Instagram : @peejburhan

kuiz yg sangat gampang~

tgk ramai je layan kuiz2 kat facebook..
aku xde la rasa mcm nak layan sangat..
tp lately ni jadi syok lak..
nak2 pulak semalam..x malaman x dapat tido..
so kerja asyik la layan kuiz2 kat facebook aje..
so nampak la kuiz bawah ni..so buat la..
haha..sangat cilakak ok..
sakit hati aku..

korang rasa bf/gf korang pasang scandal??



hah..padan muka kat diri sendiri..
ni la hasilnya..tepat sekali ok..
tp xpe..aku dah bertindak dah pun..
n aku x rasa tindakan aku tu salah..
cuma mcm terasa2 aje..

ok tu je..saje nak tepek sini.. ;p

17 Comments:

Syazlin Azmi said... [Reply to Comments]

Peej,

Better late than never.. Woah, ayat!tetiba saja..BTW, always play for your happiness. No worry, orang baik mesti jumpa orang baik, peej.

Penari.Gendut said... [Reply to Comments]

Aku pon tak rasa tindakan kau itu salah walaupon aku tak beberapa pasti apa tindakan kau sebab aku pon telah bertindak untuk membuat tindakan sendiri selepas mengetahui ada perempuan gampang yang bertindak terlebih dahulu ke atas pasangan aku sebab tu aku kena bertindak dan sebab itu jugak aku tak rasa tindakan kau salah!

hahahahahahahahaha

-Sexy.Chewbacca a.k.a Second.Sanctuary a.k.a Penari.Gendut

Anonymous. said... [Reply to Comments]
This comment has been removed by the author.
Anonymous. said... [Reply to Comments]

Oh saya juga turut suka membuang masa di tengah-tengah malam KALAU tak boleh tidur dengan melayan kuiz-kuiz merepek kat facebook. Kadang-kadang tak tercapai akalku jugak dengan kuiz-kuiz dia yang super merepek tu. But that's the fun thing, ia sungguh merepek, kita takkan amik pot sangat hahahaha.

Anyway, I agree. You did what you should, babe. Tabahkan hati je sekarang, lama-lama ok la ;)

wani ezryl * said... [Reply to Comments]

whuoh. gmbr tu mmg scandalous habis. xpe abaikan kisah2 lps. move on ke arah perkara2 yg lebih hot in the future. eceh ;]

Che Sue said... [Reply to Comments]

same goes here pija..memalam amat layan kuiz2 bodo fesbuk tu...tu sampai dpt fesyen idol pun si norlia ghani! hahaha!

peej said... [Reply to Comments]

syazlin - mcm mana kau tau aku baik??mingkin sebab aku ni x baik..so mendapat pembalasn..kalau nak pikir jauh la kan.. ;|


sexy.chewbacca - serious aku x paham apa yg kau cuba sampaikan nok..berbelit2 sungguh..kau ni mcm hobi kan..dah mcm2 nama kau guna ok..tiba2 penari gendut..haha..


anonymous - tu la kan..kuiz2 sangat2 la merepek..kadang2 semangat buat..tiba jawapan menyakitkan hati je..


wani - aku x perasan lak gambar tu..kau cakap baru aku perasan..tp mmg scandalous gambar itu..tp aku nye kisah bukan mcm tu la..aku ok aje..


che sue - tu la kan..aku tiba2 dapat karam singh walia..sakit hati aje..penat aku pilih vic beckham.. ciss..

missy f said... [Reply to Comments]

hahahaha.sial gile pic tu!tapi kuiz dia mmg gampang la.ntah siapa je reka ni semua!!

Ted Baker said... [Reply to Comments]

PEMALU KE NYAHHH??
NAHHH AMEKK NIIIIII *MIDDLE FINGER.

kekekekekeke :>

darling8tabby said... [Reply to Comments]

ye la dek..it's better now than later..lagi rasa parah kan..
haha..akak rasa cam nak buat gak la..harus ker. kang dapat jawapan yg cam toot toot camne...ahh blasah je la kan..hehe

Cikpid said... [Reply to Comments]

aku suke gak lyn kuiz merepek kat fesbuk tuh..kdg2 aku rase mcm x betul jek..hahaha

greenieycactus said... [Reply to Comments]

kuiz tu sgt cool!nak try laehh cam best jek..huuu

Syima Syaz said... [Reply to Comments]

hi kak
hahaha...saya pun selalu layan kuiz tuh.ade keh patut sama kan muka saya dgn binatang kaler pink.saya tau lah saya minat pink tapi jgn samakan saya dgn haiwan tuh.saya rasa saya dah bg jawapan yg boleh buat diorang kata saya comel...byk lagi laa...buduh tapi kelakar.layan je...

Leen said... [Reply to Comments]

Haha, slalu gak bwat kuiz merepek2 nieyh.. sakit hati giler bile dpt benda2 camni~~ anyway, hope you'll happy always.. <33

peej said... [Reply to Comments]

missy f - tu la kan..tapi kadang2 syiok jugak..


ted baker - kau ni kenapa?? tiba2 aje middle finger..mana kau tau aku ni pemalu ke x sebenarnye..kita jumpa pun x pernah okies..


darling8tabby - ala suka2 aje..tp kadang jawapan tu mcm tepat aje..


cikpid - kadang2 merepek..kadang mcm betul jugak..


greenieycactus - buat la..suka2..ok aje..


syima syaz - kadang2 merepek2 jugak kuiz2 dia..tp kalau tgh buhsan..buat aje la kan..


leen - thank u.. tp kadang2 kuiz u tahap merepek tu melampau sgt..

~LIZA~ said... [Reply to Comments]

omg!

nasaoji said... [Reply to Comments]

aku bc n3 ni, time kat umh, asben aku tgk..siap cam jerit "eh, sper cium tuh?.."..

aku lam ati..-la , mcm ko tak pernah cium2 kan..hehehe...

terkejut kot asben aku tgk ader gambo2 cium lam blog..pdhal, bukn empunya blog tu yg cium2..;p

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...