Instagram : @peejburhan

hmphhh..~

tiba2 sedih dan emo..
tsk tsk tsk..





-_-






34 Comments:

n Z r A said... [Reply to Comments]

chill chill cool cool...goyang2 buntuit melepas segala emo.

praying for your happiness from afar,
nadz

Anonymous said... [Reply to Comments]

hye peej...im ur silent reader..i tak pernah hantar komen ..fyi..i rase blog u ni blog paling best yg i pernah baca...ok...(bukan nak bodek tau...ini serious) i pun jadi sedeh klu u sedeh..;(

hanna said... [Reply to Comments]

sabarrr peej,...

Syebi Burn said... [Reply to Comments]

Peej..... =)
Is everything okie there?
tc k??

f.i.e.z.a said... [Reply to Comments]

take ur tym peej..
x kira la apa yg buat u unhappy, just remember u r loved by lots of ppl.
chill k :)

fana said... [Reply to Comments]

peej, whatever u're facing rite now, i hope u'll be strong and stay true to urself...anyhow, u still have ur family who loves u to bits. tc yeah!

:: hAsmAt :: said... [Reply to Comments]

uiks...sabr peeja...sabr...

ade hikmah tu tuk setiap yg brlaku...

~ilyanie_usyuk~ said... [Reply to Comments]

Beb! Be strong k

=)

si G.E.D.I.K.S said... [Reply to Comments]

laaa napa tiba2??
ishh..
xpe xpe..
perasaan tu mmg kadang2 kene keluarkan..
kalo x mcm nk meletup je rase..
bile da lepas tu br la rase lege sikit..

Anonymous. said... [Reply to Comments]

sebagai family 'anonymous', saya turut sama merasakan seperti yang 'anonymous' comment no 2 rasakan. serius, babe, tak bodek langsung.

shasha said... [Reply to Comments]

peej...takpe..kalo rasa sedih..nangis je..tak payah tahan2...ok?

kakakdegil said... [Reply to Comments]

betul betul
bak kate shasha
kalau rasa nak nanges, nanges jer

kadang kadang rasa tu timbul macam tu jer
kite tak tau nak buat aper

paling senang

nanges... sob sob

FF said... [Reply to Comments]

cheer up peej!:)

Nurul Izza said... [Reply to Comments]

peej,
wat happen huh?!

cheer up girl :)

kimpy kapadia said... [Reply to Comments]

Kekadang delayed reaction noksi... Kekadang need to go through this to get to 'the other side'... where everything is gumbira lalalala and goyang buntuit.

*hugs*

MIRA_SYAMIM said... [Reply to Comments]

sabarrrrrrr....
jgn sedih2...

ceriakn idup anda
:) :)

Life'sLikeThat said... [Reply to Comments]

Peej, be strong.... kalau rasa nak menangis.. nangis jer puas-puas.. lepas tu.....jadilah seorang yang "kuat"...be strong kay....HUGS..

Tina Najib said... [Reply to Comments]

babe,

i seriously feel u u.. sabar eh? kena kuatkan semangat byk2.. i know cakap mmg senang but this is the ebst i can do.. u are a strong girl.. u'll get thru this..

love ya!

p/s: esok dtg tau! elyas misses u!

ladyhermanas said... [Reply to Comments]

hy peej.ive been thru the worst.i got broken hearted a month before my wedding.it's ok just to cry .i cried.it feels good later on.

Anonymous said... [Reply to Comments]

emm..peej...i slh sorg dri u nye silent reader... i knw how u feel... sbb i pun penah putus cinta..b4 this i dgn my ex for 5 years..ptus sbb dia dah jumpa org lain...takde angin takde ribut tetiba dia wat keputusan utk tggalkan i utk pmpuan yg dia baru kenal tak smpai 3 bulan... i tak tau sgt lah kisah u 100%...but i tau mcm mana perit nye....
bagus cara u dgn tukar no.phone...

nasihat i...kalau boleh elakkan duduk sorg2..sentiasa bz kan diri dgn segala xtvt yg u ada....
jgn lupa solat and bace yassin..gerenti lps tu u akan rase much more better..u akan rase tenang sgt....doa minta u lupakan dia trus...and minta parents u doakan u agar dpt lupa kan dia trus and bagi u ketabahan..insyaAllah doa ibu bapa paling mujarab....

and lagi senang u letakkan perasaan benci u kat dia...it works for me...mmg agak kejam...but u pun nak survive and lupakan dia kan...

peej mesti ada hikmah disebalik apa yg berlaku.....ada jodoh yg terbaik utk u....

banyakkan bersabar ok....

