Instagram : @peejburhan

hari tu mak sapa..kali ni..anak sapa la ni??~

gila ni entry dpd zaman uji rashid n hail amir..
ok xde la lama sgt..
ok utk seorang blogger..lama la kot..isnin lepas punya..hahahah..
lama kan..kejiii..
tgk la betapa malasnya...
gila lama aku perap tau..

seperti biasa..aku kalau sangap..
lepak umah tina je la..
mengadap elyas ni..sambil gossip2 hangat ngan tina tu..

so here aku snap la pix2 yea..

:: gile geram..siap mulut nganga lagi.. ::
:: sukanya dia tido dapat buat tangan macam tu.. ::
:: elyas n mummy dia..dah besar kan dia..ok tp jangan tertipu ngan seluar tu..panjang lebih..kaki elyas sampai half tu je..haha ::

elyas kan suka buat bibir kecik2 tu kan..
sejak dua menjak ni..
dia suka kembangkan hidung..
melampau2 lak tu..
kelakar pun ada..sikit2 dia kembangkan hidung..
so ada la dapat snap sikit2..
atas tu tgh kembang hidung la tu..
tp mcm x clear je kan..

:: dah2 la amik pic tu..elyas nak minum susu ni ::
dia minum sikit je..
pastu dia buat muka pelik..
dia pandang sana sini..siap jeling2 ok..
aku ada amik video..tp noy yg transfer ni..
so mana pergi ntah video tu..

::tgk la tu..macam marah betul je kat aku tu kan ::

pastu dia tido...tenang je muka kan..ni noy yg snap..
agaknya dia bengang je..kita org ni lapan ploh kali snap pic dia..
so dia bg ni..

:: "haaaaa..nak sgt kan..amik ni "...hahah..lawak aje..suka betul la dia buat hidung mcm tu ::
lepas kena tu..
kami pun insaf..
maka x kacau lagi dia..
biar dia tido tanpa gangguan..

16 Comments:

Syebi Burn said... [Reply to Comments]

comelnye elyas......
rambut dia gile kemas.....
hhahahaaa...keji okie korg, harus sakit mata dia kena flash2 okie!

shasha said... [Reply to Comments]

hahaha....kelakar laa..dia mesti tension je sebab asik amik gambar...tuh yg buat idung kembang tuh..muka elyas macam muka ayah dia laaa..takde muka tina pun...huhuhuhu

Syazlin Azmi said... [Reply to Comments]

Comel baby tina ni..Oh, semua babies comel okay.geram betul tgk..Dulu selalu juga bloghop blog tina =)

cikpid said... [Reply to Comments]

Hahahha..itu baby sgt chomel..ahhahah..siap kembang2 idung camtu..

Anonymous said... [Reply to Comments]

alahai...so sweet..mcm nak picit2 je......-watie

sweethOneY said... [Reply to Comments]

hee
comel gile :D

Deqna said... [Reply to Comments]

hahah bolat betul lubang hidung dia kasi kat korang. so cute...

nenekrock said... [Reply to Comments]

alahaiii tomeinya
muka elyas mcm muka papa dia
geramm nengok bibir dia time buat nganga tu alahhh alahh bibir dia haihh rasa nk geget pn ado haks

ai said... [Reply to Comments]

wakakakakaka!! mana dia x hangen ngan kau peej..datang je sibok ngan camera kau. Dia nk sound kau takleh. agak aku la, dia pon demand tau..kau nk snap gmbr dia, boleh..tapi berbayor la! keh keh..

~jenoh tau aku nk taip ni. aku agak kritikal skang ni..huhuhu..tangan pon berat je nk gerak..apakahhh??? :(

..tora.. said... [Reply to Comments]

hhhehe..sebijik muka ajib elyas nihh..

tina nampak kurus dah..cayalah!! :)

dyan said... [Reply to Comments]

waa.. nak anak gak..
hahaha..
geramnya..

Tina Najib said... [Reply to Comments]

hehe, tang idung kembang tu yg aku syg tu..

skrg lagi la, bila aku bg makan ubat, dia bleh ludah balik ubat tu kat aku.. nasib baik dia kecik, kalau x dh lama aku sekeh, haha..

darling8tabby said... [Reply to Comments]

comelness! pandai tul dia buat mimik2 muka ni yer..

wani ezryl * said... [Reply to Comments]

hahaha elyas ni macam ajib versi mini :P

swit@kon said... [Reply to Comments]

comel..comel...ko bagi hadiah ape kat dia beb?

Kak Rozie said... [Reply to Comments]

Ehh...Tina dah bersalin eh? Comeinyer anak dia....Peej, nti kim salam kt Tina ye.....

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...