab x ramai..nanti kita pergi ramai2 ok..i pakai make up yg noy beli kat kuwait tu..heheh.. ;p

ai said... [Reply to Comments]

Sius wei!! aku pon dpt rasakan acara yg paling best malam tu ialah makan cocok-cocok! (ehh..mcm le aku pegi skali.. ;P). Tp aku suka mkn tu..hihi

ai said... [Reply to Comments]

Eh! sampai aku terlupa nk komen bulu kau...mmg cantek la! mata kau nampak sexy je pakai bulu tu. Aku tingin gak. tp kang, mau pensan bos aku tengok ak tepek bulu tu kat mata aku!

s u r a y a said... [Reply to Comments]

u pakai eyeshadow brand ape ehh?? i tgh cari yg kasi itam legap sebegitu :D cantekkk

Tijah said... [Reply to Comments]

err..kem salam bond. hikhik

BeN`z said... [Reply to Comments]

owh..apekah semua org panggil cucuk2 gak? aku selalu beli time bazar ramadhan..kalo cucuk2 ni mmg wajib la time puasa. cam best je nak beli time tu.. ahehehe..tp, kt pasar malam pun kalo teringin aku beli jugak.. :p

syaza. said... [Reply to Comments]

babe,laaaryouuuu:)

Diva PariTs said... [Reply to Comments]

aku suka lepak kat 7ate9 kat ascott sebab situ tak crowded and most people datang just nak chill and have a drink or 2. kalo ko layan jazz bole la try situ. aaa rindu aku nak clubbinggg. pasni balik nak clubbing celah bedah mana la dengan si kenit aku tu hahhha

Jelly said... [Reply to Comments]

rambot u n noy cantik
color no ape ekk?

yayan said... [Reply to Comments]

Best la.. dapat enjoy2 memalam... dah lama tinggalkan aktiviti tu.. sejak kahwin.. argh..

darling8tabby said... [Reply to Comments]

sedapnyer cucuk2 tu... lama tak makan..dulu kat wangsa melawati ada..tapi now dah bungkus la pulak.. ;-(

wani ezryl * said... [Reply to Comments]

ko jgn tnya kite club mn yg best. clubhouse disney kang kite jwb lolx

nmpk cambest je lepak2 tepi jln mkn cucuk2 tu. kite selalu terimagine org jual mcm2 tepi jln tgh2 mlm. mcm sate ke, kwey teow ke apa then bila2 ms je kita boleh order mkn. heaven gile~

peej said... [Reply to Comments]

ai - serious pakai bulu mata ni mcm addicted ok..rasa mcm nak pakai je pergi mana2..tp nanti org kata over pulak kan.. ;p


suraya - noy belikan kat kuwait..brand biasa2 aje..yg i pakai ni tulis nibo..ada banyak color..


tijah - amboi..abis carlos n abg azhar tu nak letak mana??haha


ben'z - pasar malam ada??aku selalu makan if balik clubbing la..suke..


syaza - larrr youuuu itu apa???


diva parits - x pernah try pulak..nanti aku nak try ajak noy la..kalau rasa nak chill ke apa kan..
boleh ok kau nak pergi..suruh la ur sis ke..mom ke jaga kejap..;p


jelly - entah la..suruh org tu buat je..pandai2 la dia ...tau2 siap aje..keh keh..


yayan - xde la best sgt..lg best kawin kot..aktiviti dia lain pulak.. ;D


darling8tabby - try carik pasar malam la..ada org kata ada tu..


wani - kan best betul..esp kat kl ni..nak apa aje ada..pukul 2-3 pagi lapar pun ada je kedai makan leh tuju..i love malaysia..wah tiba2..haha

puteri said... [Reply to Comments]

peej kawan aku kan laki dia keje dbkl skali dia tahan org jual benda alah ni. Masa angkut2 barang tu kan air rebus tu kene buang sebelum naik lori skali ko tau jumpa apa??? spender ngeri siot... kwn aku ckp jgn mkn lagi. Ye ke?? tahla

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...