Dark @ng3L said... [Reply to Comments]

jgn dok sorang2 ..jgn dok mikir sgt...

gie nengok wayang ker...makan ker...

takpun kalo aku kan...

aku pegi sume tempat kenangan dan dgr lagu bersame dulu..biar nangis sampai bengkak2 mate..supaye lepas tu immune dah...itu kalo aku lah...

tp kene tahan sket kesengsaraan sket ler rase cam hati kene toreh dan bubuh garam..tp lepas tue tadek rase pape dh..

but it takes time..tadeklah ko wat ari nie esok trus ok kannnnnnnn...

take care again

cikgaban said... [Reply to Comments]

hai peej

layan kartun sponge bob.kot2 boleh ilang sedih tu.

Yours Truly ... XOXO said... [Reply to Comments]

O-o punye la lame tak jenguk tetibe jenguk terus sedih dan emo...
Jgn la sedey2 Peej...
klu U sedey i lagi sedey!
Chill dude..

ai said... [Reply to Comments]

UIks...apesal ni wei? :(

linn said... [Reply to Comments]

sabar peej. takpe sesekali nak sedih dan emo tp jgn selalu2. sila lah goyang buntuit sok ok! hiks.

opsss....tetiba nak komen je kan. me pun one of ur silent reader tp takmo dah silent2 pasni. nak link blog yek!

the elf said... [Reply to Comments]

peej,

am one of ur silent reader and now dah takmo jadi silent dah. :D

Sabar k peej, mesti ada silver lining disebalik awan yg mendung. Janganlah sedih2.

zie said... [Reply to Comments]

Peej,

Be strong..you can do it...Muahsssssssssssss

peej said... [Reply to Comments]

nzra - baru lepas goyang buntuit..tp lg sedih ada la..tsk..


anonymous - thank u..paling best tu melampau la..sebab aku selalu tgh byk sgt blog best kat luar tu..aku punya tah apa2..maybe blog ni antara yg kau suka kot..


hanna - kita cuba yea


syebi - tah la..mcm emo tiba2.. :((


fieza - i know..cuma tiba2 rasa kehilangan.. -_-


fana - thanks..i know that..tp hati ni kan payah sikit..hmphhh..


hasmat - tau..mmg ada..cuma tiba2 perasaan ni dtg..

peej said... [Reply to Comments]

ilyanie - i'll try


si gediks - so far x terkeluar lg..tu yg rasa nak meletup..so sad lohhh..


anonymous - heheheh..mcm2 la kau ni..


shasha - susah..perangai aku..x suka nak nangis depan org..xmo orang tau..so end up..benda tersekat je kat dada


kakak degil - kan..aku pun x paham kenapa tiba2 rasa mcm ni..haiyoo..


ff - akan di cuba


nurul izza - dunno la..tiba2 rasa mcm ni..


kimpy kapadia - tu la..maybe dah almost 2 weeks..baru terasa sangat kot..huishh..x suka betul..ish x sabar nak sampai to 'the other side'


mira syamim,
will try..tp mcm mana mau ceria kalau hati rasa mcm ni..payah ok..

peej said... [Reply to Comments]

life'slikethat - hope so...semoga akan kuat mcm hari2 sebelum ini..


tina - tsk tsk..miss elyas too..esok kita jumpa k..


ladyhermanas - tu la..i hope i can get thru this..god..a month before wedding..lg teruk tu kan..


anonymous - thanks for the comfort words..akan di cuba..mmg la tanam benci..cuma sekali sekala tu teringat la yg baik2..tang tu yg sedih lebih..


dark angel - sebab lalu tempat biasa la aku teremo lebih ni..cuma x dapat nangis puas2..aku kan x suka org tgk aku sedih ke apa.. huishh..tersekat je rasa..xpe..esok jumpa tina..akan ku buat luahan sepuas2 nya..hihi


cikgaban - aku kartun2 ni kurang sikit..esp series..kalau movie layan la..best ke sponge bob??

peej said... [Reply to Comments]

xoxo - hyee..lama menghilang..owh mmg tgh mood sedih..mcm mana..dah la i kuat nangis..payah betul..


ai - entah la..jiwa kacau.. ;p


linn - hiii welcome on board...sebab pergi goyangan lg emo..mcm mana..teringat2 aje..haihh..x suka betul..


the elf - i know..p sementara mendung tu x tahan tu..mendung je perasaan ni kan..


zie - i wish i can..tp 2 days ni mcm x berdaya je..but i'll try..thanks..

Beautiful Disaster said... [Reply to Comments]

nape ni? chill ok! xmo sedih2

darling8tabby said... [Reply to Comments]

be strong ok..

-v-~~geina~~-v- said... [Reply to Comments]

salam..hai peeja...welcome back...hehhe...tkmo private2 erk..tk besh rasanya lau tk bc blog peeja...apepun tabahkan hati.dan kuat semangat k..

apepun tahniah pada abg peeja ayol..semoga kekal ke jinjang pelamin dan bahagia ke akhir hayat..

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...