Instagram : @peejburhan

hantaran dpd pihak perempuan~

ok ni dpd pihak perempuan..
aku sticthed je banyak2 k..
hantaran 9 balas 11..


:: clockwise : sirih junjung - buah-buahan - chocolate - kasut ::
:: kuih2 - kuih bahulu - perfume set - bunga rampai n scented candle ::
:: left to right : baju melayu - cake - tapai..tapi pic x nampak..apa motif noy snap ribbon je letih ntah ::

kite orang lepas je balik ni..
terus kemas2 balik..
rasa nak stay..seronok kan sekali sekala balik kampung..
tapi noy nak balik..sebab isnin kerja..akut if balik ahad..nanti nak kerja on monday penat..
so dia kan penakut..PG mana reti dok umah..
so aku la kena meneman..

malam tu lepak umah tina..
noy nak jumpa sangat elyas..
tp tu biar noy la update..
dia yg gigih amik pic..

13 Comments:

:: hAsmAt :: said... [Reply to Comments]

fuyyooo...pink.....

cantek....

congrates to ayol n zeity.....

darling8tabby said... [Reply to Comments]

nice and cute...got kipas bulu2...sweet je..

ai said... [Reply to Comments]

musti letih ooo..tp seronok. nak-nak lak balik melaka ni. makcik2 molot riuh oooo. dah le ckp cam petir!! (keturunan aku gak)...ngeh ngeh..kalau kau dengar mak lang aku berborak, kau pensan 18x tau!! kahhhhhhhhhh...

~ilyanie_usyuk~ said... [Reply to Comments]

Cantekkk...
COngrates tok Zeity ngan Khai.
Hiks

=)

atty's said... [Reply to Comments]

peej..cantek ar hantaran.leh tiru skit2 idea ye..

Nora Maney said... [Reply to Comments]

pink tuh..cantek2..nti kawen de lagi ke hantaran? byk gak eh hantaran die..

KK said... [Reply to Comments]

gile cemerlang peej update arini! syabas! :)

Cikpid said... [Reply to Comments]

ko update laa gak psl elyas tu..aku suke jek tengok baby2 ni..tapi aku ni ape kan daya tidak mndapat jemputan di blog pn tina..dulu ms die x private..gigih aku baca blog die hari2..

peej said... [Reply to Comments]

hasmat,
thanks..


darling8tabby,
tu la..sama2 pink.


ai,
ye ke??tah2 nanti makcik tu yg pengsan..sebab aku pun boleh tahan SX jugak..haha..aku suka SX SX ni.. ;p

peej said... [Reply to Comments]

ilyanie,
thanks..


atty's,
tiru la..kalau x bg tiru..baik xyah tepek sini kan..


nora maney,
ada la kot..xkan xde..x silap aku ada..

peej said... [Reply to Comments]

kk,
tertegar sikit2..


cikpid,
nanti aku update..ada pic dia dlm camera aku ni..berebut2 entry nak keluar ni..x terlarat nak update ni ok..

Memey Anuar said... [Reply to Comments]

weh peej,
ai ckp 18x la. kau sorang je SX2 hahaha
sah mmg SX :p
gilo! hihi
peej, kau powerkan skill wat hantaran nnt aku kawen aku tempah from ko je hiks

peej said... [Reply to Comments]

memey anuar - hahahha..serious aku x perasan..mata aku nampak SX ok..nampak sgt aku ni horny terlebih...keh keh..
akan ku cuba utk improve skill itu ok..

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...