Instagram : @peejburhan

hit counter~

sedih pulak aku tgk hit counter aku ni..haha..
padan muka kat aku pulak..siapa suruh gedik private2 kan..

haha..63 je..kesian betul..
mama n papa dah bising2..cakap nanti effect nuffnang..
mmg effect la kot..
tp aku tgh x kisah..sebab aku x dpt cash out pulak duit bulan lepas..
dia dok kumpul,berjela kat buffered tu..x dapat aku nak cashout..keji..
jangan nanti lesap sudah..
xpe..aku dah save printscreen..if lesap aku dakwa..wah mcm bagus..

aku ni selalu bengang or marah kejap je..
tadi ade rasa nak open balik..
tp aku kene sound ngan noy lak..
e eh..dia ni amarah lebih la..blog aku pun aku xleh nak open..gilo..
aku bukan apa..aku tension jugak ngan email2 yang dtg berjela2..suruh invite ke apa..
kalau aku pun tension..ini pulak korang2 yg lain kan..sorry yea..

lagi satu, aku ni dah la pengesian..so mcm x sampai hati je..
dah la bg email mintak2 simpati...pening kepala aku tau..rasa bersalah pulak..
kalau aku invite sorang..yg lain x invite..mcm x fair pulak kan..
so terpaksa x invite semua..haih..payah betul la..
xpe la..bg je la dorang tunggu lagi kan.. :D
biar lama sikit dorang merindui aku..wah rindu ke..??

p/s : aku check income aku..mmg ada kurang..dlm rm20 kot..cilakak..harus la sepantas kilat aku bg mail kan..hello..rm20 pun duit ok..jangan nak menipu boleh x..

15 Comments:

lil^RED799 said... [Reply to Comments]

sebagai org yg fames mcm ko... mmg terasa... tp kalau ikot aku... aku lebih mementingkan kepuasan hati :D

chics said... [Reply to Comments]

Garang ok Noy.

Ceera said... [Reply to Comments]

haha..

harus efek woooooooo kat ko punye nuffnang

kang ko dah dapat hidayah, hahaha.. hidayah okey..

ko open la balik.. apa salah mereka yang SR itu.. biasala, bukan semua orang suka komen..

peej said... [Reply to Comments]

lil^red799,
tu la kan..tp private ni mmg rasa mcm best je boleh nak cakap apa pun..
walupun aku bukan la ade benda nak cakap sgt pun..


chics,
tu la pasal..garang melampau..ngan aku2 kene marah2..haih..


ceera,
eyh xde la..aku mana ada marah pasal komen ke apa..tu nonoy..tp sesuka hati cakap kami..kami..
aku kan marah sebab lain..sebab komen jugak la..tp komen anon..x gemar betul aku..

ai said... [Reply to Comments]

mak aiiii...beribu2 org view sehari blog kau kan? tu lah dah aku kabokan, kau tu dh seglemer artis tau.. ;P

peej said... [Reply to Comments]

ai,
xde makna artis..kami ni orang biasa2 aje..syukur je la..ada org sudi baca..wah..gila merendah diri..hihi..

darling8tabby said... [Reply to Comments]

ye noy sangat garang! tapi baguih...menjaga kakaknyer..

wani ezryl * said... [Reply to Comments]

hahaha ingatkan ayat ko.. 'terpaksa la invite semua'.. rupanya 'terpaksa x invite semua' rofl. xpe weh, duit boleh dicarik. nk open/not ur blog ni ikut ko, sbb ko tuan blognya x]

luvmum said... [Reply to Comments]

memang merindui la..tetiba nak tgk dah tak leh..huhu sgt sedey coz blog peej memang best.

me said... [Reply to Comments]

Thanks adik, memang tak puas kalau tak baca sehari.
Keep it up, u just have the touch!

iesha7995 said... [Reply to Comments]

dah la peej yer..jangan nak private kan lagik...tension den...walaupun blog aku dah besawang..tapi aku suka ajer baca blog kau ni...happening dan menceriakan idop aku....

shasha said... [Reply to Comments]

uwaa~~..hidupku suram sebentar tanpa blogmu peej...len kali tamau le buat gini lagi...

peej said... [Reply to Comments]

darling8tabby,
mmg garang..hidung n telinga keluar2 asap..heheh..


wani,
aku rasa mcm tu jugak..tp dah mcm nak jadi rusuhan pulak..so terus bukak je la..xpe..kalau tension sgt..aku buat blog lain..yg private pulak..ngeh..


luvmum,
hihihi..sorry la yea..time tu bengang sgt..tu yang tiba2 private tu..rasa puas hati betul..

peej said... [Reply to Comments]

me,
thanks for reading n keep on coming..appreciate it..


iesha7995,
buat masa ni xde la..xtau la kalau aku menyentap lg..aku private la..aku suka je ikut hati..


shasha,
insyallah..seperti aku cakap..kalau emo..selalu aku suka je tutup2..x dapat nak buat apa..

wani ezryl * said... [Reply to Comments]

ko nk private2 jgn lupa jemput gwe AHAHA :DDD

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...